2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HAMİŞ LİSTESİ
nilocan...........................23 Mayıs...............27 Şubat
ayshınce........................24 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Kız
xnazanx.........................20 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Erkek
glcncrn...........................20 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
yelcan1982.....................19 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
cerez.............................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
gökçenn.........................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bavse.............................26 Mayis..............2 Mart..........cinsiyet.....Kız
buket-26.........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Boddim..........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
SİBSeR..........................27 Mart................3 Mart..........cinsiyet.....Kız
Saruboceq......................30 Mayıs..............3 Mart..........cinsiyet.....Kız
İCl@l.............................28 Mayıs...............4 Mart..........cinsiyet.....Erkek
rehavet...........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
selence..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
ruhe_haben.....................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
annesininkuzusu.............29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
melek81.........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
luffee..............................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
sheylaa..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
acıbiber2053...................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zeyno 2..........................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
rebeca............................3 Haziran.............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ikiz................................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ELF-RCP.......................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bidibidim........................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
deniz bayhan.................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
nazo85..........................31 Mayıs..............7 Mart
mondschein2...................1 Haziran.............8 Mart
enel17.............................2 Haziran.............9 Mart..........cinsiyet.....Kız
karabiberim......................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
izmirlimmm......................3 Haziran............10 Mart
mystory...........................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
niloşş..............................3 Haziran.............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
SUHENDAN....................16 Haziran............10 Mart..........cinsiyrt.....Kız
kozet..............................4 Haziran.............11 Mart..........cinsiyet.....Erkek
derence...........................4 Haziran ............11 Mart
pembiş............................21 Mayıs.............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
elale................................6 Haziran.............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bemt...............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
umudum01......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
little_suzy.......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
CCEK.............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zakkum6644...................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
Meltoo............................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
nilaylay...........................7 Haziran..............14 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Kızıl Deniz.......................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Erkek
LAVİNİA..........................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Kız
sehnaz52........................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Kız
akser..............................9 Haziran.............16 Mart..........cinsiyet.....Kız
burcusenk.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kapkara..........................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
adayadayı.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kuzuum..........................10 Haziran...........17 Mart
surrender48.....................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sevilay.bayar...................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sarılale1981....................10 Haziran............17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sabırsızım.......................10 Haziran...........17 Mart
sudemnur........................12 Haziran..........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
edali368..........................12 Haziran..........19 Mart
existhunder.....................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Kız
desire06..........................12 Haziran...........19 Mart
evk.................................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
tebessüm22....................13 Haziran...........20 Mart
ayseeee__......................13 Haziran...........20 Mart
bebekecem17..................13 Haziran..........20 Mart
cyberyasar......................13 Haziran...........20 Mart..........cinsiyet.....Erkek
fencidmlrms....................14 Haziran...........21 Mart..........cinsiyet.....Erkek
16 eylül...........................15 Haziran..........22 Mart..........cinsiyet.....Erkek
huriye aydın.....................15 Haziran..........22 Mart
yağmurNAZ......................15 Haziran.........22 Mart
babyfacee.......................16 Haziran...........23 Mart
uğur ve eylül....................16 Haziran...........23 Mart
SUHENDAN....................16 Haziran...........23 Mart..........cinsiyet.....Kız
nehiray...........................16 Haziran...........23 Mart
subora............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
burser.............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
zuzucuuk........................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
*annem*kızıyor................18 Haziran...........25 Mart..........cinsiyet.....Erkek
yadaji.............................19 Haziran...........26 Mart..........cinsiyet.....Kız
elif_bs............................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
DOGA6..........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
EYDİEN.........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Kız
çiçesu............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
@ycel............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
öykübebek......................25 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Kız
eskpınar.........................25 Haziran...........28 Mart
hekat.............................21 Haziran...........28 Mart
limbi33...........................22 Haziran...........29 Mart..........cinsiyet.....Kız
MTS..............................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
iklimsu...........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
Lazanya.........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
che_guevera_.................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Erkek
ege-deniz.......................24 Haziran...........31 Mart..........cinsiyet.....Kız
mehlika10......................24 Haziran...........31 Mart..........üçüz annesi..........
albanian.........................25 Haziran...........1 Nisan..........cinsiyet.....Kız
galatea79.......................26 Haziran...........2 Nisan
HAYATist.......................28 Haziran...........4 Nisan..........cinsiyet.....Erkek
betül19...........................29 Haziran...........5 Nisan..........cinsiyet.....Kız
esranur-akyol.........................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
emelyucel..............................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
alyasulin................................?.......................?..............cinsiyet.....Kız
gizemre.................................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
kaderr...................................?........................?..............cinsiyet.....Kız
sewill....................................?........................?..............cinsiyet.....Erkek

Hadi bakalım cinsiyetlerde belli olmaya başladı kaydirigubbakcemile5
36 erkek 47 kız Yokmu arttıran?

.....kaderr
.....zuzucuuk
.....sehnaz52
.....limbi33
.....Lazanya..................kızınız

.....yelcan1982
.....sewill.......................oğlunuz uğurlu gelsin canlarım.....

.....kaderr.....sewill.....mondschein2.....nazo85.....yağmurNAZ..... aramıza hoşgeldin canım. Dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese.Benim tetanoz aşısının acısı birgün sonra çıktı.O ne biçim bir acıymış.Sabahtan beri kolumu hareket ettiremedim.Allahtan sola vurulmuşum yoksa derste anlatamayacaktım.
Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik sıkıntı var mı?Bebişlerinizin hareketleri nasıl?

