2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kayınpederim bu konuda çok düşüncesiz..
mutfakta yemek yedikten sonra hemen yakıyor sigara.
ay bi sinir oluyorum anlatamam size.
be adam ben hamileyimki hoşlanmıyorum biliyor..
eltimin çocuklarıda oluyor yanımızda..
babam öyle değil ama..mutfakta içer sigarasını hep öyledir.
haa mesela bir eve gitti oturmaya mutlaka mutfak nerde balkon nerde diye sorar..
bu işler böyledir..

günaydın kızlar...... sigara konusunda benim eşimde içiyordu ama kendiliğinden hemen balkona çıkmaya başladı..misafirlerdende içecek olan varsa balkona yada en kötü ihtimal mutfağa alıyor açıyor camları...ama azalttım diyor gece bir tane yada 2 tane içiyor ..inşallah bırakmak istiyor bırakırda ikimizde rahat ederiz...

benim kızda hafta başı biraz durgundu ama maşallah dünden beri kıpır kıpır sol tarafımda hep hareket halinde...sabah bizden önce uyanmış 7 de uyandığımda hadi kalk diyordu bana sabah oldu der gibi....
canım benim annesi kurban olsun ona....

Aaaaaa olmazki öyle elifin dediği gibi anne karnında belgeselini izleyin beraber bir duman onu ne hale sokuyor.

Evet canım yaşasın ki cumaaaaaa şaka maka izinler yaklaşmaya başladıda :)

Canım sanada günaydın müthiş bişey onun her hareketini hissetmek nazar değmesin işalahhh

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa ben bebişimi düşündükçe çok heyacanlanıyorum EMZİRMEK İGÖZÜNÜN İÇİNE BAKMAK İSTİYORUM ve ÇOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ONU ÇOOOOOK

evde net var dimi kızlar rahat rahat görüşebiliriz..
benimde tam 32.hafta 30 aralığa denk geliyor..
zaten izindeydim..ücretliye dönecem artıkkk

existcim biliyormusun daha biraz once takvime bakip hesaplamistim.

allah nasip ederse 30 Ocak ta tam 32 haftami bitirmis olacagimdan son is gunum olacak benim icin yupppiiieeee hihoyyyt

aaaaaaaa bizim aramızda da bir hafta olduğuna göre benimde bir hafta öncesi oluyor yani süper :)hihoyyyt

evde net var dimi kızlar rahat rahat görüşebiliriz..
benimde tam 32.hafta 30 aralığa denk geliyor..
zaten izindeydim..ücretliye dönecem artıkkk

var var olmazmi catlarim valla benn
vay be bizim aramizda neredeyse bir ay val gülşahım, derin 1 aylik olmaya yakinken bizimki tesrif etcek. ayy saglikla gelsinler de hihoyyyt
bende su ara ucretsiz de olsa bir iki haftaligina izne cikmayi cok istiyorum cok bunaldim ama kendilerini keserler beni birakmazlar heralde.:1no2:
soylemeye bile cesaret edemiyorum :1shok:

kızlarr günaydınlarr:))))) ayol ne izni ben hiç izin almayacam kanımca:)))son haftaya kadar çalışacam zaten bütün gün bir koşturmaca hastanelerde doktorum la karşılaşıyoruz bazen dinlen biraz diyor aslında iyiymiş yürüyüş normal doğum isteyenler için ki benim ameliyat fobim var:))))herşey yolunda olursa normal yapmak istiyorum):)

kızlar dün gece acayip rüyalar gördüm adı bir türlü aklıma gelmeyen bir sanatçı vardı onunla bütün gece oynaştım:)))))))sonradan buldum adamın adını asmalı konak ta özcan deniz miş hiç de tipim değil ama hoş bir rüya oldu eueheuheueheuehe

elifim zaman çok çabuk geçiyor..
şükürki firemiz yok..birlikteyiz hala..
geç olsun da güç olmasın:1hug:
bu arada demin fusuna da dedim msn de size doğum için süper bi yöntem söylicem..
göreceksiniz vucudunuzdan bal gibi kayacak bebekler..
sancı ağrı olmayacak..
ocakta görüşüciiiiizzzzz:Şeniz:

öyle öylee cok sukur bizi birakmadi yavrularimiz.

hep diyorum gec dogsun varsin, bi sekilde dogar da erken gelmesin. zamaninda gelsinler insallah hepsi saglikla.

neymis o ya cok merak ederim ama ben.. :1shok:
infişak suresinin ilk 3 ayetimi yoksam
bide annem pirincleri okumaya basladi simdiden ahaha sanki yarin doguma gidicem tobe allahım

Canım valla ilk ben bekliyorum bu sırrı :)
Bir de doğum yapanlar kısmında okudum arkadaşlar bir tane gögüs kremi varmış onu doğumdan bir iki hafta önce kullanmaya başlarsak gögüsümüz yara olmazmış deneyen annelerden öğrendim :)

amam aslı ararsin tatilleri valla bebek dogunca.
al iznini otur biraz bence dinlen son gunlerinde

lanilosh mu oyle bi ismi var o mu Füsuncum?
bi arkadasimda dedi bir hafta once basla hemen yara oluyor diye.
insallah bol bol sutumuz olurda corklaya corklaya icerler hihoyyyt

benim halam 2 doğumunu bu yöntemle yaptı..
bende ilk bebeğimi kaybettiğimde o kadar suni sancıya rağmen bu yöntemi uyguladığım için şükür sancı çekmedim..
azcık sabır..ocakta söylicem..
hepimize yapcaz bunu..
çok basit kızlar..sadece bu kadarını diyorum..

bak ölür kalir su sırrı ogrenemeden gidersem gözüm acik giderim ahahahhasırnaşık şeysırnaşık şey
saka saka canım tamam insallah o gunleri gorelim de ocakta anlatirsin bize
takipteyiz o zaman sengözlerimebaksanab

Canım ya bende öyle son ana kadar çalışacam bebişle daha fazla zaman geçirmek için.. Şubat sonuna kadar yani en azından :)

lanilosh mu oyle bi ismi var o mu Füsuncum?
bi arkadasimda dedi bir hafta once basla hemen yara oluyor diye.
insallah bol bol sutumuz olurda corklaya corklaya icerler hihoyyyt

evet canım ta kendisi :) bunun en güzel özelliğide kremi emzirmeye başladığımız zaman her emzirmeden sonra sürücekmişiz.Emzirmeden önce gögsü temizlemeye gerek yokmuş.Çok güzel bence ben alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…