iyilik melekcim...bende yeni geldim bi bakayim dedim kimler var diye ama cok bi hareket yok sanirim...
benim daha var seker yüklemesine ama cok korkuyorum onda basarili olmazsam diye..o kadar sekerli suyu nasil icerim bilemiyorum cünkü..bir de sanirim seyden oldu bu bende, kan vermeye gittigimde öyle bir kadin görmüstüm,istifra etmisti ve testi iptal etmislerdi..sanirim o halinde cok etkilendim kadinin. cok komik ama cesaretim yok seker testi yaptirmaya...ama mecbur yaptircam...insallah bana olmaz öyle birsey..
saol canim..insallah bebiciklerimiz hep saglikli olur insallah...
Ben isi iyice espirisine vurdum zaten...hazirlik yaparken tercihlerimi ona göre yapmak istedim ama sanirim azcik daha beklicem, baktim hakikaten göstermiyor kendini valla artik anne ben bu rengi istemezdim demicek,pasa pasa giyecek yani :roflol::roflol::roflol:
o degil iki taraftan da ilk torun, onun icin benden cok onlar merak ediyor:roflol: benim merakimi biri cok gidiklamazsa cok sabirliyimdir aslinda..:roflol:ama habire soruyorlar artik ben de merak etmeye basladim..hihoyyytkaydirigubbakcemile2
merhabalar ben ancak bu saatte girebiliyorum kimse kalmıyo :çok üzgünüm:ben de artık kızımın hareketlerini hissediyorum çok güzel bi duygu.benim karın ağrılarım hiç geçmedi sizde de oluyormu.tam bi karın da değil aslında göğüs kafesinin altında keskin bi ağrı bazen batma.rahim büyüdüğü için diyolar ama şimdiden bu kadar ağrırsa ilerleyen aylarda ne yaparım bilmiyorum.
haklısın valla.. ben daha ılk 3 ayımdayken cınsıyetı ne acaba dıye devamlı merak edıyorlardı. senı dusunemıyorum bıle. bır sonrakı kontrolun ne zaman sımdı?kaydirigubbakcemile2
merhabalar ben ancak bu saatte girebiliyorum kimse kalmıyo :çok üzgünüm:ben de artık kızımın hareketlerini hissediyorum çok güzel bi duygu.benim karın ağrılarım hiç geçmedi sizde de oluyormu.tam bi karın da değil aslında göğüs kafesinin altında keskin bi ağrı bazen batma.rahim büyüdüğü için diyolar ama şimdiden bu kadar ağrırsa ilerleyen aylarda ne yaparım bilmiyorum.
canım yaaa ben olsam meraktan catlardım. yarın yazacam bakalım ama herkes mıde bulandırdıgını soyluyor.. bu arada bel agrıları bende de var sorma. hatta sımdı bıraz uzanacagım. tatlım yarın gorusuruz ıyı aksamlar
yarın renkli ultrasyona gireceğim çok heycanlıyım bebişimi görüceğim için dua edin güzel geçsin kızlar
Bana ebe yanında gelirken iki tane limon getir çünkü midesi bulananlar oluyo,limon biraz engeller dedi. Giderken götürcem,sizede tavsiye ederim arkadaşlar. Yoksa aç karnına şekerli su hakikaten zor yani.iyilik melekcim...bende yeni geldim bi bakayim dedim kimler var diye ama cok bi hareket yok sanirim...
benim daha var seker yüklemesine ama cok korkuyorum onda basarili olmazsam diye..o kadar sekerli suyu nasil icerim bilemiyorum cünkü..bir de sanirim seyden oldu bu bende, kan vermeye gittigimde öyle bir kadin görmüstüm,istifra etmisti ve testi iptal etmislerdi..sanirim o halinde cok etkilendim kadinin. cok komik ama cesaretim yok seker testi yaptirmaya...ama mecbur yaptircam...insallah bana olmaz öyle birsey..
hadi yaaa...acaba benimki de mi kiz yoksa:roflol: genelde öyle derler ya erkek cocuklari hem cabuk hareket eder hem de cabuk gösterirlermis:roflol: eee bizim ki demek agir ablaaa:roflol::roflol::roflol:
ya bir de ne dicem sana...benim normalde öyle basenim yoktur,üst kisimdan kilo alirim ben daha cok...ama cok ilgincki resmen basenden kilo aldim,ayy cok komik halimi bir görsen artik kocaman bir popom var...direk ordan almam beni sasirtti...ve gecen gün beni taniyan bir teyze beni iyi bir süzdükten sorna "yok yok seninki kesin kiz" dedi :roflol::roflol::roflol: ay öldürdü beni gülmekten...sen de mi bel base bölgesinden kilo aldin yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?