tebessum sana sonuna kadar katiliyorum bende burda testler hakkinda gorustugumde yanilma ihtimalinin olacagini soylediler yada bebegin mesela bobregi simdi calisiyo olabilir ama 1 hafta sonra ne olacagi belli olmaz diye soylediler butun sorulara cevap bulabilecegimiz tek bir test var oda amnio sentez testi oda dusuk yapma riski tasiyo. o yuzden eger yasiniz 35 ten kucukse ailede herhangi bi engelli yoksa endise duymayada gerek yok. amnio sentez yapsaniz ve hersey cok iyi ciksa bile dogumda ne olacagi belli degil. o yuzden ben artik endiselenmeyi biraktim bazen birseylerin fazla ustune gitmemek gerekir bu tabi benim kisisel dusuncem. hamileligimizin tadini cikartalim icimizde hayatta en cok deger verecegimiz varlik var gulumse ve ona guven !! :)))
albanian,zakkum,ege deniz,tebessüm,fencidmlrms kızlar msn muhabbeti yapıyoruz kk gidince..
msnlerinizi özleden yollayın bana..
sizde dahil olun sohbete..
herkese selam kızlar doktordan şeker sonuclarımı aldım şükür hepsi temiz cıktı üstümden buyuk bır yük kalkmıs gıbı rahat ladım valla a.s çok acıktım ben bıraz yemek atıstırayım sabahtan berı tahlıl yuzunden hastanelerde dolandık ıyı bakın kendınıze bebişlerınize optum hepınızı a.s.
be açabilmişmiyim özeli ve ziyaretçi mesajını biri haber verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?