2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl dinleneyim gülşah benim doğama aykırı ben oturduğum yerde 15 dakikadan fazla kalamam hiperaktifim işe gitmediğim gün sıkıntı gelir bana tatilde bile mutlaka ofise uğrar yapacak bir iş bulurumkaydirigubbakcemile3

ya merak ettim bu sırrı Allah hepimize yardım etsin:)))))o vitaminsiz babalar keyfini sürecek ona üzülüyorum wallaklava:kötükedihüso

bende yılbaşında ayrılacaklar arasındayım..rapor alınca birgün durmuyacam iş yerinde..şimdi bile bazen zor geliyor sabah kalkıp işe gelmek.....saruböceg merak ettim şimdi bende normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse..çatlatma bizide söyle..

lansonin gibi bişeydi bende not aldım onu.. zaten bir not defterim var herşeyi not alıyorum.

lansinohu da iyi diyorlar ben mustela nınkini aldım set halindeydi karın için bacaklar için ve meme uçları için çok tatlı kokusu var ben de mustela yı öneririm bana da doktor önerdi zaten ve bebek ürünleri de çok güzel kızımın bakım malzemelerini de o markadan alacağım:teytey::dance:

BÖCÜĞÜM senle aynı şeyleri yaşamışız şubatta bende bebeğimi suni sancıyla doğurdum fakat felaket bişeydi yaa 11 saat çektim hemşirenin 1 tanesi bile benimle ağlıyodu dudaklarım parçaladım etlerini resen kopardım duvarlara ellrimi öyle nasıl vururdum son 1 saatimde anlatılmıyoo canım yaşamadan inan kimse anlayamaz rabbim kimsaya öyle bi acı yaşatmasın bebeciklerimizi korusun az önce yazdım yaa bebişimi çokk özlüyorum derken aklıma kızımda geldi şimdi olsaydı 5 aylık olcaktı emecek annesine gülücük bile atacaktı ama kısmet değilmiş anesini diğer tarafata cennetin kapısında bekliyooo..RABBİM OĞLUŞUMU BUSEFER BİZE BAĞIŞLA AĞIŞALKİ ANNES SEVGİSİNDEN MAHRUM ALIP GİDEN ANNSİ BUSEFER KARDŞİNİ EMZİRİP KOKLAYIP BÜYÜTSÜN İNŞALLAH
RABBİM SENİ ÇOOK SEVİYORUM MİNİK KUZULARIMIZI SEN BİZE BAĞIŞLA

Gunaydin hamiş guzeller!a.s.
Nasilsiniz bugun,bakalim?
Hep iyi olmanizi isterim.Umarim,hep oyle ollur.
Kizlar bu siteye bir seyler oluyor.Kullanici panelinde abone oldugum konular cikmiyor.Acaba,nerkes boyle bir sorun yasiyormu?:uhm:
Kizlar,merak ettigim bir konu var.Size danişayim dedim...
Biz 20+5 haftayiz.Ve sali gunu dr gitigimde bebegimiz kiz oldugunu soyledi.Acaba yanilmis mi?Ben erken sevinmiyim de...Esim hala erkek bekliyor.Gormeden inanmam diyorkaydirigubbakcemile3

Sekerim,benim de son calisma gunum 31 aralik.Dinleniriz evde kaydirigubbakcemile5
Yalniz dogumdan sonra ne kadar evde oturmayi dusunuyosun?

kızım dün annesi üzüldü diye bugün var gücüyle tepiyor.:sm_cool:..seviyorum seni meleğim benimmmm:asigim::CüvCüv:

walla doktorlara inanmak zorundayız:)))eşin bence inanmaya başlasa iyi eder neticede babasının kızı geliyormuş:))))

kızlar kim söylemişti yaa ana sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor diye. Şimdi Kadıköy ana sağlığı aradım.. yapmıyoruz dediler..

gunaydin kizlar herkes iyi masallah bende iyiyim bebisimde iyi yatarken sol tarafimda dun gece biseyler yapip durdu ama anlamadim cok guzeldi sonra uyumus kalmisim arkadaslar sigara konusunda cok hassas olmamiz gerekiyor ben hamile oldugumu ogrendigimde biraktim esim zaten icmiyor. ve bizim yanimizda sigara icilmesi konusunda cok kati olmamiz gerekiyor eger verdikleri zararin bilincinde degillerse bence internetten arastirip zararlarini okutun , izletin hicbiri ise yaramazsa C planini uygulayin sigara paketlerini yok edin :) hergun yapsaniz onlarda vazgecerler yaninizda icmekten :)))))

Sekerim,benim de son calisma gunum 31 aralik.Dinleniriz evde kaydirigubbakcemile5
Yalniz dogumdan sonra ne kadar evde oturmayi dusunuyosun?

canım ben işi bırakıyorum ücretli izin sonrası dönmeyeceğim....1-2 sene bebeğimi ben büyütmek istiyorum şimdilik..tabii şartlar ne gösterir bilmem ilerleyen zamanda...

canım ya benim eşim her hafta bırakıyor sonra gece bir krizi tutuyor doğru markete diyorum her gün o paketleri yakacağım diye suçlu olduğunu bildiği için birşey diyemiyor ama artık bıraksa iyi olacak bebek geldimi bu kadar yumuşak başlı olamam sanırım klava:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

sendemi bizim kervana katıldın canım.benimde erkek diyorlardı sonra bir baktılar ki bebeğimin bamyası yokmuş.kızın geliyor dediler:)))

kızlar 3lü testimde hafif bir poblem var bir değerim yüksek çıktı.bende buradaki bir özel hastaneden randevu aldım cumartesi testi tekrarlayabilirim ve doktor önerirse bu hafta emekli sandığının gidebileceği bir yere gitmeliyim.sevkle gitmeliyim ve sevki işletmeliyim.çünkü çalışıyorum.ayrıca uzaktan geleceğim için gittiğim gün işimi bitirebilmeliyim.bu ultrastonu yapan eller de önemli .iiyi olmalı.nereye sevk ettireyim.şimdiden soruyorum ki doktora oraya sevk yazdırabileyim.
teşekkürler...

Canım testi tekrarlamak faydalı olucak mı? Yani bu senin isteğinmi yoksa dr a sordun mu? Eğer senin düşüncense bununla vakit kaybetmeden ayrıntılıya gir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…