Bu mothercaredeki indirim her ayın 15 de mi var? Bu arada hastane çıkışlarına baktım hepsinde faklı sayıda parça var.Alan var mı acaba? En ideali hangisi?
Bu mothercaredeki indirim her ayın 15 de mi var? Bu arada hastane çıkışlarına baktım hepsinde faklı sayıda parça var.Alan var mı acaba? En ideali hangisi?
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl iyilerdir inş bende bu gün dr gittim ama hiç bişey anlamadım stajyer dr vardı doğumu orada yapmak istiyordum ama dr görünce gözüm korktu açıkcası uzman dr yoktu yanında 3 tane tıp öğrencisi bigörseniz ortam kahvehane gibiydi kesinlikle ciddiyet yok eğer doğumdada butip dr girerse kesin ölürüm benim doğumum sezeryan anlatılcak okadar çok şey yaşadımki öğrenciler önce baktı ultrasonla kız ultrasyon aletinibile tutmasını bilmiyor benbile ondan daha iyi bakarım neyse sanırım başkabiyer aramam lazım bahsettiğim yer hastane rastgelebiyer değil offfff offf
ben 15 parçalı aldım canım ayrıca yedek olarak 2 tanede 5 parçalı aldım
Bana 10 parçalı için 69 ytl fiyat verdiler.Sen ne kadara aldın?
adı üsyünde normal doğum canım kayseride suda doğum olsa bende suda doğurmak istiyorum ama kociş ne suyu esma saçmalama diyo
hahahahhaha koptum süperdi:roflol: esmacım ayol habire zam geliyo suya ne gerek var kocan haklı ne diyorlar üç tane doğurun nasıl olduğu nasıl bakılacağı önemli değil:roflol::roflol:
herkese merhaba nasılsınız
esmacım suda doğummu istiyorsun
doldur leğene suyu gir içine
ay ben bi doğurada ama allahım kısmet ederse normal istiyorum
onu yırtına yırtına doğuram
evet yaa..sanirim öyle olacak gibi ya hayirlisi bakalim...aslinda canim basta erkek mi acaba diyordum ama icimde onu hissetmeye basladigimdan beri asil degisik bir hisle kiz gibi hissediyorum. Önceki belki hani su cin takviminde erkek cikmasindan kaynakli bir histi belki de,o etkiyle yani..ama dedim ya kipirdadigi andan beri öyle hissediyorum..hayirlisi bakalim insallah..
babam gecen gün diyor ki ici icine sigmayarak,cocuk sana benzer de, söyle afacan birsey olursa korkarim ki biz onun bi yerini kirariz severken :roflol:
ilk ya herkesde bir heyecan var sorma..inanin ben onlar kadar aligilayamiyorum daha :roflol: hele kiz kardesimi bir görsen onunla yatip onunla kalkiyor neredeyse...zaten rüyasinda görmüs,abla söyle sevdim böyle sevdim,kucagimda uyuttum diyip duruyordu..bana benzedgini ve erkek oldugunu söyledi ama benim tersime onun saclari kivir kivirmis :CüvCüv: ayy yerim ben onu..ben bayilirim söyle kivir kivir saca ...annesi yer onu yer...dedim kardesime demek bana bezeyecek ama rüyalar tersine cikar kesin kivircik sacli bir kizim olacak ama bakalim ne cikacakCADIARZU herkes merakla bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?