Canım valla ilk ben bekliyorum bu sırrı :)
Bir de doğum yapanlar kısmında okudum arkadaşlar bir tane gögüs kremi varmış onu doğumdan bir iki hafta önce kullanmaya başlarsak gögüsümüz yara olmazmış deneyen annelerden öğrendim :)
bende yılbaşında ayrılacaklar arasındayım..rapor alınca birgün durmuyacam iş yerinde..şimdi bile bazen zor geliyor sabah kalkıp işe gelmek.....saruböceg merak ettim şimdi bende normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse..çatlatma bizide söyle..
Gunaydin hamiş guzeller!a.s.
Nasilsiniz bugun,bakalim?
Hep iyi olmanizi isterim.Umarim,hep oyle ollur.
Kizlar bu siteye bir seyler oluyor.Kullanici panelinde abone oldugum konular cikmiyor.Acaba,nerkes boyle bir sorun yasiyormu?:uhm:
Kizlar,merak ettigim bir konu var.Size danişayim dedim...
Biz 20+5 haftayiz.Ve sali gunu dr gitigimde bebegimiz kiz oldugunu soyledi.Acaba yanilmis mi?Ben erken sevinmiyim de...Esim hala erkek bekliyor.Gormeden inanmam diyorkaydirigubbakcemile3
Sekerim,benim de son calisma gunum 31 aralik.Dinleniriz evde kaydirigubbakcemile5
Yalniz dogumdan sonra ne kadar evde oturmayi dusunuyosun?
gunaydin kizlar herkes iyi masallah bende iyiyim bebisimde iyi yatarken sol tarafimda dun gece biseyler yapip durdu ama anlamadim cok guzeldi sonra uyumus kalmisimarkadaslar sigara konusunda cok hassas olmamiz gerekiyor ben hamile oldugumu ogrendigimde biraktim esim zaten icmiyor. ve bizim yanimizda sigara icilmesi konusunda cok kati olmamiz gerekiyor eger verdikleri zararin bilincinde degillerse bence internetten arastirip zararlarini okutun , izletin hicbiri ise yaramazsa C planini uygulayin sigara paketlerini yok edin :) hergun yapsaniz onlarda vazgecerler yaninizda icmekten :)))))
Gunaydin hamiş guzeller!a.s.
Nasilsiniz bugun,bakalim?
Hep iyi olmanizi isterim.Umarim,hep oyle ollur.
Kizlar bu siteye bir seyler oluyor.Kullanici panelinde abone oldugum konular cikmiyor.Acaba,nerkes boyle bir sorun yasiyormu?:uhm:
Kizlar,merak ettigim bir konu var.Size danişayim dedim...
Biz 20+5 haftayiz.Ve sali gunu dr gitigimde bebegimiz kiz oldugunu soyledi.Acaba yanilmis mi?Ben erken sevinmiyim de...Esim hala erkek bekliyor.Gormeden inanmam diyorkaydirigubbakcemile3
günaydin güzel annisler nasiliz bugun bakalim
iyiyiz şehnaz hoşgeldin sana aramıza hoşgeldin diyemedim birkaç gündür çok giremedim siteye
kızlar 3lü testimde hafif bir poblem var bir değerim yüksek çıktı.bende buradaki bir özel hastaneden randevu aldım cumartesi testi tekrarlayabilirim ve doktor önerirse bu hafta emekli sandığının gidebileceği bir yere gitmeliyim.sevkle gitmeliyim ve sevki işletmeliyim.çünkü çalışıyorum.ayrıca uzaktan geleceğim için gittiğim gün işimi bitirebilmeliyim.bu ultrastonu yapan eller de önemli .iiyi olmalı.nereye sevk ettireyim.şimdiden soruyorum ki doktora oraya sevk yazdırabileyim.
teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?