bugün güne durgun başladı oğluşum uyuyo galiba gece geç yattı kereta kıpır kıpır ana oğul babamızı çekiştirdik babamız kıskanıyo bizi ayrıca beni deli ediyo babamız sigara içiyo arkadaşlar ve oturma odasında içiyo neymiş o içerken ben kalkacak yatak odasına gidecekmişim bitince gelecekmişim sanki duman gidiyo bide bana ne diyo esma o çocuğa sigara yüzünden bişey olursa karışmam diyo iyide sigarayı benmi içiyorum sen içiyorsun diyorum içme demi git mutfakda iç balkonda iç olmadı tualette iç olmazmış oralarda içemezmiş bebek doğunca ne olacak diyorum ben yine burda içeceğim siz içeri gideceksiniz diyo deli etti beni bencil gerizekalı ne olacak Çok üzgünüm çoook oğlumda sinirlendi bak babasına gülşah teyzesi anne yürü kim tutar seni arkandayım diyo kaydirigubbakcemile3 hareketler başladı
gunaydin kizlar nihayet cumaa hihoyyythihoyyyt
allahım bana bugunu de atlatacak kuvvet
artik spor salonuna gidip yuruyus yapmaya baslayacak disiplin nasip et yarabbim gariii aminn sırnaşık şey
naber fıstıklar ay cok uykum var gene yaa allah allah bu hafta hep boyle miskin dolastim.:jeyyar:
sevimli hamiş arkadaşlr hepinize mis kokulu günaydın
dün iğneden sonra kolum hala ağrıyoooo kızlar yaaa uyuşuk gibi kolum
dün akşam koltukta uzanmış oğluşumla sohbet ediyordum maşallah çok hareketli oan eşimde meyve hazırlıyodu elini koysana dedim göbişimde 2dak filan durdu sonra oğluşum bi tekme attı ama benim koca nasıl ürperdi anlatamam adamın içi geçti resmen ilk bukadar çok hisstti OĞLUMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUZ DİYE ARTIK ODA SOHBETİMİZE KATILDI
çok güzel bi duygu yaaa ANNELİĞİ HİSSETMEK İNSANIN İÇİ KIPIR KIPIR
Evet canım yaşasın ki cumaaaaaa şaka maka izinler yaklaşmaya başladıda :)
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa ben bebişimi düşündükçe çok heyacanlanıyorum EMZİRMEK İGÖZÜNÜN İÇİNE BAKMAK İSTİYORUM ve ÇOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ONU ÇOOOOOK
existcim biliyormusun daha biraz once takvime bakip hesaplamistim.
allah nasip ederse 30 Ocak ta tam 32 haftami bitirmis olacagimdan son is gunum olacak benim icin yupppiiieeee hihoyyyt
evde net var dimi kızlar rahat rahat görüşebiliriz..
benimde tam 32.hafta 30 aralığa denk geliyor..
zaten izindeydim..ücretliye dönecem artıkkk
elifim zaman çok çabuk geçiyor..
şükürki firemiz yok..birlikteyiz hala..
geç olsun da güç olmasın:1hug:
bu arada demin fusuna da dedim msn de size doğum için süper bi yöntem söylicem..
göreceksiniz vucudunuzdan bal gibi kayacak bebekler..
sancı ağrı olmayacak..
ocakta görüşüciiiiizzzzz:Şeniz:
kızlarr günaydınlarr:))))) ayol ne izni ben hiç izin almayacam kanımca:)))son haftaya kadar çalışacam zaten bütün gün bir koşturmaca hastanelerde doktorum la karşılaşıyoruz bazen dinlen biraz diyor aslında iyiymiş yürüyüş normal doğum isteyenler için ki benim ameliyat fobim var:))))herşey yolunda olursa normal yapmak istiyorum):)
kızlar dün gece acayip rüyalar gördüm adı bir türlü aklıma gelmeyen bir sanatçı vardı onunla bütün gece oynaştım:)))))))sonradan buldum adamın adını asmalı konak ta özcan deniz miş hiç de tipim değil ama hoş bir rüya oldu eueheuheueheuehe
Canım valla ilk ben bekliyorum bu sırrı :)
Bir de doğum yapanlar kısmında okudum arkadaşlar bir tane gögüs kremi varmış onu doğumdan bir iki hafta önce kullanmaya başlarsak gögüsümüz yara olmazmış deneyen annelerden öğrendim :)
öyle öylee cok sukur bizi birakmadi yavrularimiz.
hep diyorum gec dogsun varsin, bi sekilde dogar da erken gelmesin. zamaninda gelsinler insallah hepsi saglikla.
neymis o ya cok merak ederim ama ben.. :1shok:
infişak suresinin ilk 3 ayetimi yoksam
bide annem pirincleri okumaya basladi simdiden ahaha sanki yarin doguma gidicem tobe allahım
Canım valla ilk ben bekliyorum bu sırrı :)
Bir de doğum yapanlar kısmında okudum arkadaşlar bir tane gögüs kremi varmış onu doğumdan bir iki hafta önce kullanmaya başlarsak gögüsümüz yara olmazmış deneyen annelerden öğrendim :)
benim halam 2 doğumunu bu yöntemle yaptı..
bende ilk bebeğimi kaybettiğimde o kadar suni sancıya rağmen bu yöntemi uyguladığım için şükür sancı çekmedim..
azcık sabır..ocakta söylicem..
hepimize yapcaz bunu..
çok basit kızlar..sadece bu kadarını diyorum..
kızlarr günaydınlarr:))))) ayol ne izni ben hiç izin almayacam kanımca:)))son haftaya kadar çalışacam zaten bütün gün bir koşturmaca hastanelerde doktorum la karşılaşıyoruz bazen dinlen biraz diyor aslında iyiymiş yürüyüş normal doğum isteyenler için ki benim ameliyat fobim var:))))herşey yolunda olursa normal yapmak istiyorum):)
kızlar dün gece acayip rüyalar gördüm adı bir türlü aklıma gelmeyen bir sanatçı vardı onunla bütün gece oynaştım:)))))))sonradan buldum adamın adını asmalı konak ta özcan deniz miş hiç de tipim değil ama hoş bir rüya oldu eueheuheueheuehe
lanilosh mu oyle bi ismi var o mu Füsuncum?
bi arkadasimda dedi bir hafta once basla hemen yara oluyor diye.
insallah bol bol sutumuz olurda corklaya corklaya icerler hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?