2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana ebe yanında gelirken iki tane limon getir çünkü midesi bulananlar oluyo,limon biraz engeller dedi. Giderken götürcem,sizede tavsiye ederim arkadaşlar. Yoksa aç karnına şekerli su hakikaten zor yani.

harikasin buketcim...bunu bilmek simdiden gecirdi migdemin bulantisini:sm_cool: tesekkürler cnm..hemen sonrasinda mi icmek lazim acaba limon suyunu? nasil daha etkili olur acaba?bir fikrin var mi?

evet yaa..sanirim öyle olacak gibi ya hayirlisi bakalim...aslinda canim basta erkek mi acaba diyordum ama icimde onu hissetmeye basladigimdan beri asil degisik bir hisle kiz gibi hissediyorum. Önceki belki hani su cin takviminde erkek cikmasindan kaynakli bir histi belki de,o etkiyle yani..ama dedim ya kipirdadigi andan beri öyle hissediyorum..hayirlisi bakalim insallah..

babam gecen gün diyor ki ici icine sigmayarak,cocuk sana benzer de, söyle afacan birsey olursa korkarim ki biz onun bi yerini kirariz severken :roflol:
ilk ya herkesde bir heyecan var sorma..inanin ben onlar kadar aligilayamiyorum daha :roflol: hele kiz kardesimi bir görsen onunla yatip onunla kalkiyor neredeyse...zaten rüyasinda görmüs,abla söyle sevdim böyle sevdim,kucagimda uyuttum diyip duruyordu..bana benzedgini ve erkek oldugunu söyledi ama benim tersime onun saclari kivir kivirmis :CüvCüv: ayy yerim ben onu..ben bayilirim söyle kivir kivir saca ...annesi yer onu yer...dedim kardesime demek bana bezeyecek ama rüyalar tersine cikar kesin kivircik sacli bir kizim olacak ama bakalim ne cikacakCADIARZU herkes merakla bekliyor...

Son düzenleme:
herkese günaydın güzel anneler ve şirin melekleri nasılsınız bugün ohhh bi çoğunuz evde dinleniyorsunuz bense yine kalktım işe geldim neyseki öğlene kadar çalışacağımm ama hava acayip kötü be kızlar bir sis var karşıdan karlıya korkarak geçtim

selam kızlar nasılsınız_? hayatist canım dıkkat et koluna.. soluna vurulduguna gore gecelerı soluna yatmıyorsun :)

Bende yarın seker yuklemesı yaptıracam bakalım:CüvCüv:

Alışmıştım sola yatmaya iki gecedir doğru düzgün uyumuyorum.Tabii kocişkomuda uyutmuyorum.:)))Beni rahat bırak bari birimiz dinlensin diyor ama baba olmak kolay değil diyorum.Adama bayağa kapris yapıyorum hamileyim diye bir görseniz :)))Sağolsun oda uyuyor bana.Aksilik çıkarmıyor.

Bu arada tüm annişlere günaydın :CüvCüv::teytey::lepi:

Boddim meslek ne? Ben de eskiden cumartesileri öğlene kadar çalışıyordum.Ama evden çıkınca pek fark etmiyor ha öğlen ha akşam.Allah güç versin sizlere ben haftada 16 saat derse dayanamıyorum.

Boddim meslek ne? Ben de eskiden cumartesileri öğlene kadar çalışıyordum.Ama evden çıkınca pek fark etmiyor ha öğlen ha akşam.Allah güç versin sizlere ben haftada 16 saat derse dayanamıyorum.

ofis koordinatörüyüm canım ama cumartesileri çekilmiyo yalnızım normaldede şube benim ofis 2 kişiyiz cumartesi müdürümde gelmiuyo çok sıkıcı oluyo

bu arada boğazım çok kötü kan kokuyo valla

valla benimki zaten uyumuyo onun yeriende ben uyuyorum deli ediyo beni ama dün güzel bir yazı indirdik netten sigarayla ilgili okudu yorum yapmadı bize

