2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar ben ancak bu saatte girebiliyorum kimse kalmıyo :çok üzgünüm:ben de artık kızımın hareketlerini hissediyorum çok güzel bi duygu.benim karın ağrılarım hiç geçmedi sizde de oluyormu.tam bi karın da değil aslında göğüs kafesinin altında keskin bi ağrı bazen batma.rahim büyüdüğü için diyolar ama şimdiden bu kadar ağrırsa ilerleyen aylarda ne yaparım bilmiyorum.

canım ya ben hıc olumsuz dusunmedım.. mıdemın bulanacagı falan hıc aklıma gelmemıstı.. sımdı korktum bak :1no2:

haklısın valla.. ben daha ılk 3 ayımdayken cınsıyetı ne acaba dıye devamlı merak edıyorlardı. senı dusunemıyorum bıle. bır sonrakı kontrolun ne zaman sımdı?kaydirigubbakcemile2

canım agrılar genelde kasık ve bel kısmında olur..gogus altında agrılar bebek ıyıce buyuyunce solunum almak zorlastıgı ıcın olusuyormus ama 7 aydan sonra falan o da bıldıgım kadarıyla...

haklısın valla.. ben daha ılk 3 ayımdayken cınsıyetı ne acaba dıye devamlı merak edıyorlardı. senı dusunemıyorum bıle. bır sonrakı kontrolun ne zaman sımdı?kaydirigubbakcemile2

ay melekcim kusura bakma ya seni de ürkütmek istemezdim,pardon yaa..insallah sorun yasamayiz...sen gince yazarsin artik..ve ne olur migde bulandirmiyor de olur mu a.s

benim bu son mevzudan ötürü bir doktorla görüsmem lazim. Süreci anlamak icin..konusmak icin gidecegim ama belki muayene etmek isterse bir kere daha bebisimi görürüm, yoksa 2 hafta sonra benim kontrolüm..bakalim hayirlisi ya..dedim ya ben artik isin girgirini yapiyorum... :roflol: olmadi dogurduktan sorna hep birlikte ögreniriz insallah. :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

aslinda herkes yasiyor o sorunu canim...bi kayboluyor bir geliyor ama hep bir sekilde hissetiriyor kendini...bendede daha cok bel agrisi var..insallah cok sorun yasamam, yasamayiz..

Son düzenleme:
canım yaaa ben olsam meraktan catlardım. yarın yazacam bakalım ama herkes mıde bulandırdıgını soyluyor.. bu arada bel agrıları bende de var sorma. hatta sımdı bıraz uzanacagım. tatlım yarın gorusuruz ıyı aksamlar

ok canim,sen dinlen...ben de uzanayim..zaten bizden baska da kimse kalmamis...hadi Allaha emanet ol..yarin icin bol sans a.s

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl iyilerdir inş bende bu gün dr gittim ama hiç bişey anlamadım stajyer dr vardı doğumu orada yapmak istiyordum ama dr görünce gözüm korktu açıkcası uzman dr yoktu yanında 3 tane tıp öğrencisi bigörseniz ortam kahvehane gibiydi kesinlikle ciddiyet yok eğer doğumdada butip dr girerse kesin ölürüm benim doğumum sezeryan anlatılcak okadar çok şey yaşadımki öğrenciler önce baktı ultrasonla kız ultrasyon aletinibile tutmasını bilmiyor benbile ondan daha iyi bakarım neyse sanırım başkabiyer aramam lazım bahsettiğim yer hastane rastgelebiyer değil offfff offf

Bana ebe yanında gelirken iki tane limon getir çünkü midesi bulananlar oluyo,limon biraz engeller dedi. Giderken götürcem,sizede tavsiye ederim arkadaşlar. Yoksa aç karnına şekerli su hakikaten zor yani.

evet valla sanki bejim icimede senin kizmis gibi geldi.. ee biliyosun erkek her yerde erkek iste annesinin karninda bile göstercek bamyasini ama kizlar edepli olii demekki gec gösterii hehehehe

evet normalde zaten benim belim ince kalcalarim vardir ama popom masallh aldi baini gittii hehehe beni her gören arkamdn baktiklarinda senin kizin olcak diyodular ayni senin gibi taniyanda tanimayanda

Evet canım yaa..Geceleri geç uyuyp sabahlarıda geç kalkıyorum napayım...Canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…