2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu mothercaredeki indirim her ayın 15 de mi var? Bu arada hastane çıkışlarına baktım hepsinde faklı sayıda parça var.Alan var mı acaba? En ideali hangisi?

Bu mothercaredeki indirim her ayın 15 de mi var? Bu arada hastane çıkışlarına baktım hepsinde faklı sayıda parça var.Alan var mı acaba? En ideali hangisi?

hastane cikis setleri cok ticari seylermis gibi geliyro canım bana ya..
bende gidicem mothercaree bugun.bir iki tulum alayim bulursam afacan ogluma.
boyle diye diye gidiyorum hep,sonra 28. hafta gelsin bi bakalim diye alamadan cikiyorum hep.

tebessumcum yalan o cin takvimi yawrum;bi arkadasimda bende kız gozukuyordu ikimizinde oglu var.
yalnız basenden kilo aldiysan kesin kız bencede.benim gobegim olmasa diger yerler ayni.goren hemen anliyor erkek heralde diyegamyoncuiremsu

herkese gunaydin kizlarcim;dun bizim eve gelen temizlikci abla ile kavga ettim artik hamileyim hadi idare ediyim diyordum ama abla abartti.utuyu halletmis dun de.
gunahini almayayim yine ama yollarimizi ayirdik benneyaptımki
en kısa zamanda birini bulmam lazim biteriz valla -tatlicadiarzu-

ben 15 parçalı aldım canım ayrıca yedek olarak 2 tanede 5 parçalı aldım

canım nereye gittin sen öyle?

Bu arada arkadaşlar hep doğumu nasıl yapacağım diye düşünüyordum.Geçen salı bir arkadaşım normal doğum yaptı son ana kadar yanındaydım.Bilin ki söylendiği kadar zor değilmiş.Artık bir aksilik olmazsa ben de normal istiyorum doğumu.

adı üsyünde normal doğum canım kayseride suda doğum olsa bende suda doğurmak istiyorum ama kociş ne suyu esma saçmalama diyo

Çok sağlıklıydı arkadaş doğumdan çıkınca.Ablam 3 doğumunuda sezeryan yaptı.Ama sonrası çok zor oluyor onun.

evet canım her ayın 15 i belirli ürünlerde indirim var mothercare da fazla tuzlu gelirse almanızı tavsiye etmem ben aldım ancak yaz için birşeyler aldım yenidoğan giyimi çok çabuk büyüdüğü için kaliteli birşey almaya gerek yok diye düşümüyorum sadece çıtçıtlı atletlerini chicco dan indirimle çok ucuza aldım mothercare dan 3 lü tshirt seti ve yaz için şort aldım bir de battaniyesini ordan aldım zıbın takımlarını birini ts shoptan fanatik trabzonsporlu olsun disırnaşık şey diğerini wenice den almıştım çok klas bişey almaya gerek yok dediler.bugün de chicco ya gideceğim chicco kartım var 50 ytl lik alırsam 10 ytl hediye puan yükleyeceklermiş yaz sezonunudan indirimli birşeyler alırım ya da tırnak makası gibi özel bakım eşyalarını alırım.ayrıca sabahtan dolabını ve şifonyerini sipariş verdik kızımın çilekten aktif çocuk odası diye geçiyor:)))))

adı üsyünde normal doğum canım kayseride suda doğum olsa bende suda doğurmak istiyorum ama kociş ne suyu esma saçmalama diyo

hahahahhaha koptum süperdi:roflol: esmacım ayol habire zam geliyo suya ne gerek var kocan haklı ne diyorlar üç tane doğurun nasıl olduğu nasıl bakılacağı önemli değil:roflol::roflol:

hahahahhaha koptum süperdi:roflol: esmacım ayol habire zam geliyo suya ne gerek var kocan haklı ne diyorlar üç tane doğurun nasıl olduğu nasıl bakılacağı önemli değil:roflol::roflol:

benbirinci doğuraydım bir dokuz doğurmadan anam ben çok sabırsızım geçmiyo günler

Herkese iyi günler diliyorum.Ben biraz uyuyayım eşim gelmeden :)))
Bu arada Medicel deki seminere giden arkadaşlar sonra bizimle paylaşırlarsa sevinirim.

hakkaten ilk kim dogum yapacak aramizdan cok merak ediyorum bende..
bizim afacanlarin buketin listesine uyacagini cok sanmam :dance::dance:
allah hayırlı dogumlar versin hepimize.
esim kurtlandi evde duramaz, cikiyoruz sekerler. beni ozleyin anacimmma.s.

herkese merhaba nasılsınız
esmacım suda doğummu istiyorsun
doldur leğene suyu gir içine
ay ben bi doğurada ama allahım kısmet ederse normal istiyorum
onu yırtına yırtına doğuram

herkese merhaba nasılsınız
esmacım suda doğummu istiyorsun
doldur leğene suyu gir içine
ay ben bi doğurada ama allahım kısmet ederse normal istiyorum
onu yırtına yırtına doğuram

:roflol::roflol:kız deli ne güldürdün beni doğru valla dolduram leğene suyu girem içene doğuram :roflol: kayseride henüz suda doğum yok zaten canım gelsede izin vermezler ne varsa anam babam usulü normal doğumda ver ama ben bağırmadan pırt diye doğuracam hemde

slm kızlar ben geldim koçişim sonuçları aldı 533 gr kızım herşeyini ölçmüşler walla ama syah beyaz net olmadığı için resmi koyamayacağım sağlıklıymış bebişim.jnm kızım benim bide şu merakım olmasa hemen onu görmek istiyorum ona sarılmak istiyorum.ahhhh ahhhhh bi dövmek istiyorum tabi neler çektirdi bana :)
ben şimdi sarışın mı esmer mi diye meraktayım önceden sağlıklımı diyodum çok şükür sağlıklı bebişim.ben esmerim eşim sarışın.kaynanamarla falan dün akşam oturuyoruz.konuştuk nası olacak fln diye eşimin kardeşi onun da bi kızı var KARIŞIK olur dedi.koptuk gülmekten....
yaa ama ben bebişimi daha net görmek istiyorum...25.nde dr la randevumuz var bakalımmm:)konuşcam henuz cd almadım ama bu gidişimde isticem yeter artık aaaaaaaa

cnm en basta saglikli sihatli ve hayirli evlat olsun da cinsiyet tabiki önmli degil ama insann icinede aa kizmi aa erkemi gibi dsünceler doguyo ve benimde senin gibi ayni valla ilk baslarda hamileligimi ögrendigimde erkk dedim kesin cinsiyet tahminine bakarsan oradada söylemistim zati ama minicik bi pitircik kizim olcak ins...bende cin takvimine baktigimda kiz cikti sonra hareketlerini tekmelerini hissetmeaye basladim bu kiz ya dedim ve de öyle cikti bakalim senin yaramaz ne olucak

aynen cnm benim de kiz kardesim var senin ki gibi bebekle yatip bebekle kalkiyo abla ii bak bisi yapma dikkat et hatta annm bebise hirkalar yelekler falan örüyo amcamn kizinn da 1 yasinda kizi var ona verim aynisindan öereim demis bizim kiz kudurmuss hayirr veremezsin o bizim kizimisin diye düsün yani

demkki büyükler dahabi heyecanli oluyo hani torun baska diyolarya ondandir ailelrimizin bu kadar sevinmesi ee haklilarda aileye minicik bisi daha katiliyo göz bebegi olup cikiyolar:CüvCüv:

canlar hepinize iyi hafta sonları hepiniz ayrı ayrı öpüyorum meleklere iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…