herkese merhaba nasılsınız
esmacım suda doğummu istiyorsun
doldur leğene suyu gir içine
ay ben bi doğurada ama allahım kısmet ederse normal istiyorum
onu yırtına yırtına doğuram
öldürdun kıs beni gülmek ten leğende su fena kıkır değil:roflol::roflol: aslındadoğum sancısı başladığında öle leğene girmek gerekiyomuş..:CüvCüv:
hepinize iyi haftasonları arkadaşlar ya bende normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum ama beni tanıyanlar hep diyor sen dayanamazsın diye
eee napim ya haksızmıyım ay esmayı öyle düşünüomda ne kjomik olur demi
hahaha kırmızı bi leğenin içinde hahahaha
öykübebek
bıraz dayanıklı olcaz bebişlerimiz için bak CheGuevera ' e yırtına yırtına doğuram diyor.
onun heycanı da başka olur hepsinin ay ayrı hikayeleri olacağına eminim . ben şimdiden okumak için sabırsızlanıyorum....kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5
zakkum doktor işine ne karar verdin?
iclalcim gözünaydın canım. Sen atlattın,darısı başımıza inşallah.
Oy oy oooooy maaşallah bizim yerimizede tepin emi. Attır bakalım göbecikleri. Yarasın nazanıma. Kurtlarınla birlikte streslerinide dök gel emi tatlım.
Aynen canım bende ama genelde nazım kocişe. Aslında bu göbişime rağmen enerjiğim kendimce maaşallah.
selam canım, sait beye gidicem. ama sekreteri salı günkü randevuma gitmemi söyledi. zaten demiştim ya son kez gidicem diye. doktorumla son kez konuşayım. 3'lü test sonucum ve rubella test sonucum da onda kalmıştı. onları yeniden çıkarttırıyım. keşke tüm verileri alabilsem ama vermezler tabiki(
aralığın ilk haftası olur ilk randevum bir aksilik olmazsa. tabi öncesinde senin dediğin gibi arayıp araya sıkıştırmasını isteyeceğim ayrıntılıyı. bakalım..
hımm sevindim. belki karşılaşırız ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?