SİGARAYI BAŞKA BİR ODADA İÇMEK DE ÇÖZÜM DEĞİL
Sigara içen anne-babalar, sigarayı bebeğin yanında değil, başka bir oda ya da cam açık/balkonda içtiklerinde sigaranın bebeklerine zarar vermeyeceğini düşünürler. Oysa kişinin giysilerine ya da derisine sinen nikotin ve diğer zararlı maddeler bebeğe yanında sigara içilmişçesine taşınmaktadır. Amerika’da yapılan bir araştırma, evin farklı odasında ya da dışarıda sigara içilen evlerin bebek odalarında, hiç sigara içilmeyen evlere göre nikotin ve diğer kimyasalların düzeyi 5-8 kat daha yüksek bulunmuştur. Bebeklerde yapılan idrar tahlillerinde de, sigara ürünleri 8 kat fazla saptanmıştır. Unutmamalıyız ki; bebeklerin akciğerleri o kadar küçüktür ki, çok az miktardaki sigara dumanı bile onlara zarar verebilmektedir.

bu yazıyı çıkardık bakalım

kızlar bugün ayın 15i unutmayın mother carede indirim var bende inş gidebilirim akşamada kuzenimin kına gecesi var çünkü

günaydın kızlar,
melekcim ana çocuk sağlığında yapılıyormuş diye ben söyledim bana da sağlık ocağında öyle söyledirler. bi arkadaşımdan da yapıyorlar diye duymuştum. kızma be yaayerimseniben a.s.
buketcim merak etme bende daha detaylıya girmedim.20 kasımda inşallah gircem az kaldı paşamı görmeye.hihoyyyt
hayatcım 16 saat mi giriyorsun haftada azmış bacım be. ben haftada 29 saat derse giriyorum(ve sınıflarımzı 45 kişi) + pazar günü 6 saat+ pazartesi 1 saat etüt+ cuma 1 saat etütyerimseniben birde sınıf öğretmenliği yaptığım bir sınıf varki evlere şenlik allahım bütün yaramazlar benim sınıfta. bazen çıldırıyorum.
ben pek hareketli bir insanım zaten yoruluyorum ama pek değil geçen sene 7 gün çalıştığım için bu sene az geliyor :roflol: cumartesi tatilim var bu sene ama onda da gene 7,5 ta ayaktayım alışkanlık. kızlar ben kaçayım eşimle arkadaşı öğle yemeğine gelecekler hazırlık yapayım bari kocacağım benimmm ugün çalışıyo canım yaaa:asigim:

Çok şükür benim ki bebeği uyunca vazgeçti sigaradan.Yoksa ben de dayanamıyorum kokusuna bırakın bebeği....

Kaçıncı sınıfları okutuyorsun?Bir de özeldemisin?
Bne devletteyim lise olmasıda büyük şans.Ders matemati oluncada zaten sınıflar fen şubeleri 28-29 kişi.Ama bu sene iyice tembelleştim.O bile fazla geliyor.Allah tüm gün çalışanların yardımcısı olsun.....

Boddim bu arada geçmiş olsun.Sıcak veya soğuk şeyler içme herşey ılık olsun iyi geliyor boğaza.

canım ben 6-7-8. sınıflara giriyorum devletteyim kadroluyum. fen bilgisi öğretmeniyim. orta okullar kalabalık oluyor

canım ben 6-7-8. sınıflara giriyorum devletteyim kadroluyum. fen bilgisi öğretmeniyim. orta okullar kalabalık oluyor

Allah yardımcın olsun.Ben 4sene görev yaptım ilköğretimde 40 sene gibi geldi.Lise daha rahat.En azından laf dinliyorlar.Sana akolay gelsin.
Bir de bu sene müdür beni az çalıştırıyor sağolsun.Nöbet bile yazmadı hamileyim diye.

Bu arada hamişler sizde benim gibi çok uyuyormusunuz? Bıraksalar 24 saat uyuyacağım herhalde :roflol:

hafta içi iş olduğu için gözüm uykuda uyanamıyorum bir pazarım var ondada kurma saat gibi aklkıyorum kendime kıza kıza zorla uyuyorum ama akşamlar saat 10 yatağa kon uygulması yapıyorum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…