hadi geçmiş olsun canım benim iyi olmasına sevindim.bu arada nasıl yapılıyor aç mı gittin?
saol canım,a.s.evet sabah ac gittim ac karına 3 tup kan aldılar ardından hafif bişiler atıstırdım pogaca v.s sonra 50gr glıkoz u yarım lıtrelık hazır su şişesıne bosaltıp calkaladım içtım ıctıkten 1 saat sonra tekrardan kan aldılar bukadarmıs :1hug:
iyi fikir canim benim...dur hemen yolluyorum..
hos geldin nazancim..
gülsah, bu nerden aciliyor...yani ben hicbir ayariyla oynamamistim ama...
h.buldum canim masallah iyi kaynatmissiniz sabahtan beri, oku oku zor bitirdim yahu:) bir yandan okuyorum bir yandan sacima fon cekiyorum, aksam kadinlar matinesine gitcemde oglusumla gobek atcaz birazkaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:
oohhhhh oohhhhhh bizlerin yerinede eğlen canımcım..... :sm_cool::dance::teytey:
eglenmezmiyim, oralarda doguruvermem inslh, tepinecem diyehihoyyyt
valla böyle enerjik annelere bayılıyorum ne güzel
benim bir günüm bir günümü tutmuyor bi bakıyorum çok iyiyim bi bakıyorum yataktan kalkacak halim yok
iclalcim gözünaydın canım. Sen atlattın,darısı başımıza inşallah.herkese selam kızlar doktordan şeker sonuclarımı aldım şükür hepsi temiz cıktı üstümden buyuk bır yük kalkmıs gıbı rahat ladım valla a.s çok acıktım ben bıraz yemek atıstırayım sabahtan berı tahlıl yuzunden hastanelerde dolandık ıyı bakın kendınıze bebişlerınize optum hepınızı a.s.
Oy oy oooooy maaşallah bizim yerimizede tepin emi. Attır bakalım göbecikleri. Yarasın nazanıma. Kurtlarınla birlikte streslerinide dök gel emi tatlım.h.buldum canim masallah iyi kaynatmissiniz sabahtan beri, oku oku zor bitirdim yahu:) bir yandan okuyorum bir yandan sacima fon cekiyorum, aksam kadinlar matinesine gitcemde oglusumla gobek atcaz birazkaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:
aynen ben de senin gibiyim.bazen hic durmak istemiyorum bazen de tembel tembel yatmak istiyorum.tabi benim yas da 30 olunca anca demi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?