Ben de.Eskiden sadece gece yattığımda hiisediyordum.Ama artık gün içinde de ben buradayım diyor çok şükür :))))

merhaba tekrardan kizlar...

ne güzel harketler artmaya baslamis..benim de öyle oldu, artik daha cok hissetiriyor kendini cok sükür..konusmak lazim artik cokca...sanirim bir kac haftaya babalarini da duyacaklar arkadaslar..ve bilincli bir sekilde tepki vermeye baslayacaklar...harika yaaa..

buket ya, ne güzel habire cinsiyetleri ekliyorsun...benim karsimda ise koskaca bir bilenmeyen var:roflol: neyse alistim zaten :roflol: ben artik dogurdugum zaman yazarim size kizim ya da oglum oldu diye :roflol::roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız_? hayatist canım dıkkat et koluna.. soluna vurulduguna gore gecelerı soluna yatmıyorsun :)

Bende yarın seker yuklemesı yaptıracam bakalım:CüvCüv:

Arkadaşlar listemizi yeni topiğe taşıdım. Bundan böyle kaçıncı sayfadaydı diye merak etmiycez. Ordan daha rahat takip ederiz diye düşündüm.. Allah eksiksiz tamamlatsın doğumlarımızı inşallah.

bencede cok ıyı yapmıssın guzelım boyle daha ıyı :)

merhaba cnm

ya bizim fistik cok fena ya elimi göbegime koyuyorum askim nasilsin minik kizim at bakalim bi tekme de annecigin hissetsin diyorum valla atiyo tekmeleri ard arda yaa cok hosuma gidiyo

iyilik melekcim...bende yeni geldim bi bakayim dedim kimler var diye ama cok bi hareket yok sanirim...

benim daha var seker yüklemesine ama cok korkuyorum onda basarili olmazsam diye..o kadar sekerli suyu nasil icerim bilemiyorum cünkü..bir de sanirim seyden oldu bu bende, kan vermeye gittigimde öyle bir kadin görmüstüm,istifra etmisti ve testi iptal etmislerdi..sanirim o halinde cok etkilendim kadinin. cok komik ama cesaretim yok seker testi yaptirmaya...ama mecbur yaptircam...insallah bana olmaz öyle birsey..

tebessümcüm ben de senin gibi bebegimin cinyietini bilmiyordum bir türlü göstermiyodu fistik cok sükür sali gün gösterdi kendini...belki bi sonraki kontrolünde gösterr yaramaz cnm ne oldugnu

merhaba cnm

ya bizim fistik cok fena ya elimi göbegime koyuyorum askim nasilsin minik kizim at bakalim bi tekme de annecigin hissetsin diyorum valla atiyo tekmeleri ard arda yaa cok hosuma gidiyo

ayy tüylerim diken diken oldu...harika birsey..insallah ben de en yakin zamanda bu güzel tepikleri yerim...simdi cani isteyince atiyorda bizimki...:roflol:

bu arada Buket cok iyi düsünmüssün canim yaa..tesekkürler..

tebessümcüm ben de senin gibi bebegimin cinyietini bilmiyordum bir türlü göstermiyodu fistik cok sükür sali gün gösterdi kendini...belki bi sonraki kontrolünde gösterr yaramaz cnm ne oldugnu

hadi ya, seninki de haddinden fazla edepli cikti yani :roflol::roflol::roflol: hayir tamam cok edepli ama bari annesine göstersin:roflol::roflol::roflol:zaten dogsun kicina kicina vurcam onun :roflol::roflol:

hadi ya, seninki de haddinden fazla edepli cikti yani :roflol::roflol::roflol: hayir tamam cok edepli ama bari annesine göstersin:roflol::roflol::roflol:zaten dogsun kicina kicina vurcam onun :roflol::roflol:

aynn cnm ya kiz kardesim le bizde diyorz ki dogsun bi göstercez ona meraktan öldürdü bizi hanfendi bacaklarini kapiyodu ohh doktor yarim saat bakiyodu göstermiyodu hele sükür ki gösterme zahmetinde bulundu :roflol:

aynn cnm ya kiz kardesim le bizde diyorz ki dogsun bi göstercez ona meraktan öldürdü bizi hanfendi bacaklarini kapiyodu ohh doktor yarim saat bakiyodu göstermiyodu hele sükür ki gösterme zahmetinde bulundu :roflol:

hadi yaaa...acaba benimki de mi kiz yoksa:roflol: genelde öyle derler ya erkek cocuklari hem cabuk hareket eder hem de cabuk gösterirlermis:roflol: eee bizim ki demek agir ablaaa:roflol::roflol::roflol:

ya bir de ne dicem sana...benim normalde öyle basenim yoktur,üst kisimdan kilo alirim ben daha cok...ama cok ilgincki resmen basenden kilo aldim,ayy cok komik halimi bir görsen artik kocaman bir popom var...direk ordan almam beni sasirtti...ve gecen gün beni taniyan bir teyze beni iyi bir süzdükten sorna "yok yok seninki kesin kiz" dedi :roflol::roflol::roflol: ay öldürdü beni gülmekten...sen de mi bel base bölgesinden kilo aldin yoksa?

allah gonlune gore versin tatlim.. saglikli olsunda.

allah gonlune gore versin tatlim.. saglikli olsunda.

saol canim..insallah bebiciklerimiz hep saglikli olur insallah...

Ben isi iyice espirisine vurdum zaten...hazirlik yaparken tercihlerimi ona göre yapmak istedim ama sanirim azcik daha beklicem, baktim hakikaten göstermiyor kendini valla artik anne ben bu rengi istemezdim demicek,pasa pasa giyecek yani :roflol::roflol::roflol:

o degil iki taraftan da ilk torun, onun icin benden cok onlar merak ediyor:roflol: benim merakimi biri cok gidiklamazsa cok sabirliyimdir aslinda..:roflol:ama habire soruyorlar artik ben de merak etmeye basladim..hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…