2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi geçmiş olsun canım benim iyi olmasına sevindim.bu arada nasıl yapılıyor aç mı gittin?

saol canım,a.s.evet sabah ac gittim ac karına 3 tup kan aldılar ardından hafif bişiler atıstırdım pogaca v.s sonra 50gr glıkoz u yarım lıtrelık hazır su şişesıne bosaltıp calkaladım içtım ıctıkten 1 saat sonra tekrardan kan aldılar bukadarmıs :1hug:

anladım canım hadi bakalım.bizimde az kaldı.çok sağol.

hos geldin nazancim..

gülsah, bu nerden aciliyor...yani ben hicbir ayariyla oynamamistim ama...

h.buldum canim masallah iyi kaynatmissiniz sabahtan beri, oku oku zor bitirdim yahu:) bir yandan okuyorum bir yandan sacima fon cekiyorum, aksam kadinlar matinesine gitcemde oglusumla gobek atcaz birazkaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

h.buldum canim masallah iyi kaynatmissiniz sabahtan beri, oku oku zor bitirdim yahu:) bir yandan okuyorum bir yandan sacima fon cekiyorum, aksam kadinlar matinesine gitcemde oglusumla gobek atcaz birazkaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

oohhhhh oohhhhhh bizlerin yerinede eğlen canımcım..... :sm_cool::dance::teytey:

nazancım canım rabbim keyfini bozmasın daim kılsın inşallah.ama dikkat et miniğimize birşey olmasın bakıyım.çok öpüyorum seni.

valla böyle enerjik annelere bayılıyorum ne güzel
benim bir günüm bir günümü tutmuyor bi bakıyorum çok iyiyim bi bakıyorum yataktan kalkacak halim yok

ayy damadida pek kiymetliymis:) dikkat ederim canim benim, yanliz sigara dumanida cok olur simdi orda ama canimda gitmek istiyor , kurtlandim ne zamandir, dokmem lazimkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

enelcim bu aralar morala cok ihtiyacim var aslinda, hersey ust uste geliyor kafam dagilsin biraz, bu arada ozledim kiz seni gorusemedik ne zamandir

selencecim ben ilk oglumda acayip enerjiktim, 9 aylikken balkonda hali yikiyordum komsumun annesi kiyameti kopariyordu dogurcan cocugu birak diyekaydirigubbakcemile3 camlarin tepesinde cam silcem diye geziyordum , hoplayip zipliyordum valla ama bunda yaslandim heraldekaydirigubbakcemile3 fazla enerjim yok yas 30 olunca hamislikte zor oluyormus be-tatlicadiarzu-

iyi eğlenceler nazancığım, annemler de gitmişti bi kere çok eğlenmişler. aman dikkat et kendine bebeğine, geçen dışardaydım kalabalıktı karnıma birinin dirseği bi geldi. elastik olabilsem matrix gibi dolaşıcam valla:))))

bu arada msn ime ekledim bi çoğunuzu, ekledim ama kabul ettğiniz için icazet aldım kabul ediyorum.:)))

kizlar ben cikiyorum hadi öptüm hepinizi...kendinize iyi bakin..arkadasim gelecek yemege hazirlik yapmam lazim..hepinizi cok ama cok seviyoruzzzzzzzz !!!!!!

Allaha emanet olun....byeeeeee :))

kızlar ne yoğun bir gündü ya hala işdeyim kızlar evime gitmek istiyorum yaaa

valla böyle enerjik annelere bayılıyorum ne güzel
benim bir günüm bir günümü tutmuyor bi bakıyorum çok iyiyim bi bakıyorum yataktan kalkacak halim yok

aynen ben de senin gibiyim.bazen hic durmak istemiyorum bazen de tembel tembel yatmak istiyorum.tabi benim yas da 30 olunca anca demi:)

iclalcim gözünaydın canım. Sen atlattın,darısı başımıza inşallah.

Oy oy oooooy maaşallah bizim yerimizede tepin emi. Attır bakalım göbecikleri. Yarasın nazanıma. Kurtlarınla birlikte streslerinide dök gel emi tatlım.

aynen ben de senin gibiyim.bazen hic durmak istemiyorum bazen de tembel tembel yatmak istiyorum.tabi benim yas da 30 olunca anca demi:)

Aynen canım bende ama genelde nazım kocişe. Aslında bu göbişime rağmen enerjiğim kendimce maaşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…