2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba nasılsınız
esmacım suda doğummu istiyorsun
doldur leğene suyu gir içine
ay ben bi doğurada ama allahım kısmet ederse normal istiyorum
onu yırtına yırtına doğuram

öldürdun kıs beni gülmek ten leğende su fena kıkır değil:roflol::roflol: aslındadoğum sancısı başladığında öle leğene girmek gerekiyomuş..:CüvCüv:

öldürdun kıs beni gülmek ten leğende su fena kıkır değil:roflol::roflol: aslındadoğum sancısı başladığında öle leğene girmek gerekiyomuş..:CüvCüv:

eee napim ya haksızmıyım ay esmayı öyle düşünüomda ne kjomik olur demi
hahaha kırmızı bi leğenin içinde hahahaha

hepinize iyi haftasonları arkadaşlar ya bende normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum ama beni tanıyanlar hep diyor sen dayanamazsın diye

hepinize iyi haftasonları arkadaşlar ya bende normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum ama beni tanıyanlar hep diyor sen dayanamazsın diye

y ama en iyisi normal doğummuş
bi şekilde dayanırız heralde
en fazla bir gün napalım
ama doğum yaptırdıkları masa beni çok korkutuyor ya

eee napim ya haksızmıyım ay esmayı öyle düşünüomda ne kjomik olur demi
hahaha kırmızı bi leğenin içinde hahahaha

öykübebek
bıraz dayanıklı olcaz bebişlerimiz için bak CheGuevera ' e yırtına yırtına doğuram diyor.
onun heycanı da başka olur hepsinin ay ayrı hikayeleri olacağına eminim . ben şimdiden okumak için sabırsızlanıyorum....kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

ay bende kasım aneleride başldı allahım bizede kısmet etsinm ya o günleri
sabırsızlıkla bekliyorum valla

selam kızlar, sağlık problemi olmadıkça sezeryan istemem, arkadaşımın ablası 2 cocuğunu da sezeryanla yaptı. biri ilkokula gidiyo ama ayakta yarım saat kaldığında karnı şişiyomuş. gaz problemi hala devam ediyomuş. tabiki doktorlar o anda farklı karar verebilir.

eşim "ben de gelirim doğuma, sana destek olurum" diyo ama kan görse dayanamaz ki(( umarım annem yanımda olur. yeterki destek olacak yakınım olsun. bu da ya annemdir, ya eşim. umarım zamansız olmaz...

Kızlar ben çıktım herkeze güzel hafta sonu diliyorum.bakalım ne planlar yapcaz koçişleee... Hiç bişiyi kafanıza takmayın sallayın gitsin ne olursa olsun hayat yaşamaya değer yaşayalımmmm...bebişlerimizi de yaşatalım :)

ay denizcim çok hoşsun ya:roflol:. bende normal doğum istiyorum kısmetse:Saruboceq:. bizde pek sezercik(sezeryan::)) yapan yokyerimseniben. 3 teyzemden bir tanesi sezeryan yaptı başka herkes maşallah çatır çatır. bende normal istiyorum.
teyzem doğum yaptığında çok gülmüştüm anneme teyzemin bebekleri çok küçük doğmuştu büyük kızı 2 kilo 100 gram 47 cm . küçük kızı 49 cm 2,5 kilo. teyzem dayanamaz pek ağrıya sancıya ablla canımı acıttılar yaaa diyo. annemde diyo ki de sus de sus şuncacık çocukları doğrumadın normal normal. ama nasıl kilo almıştı hamilelikte anlatamam dersin çocuk 5 kilo falan doğacak ama sonuç bu.
diğer teyzemin doğumu sancısı herşeyi 2 saat içinde olur bitermiş.
hepimize kolay doğum nasip olur inşallah:Saruboceq:

zakkum doktor işine ne karar verdin?

selam canım, sait beye gidicem. ama sekreteri salı günkü randevuma gitmemi söyledi. zaten demiştim ya son kez gidicem diye. doktorumla son kez konuşayım. 3'lü test sonucum ve rubella test sonucum da onda kalmıştı. onları yeniden çıkarttırıyım. keşke tüm verileri alabilsem ama vermezler tabiki(

aralığın ilk haftası olur ilk randevum bir aksilik olmazsa. tabi öncesinde senin dediğin gibi arayıp araya sıkıştırmasını isteyeceğim ayrıntılıyı. bakalım..

ya canim sorma dun bir oynadim bir oynadim kurt murt kalmadi:roflol: ama herkez kizdi gelen giden sen otursana ne oynayip duruyosun dedi, yasli bir kadin arkadasima o manyak arkadasina soyle otursun mahfoldu bebek demis:dilcikar: arkadasimda ama teyzecim bende dogurana kadar oynadim demis, oda hepiniz delisiniz zaten demiskaydirigubbakcemile3, bir teyze gene gelmis yanima tursu oldu o bebek icinde tursuuuuuu diyo bana vallahi gece bir korktum bir sefer bebege birsey olmasin sakin diye uyuyamadim, oglum tekmelesin diye bekledim tik yok, en son hadi annecim bir tekmele ne olur aglicam bak dedim der demez iyi bir tekme salladi oglum oyle uyudum:smiley-cool:

oo nazancım Allah içiner sindirsin bebişine birşey olmamaış ya sende kurtlarını dökmüşsün ya gerisi önemli değil

hımm sevindim. belki karşılaşırız ne güzel olur.

kızlar bi sorum olacak demin temizlik yaptım o çok güçlü temizliyici var ya ondan kullandım adını söylemeyim hani reklamlarında yeşil yaratıkları oynatıyor demin onla mutfağı banyoyu falan temizledim kokusu çok rahatsız etti ya bebeğim etkilenmez demi

öykübebek, bana elimin değmesine bile izin vermiyolar çamaşırsularını. banyoyu eşim temziliyo, ben temizlersem ki habersiz yapıyorum bunu, maske takıyorum. mutlaka solumamaya çalışın. eldiven ve maske kullanın. birçok kişi bundan hastaneye kaldırılıyo. bol su iç bence bişekilde etkisini azaltmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…