hosbulduk canim..önemli degil düsünmen bile yeter canim ne güze ya buradaki insanlar cok dsünceli ne güzel kendimi hic yalniz hissetmiyorum hihoyyyt
kızlarrr selam ay kaç gündür giremiodum delirdim yemin ederim nedende şifrede problem var falan diodu şimdi girdim herkez iii baktım sayfalara bende iyim detaylı ultrasonumuz oldu bitti bebeğim gayet ii maşallah göbişte artık kendini belli etmeye başladı sizlerden nbr?:CüvCüv:
evet canım bu site ve arkadaşlarımız adeta alışkanlık yaptı site bazen onarıma giriyor çıldırıyorum acaba ne yapıyorlar diye birçok sorunumuzu da burda anlatıp rahatlayabiliyoruz
kızlarrr selam ay kaç gündür giremiodum delirdim yemin ederim nedende şifrede problem var falan diodu şimdi girdim herkez iii baktım sayfalara bende iyim detaylı ultrasonumuz oldu bitti bebeğim gayet ii maşallah göbişte artık kendini belli etmeye başladı sizlerden nbr?:CüvCüv:
canım ben işi bırakıyorum ücretli izin sonrası dönmeyeceğim....1-2 sene bebeğimi ben büyütmek istiyorum şimdilik..tabii şartlar ne gösterir bilmem ilerleyen zamanda...
sendemi bizim kervana katıldın canım.benimde erkek diyorlardı sonra bir baktılar ki bebeğimin bamyası yokmuş.kızın geliyor dediler:)))
ne kadar güzel ya hem güzel sey ögreniyosun hem arkadas ediniyosun bi sekilde kafani dagitiyosun süper yani
kızlar aşk olsun kimse beni merak etmemiş.dün dr gittim bi sinir oldum anlatamam 3 boyutlu renkli ultrasyona yolladı dr .renkli makinanın ismiymiş ben de rekli renkli bebişi görcez diye havalara ucuyorum bii gittik siyah eyz oturdum sinirden ağladım sonucu bugun alacaktık ama işlerimden dolayı almayay gidemedim yarın koçişi yollıcam alsın..deli oldum ya anlatamam size
Canım testi tekrarlamak faydalı olucak mı? Yani bu senin isteğinmi yoksa dr a sordun mu? Eğer senin düşüncense bununla vakit kaybetmeden ayrıntılıya gir bence
Gülsah su sir neyse merakla bekliyorum yani ben de..ama israrla gizemli takilmissin, hayirdir yoksa bu da bir parcasi mi kolay dogumun :roflol: merak mi iyi geliyor yoksa :roflol:
ahahaha koptum yahu ilahi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?