Arkadaşlar listemizi yeni topiğe taşıdım. Bundan böyle kaçıncı sayfadaydı diye merak etmiycez. Ordan daha rahat takip ederiz diye düşündüm.. Allah eksiksiz tamamlatsın doğumlarımızı inşallah.
merhaba tekrardan kizlar...
ne güzel harketler artmaya baslamis..benim de öyle oldu, artik daha cok hissetiriyor kendini cok sükür..konusmak lazim artik cokca...sanirim bir kac haftaya babalarini da duyacaklar arkadaslar..ve bilincli bir sekilde tepki vermeye baslayacaklar...harika yaaa..
buket ya, ne güzel habire cinsiyetleri ekliyorsun...benim karsimda ise koskaca bir bilenmeyen var:roflol: neyse alistim zaten :roflol: ben artik dogurdugum zaman yazarim size kizim ya da oglum oldu diye :roflol::roflol::roflol:
merhaba cnm
ya bizim fistik cok fena ya elimi göbegime koyuyorum askim nasilsin minik kizim at bakalim bi tekme de annecigin hissetsin diyorum valla atiyo tekmeleri ard arda yaa cok hosuma gidiyo
tebessümcüm ben de senin gibi bebegimin cinyietini bilmiyordum bir türlü göstermiyodu fistik cok sükür sali gün gösterdi kendini...belki bi sonraki kontrolünde gösterr yaramaz cnm ne oldugnu
hadi ya, seninki de haddinden fazla edepli cikti yani :roflol::roflol::roflol: hayir tamam cok edepli ama bari annesine göstersin:roflol::roflol::roflol:zaten dogsun kicina kicina vurcam onun :roflol::roflol:
aynn cnm ya kiz kardesim le bizde diyorz ki dogsun bi göstercez ona meraktan öldürdü bizi hanfendi bacaklarini kapiyodu ohh doktor yarim saat bakiyodu göstermiyodu hele sükür ki gösterme zahmetinde bulundu :roflol:
hadi yaaa...acaba benimki de mi kiz yoksa:roflol: genelde öyle derler ya erkek cocuklari hem cabuk hareket eder hem de cabuk gösterirlermis:roflol: eee bizim ki demek agir ablaaa:roflol::roflol::roflol:
ya bir de ne dicem sana...benim normalde öyle basenim yoktur,üst kisimdan kilo alirim ben daha cok...ama cok ilgincki resmen basenden kilo aldim,ayy cok komik halimi bir görsen artik kocaman bir popom var...direk ordan almam beni sasirtti...ve gecen gün beni taniyan bir teyze beni iyi bir süzdükten sorna "yok yok seninki kesin kiz" dedi :roflol::roflol::roflol: ay öldürdü beni gülmekten...sen de mi bel base bölgesinden kilo aldin yoksa?
allah gonlune gore versin tatlim.. saglikli olsunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?