kızlar bi sorum olacak demin temizlik yaptım o çok güçlü temizliyici var ya ondan kullandım adını söylemeyim hani reklamlarında yeşil yaratıkları oynatıyor demin onla mutfağı banyoyu falan temizledim kokusu çok rahatsız etti ya bebeğim etkilenmez demi
çok saolun arkadaşlar zaten temizledikten sonra bütün camları açtım bi daha tövbe eşime bırakırım zaten o yapıyordu bugün esti de yaptım
saol canım ama işte yaptım bi hata acaba bişey olmuş mudur bebeğime diye yerimde duramıyor amam kerata 2 kere tekme attı
enelcım gazın için ada çay iç
Gerçek uyku hapı olan muz, seratonin ve melatonin içerir. Bunun yanında magnezyumu da içinde barındırdığından kaslarınızı gevşetip sizi çok rahatlatır.
KAYISI
Kan yapan, kansızlığa ve kabızlığa iyi gelen kayısı sinirleri yatştırarak uykusuzluğa da iyi geliyor.
Gece yatmadan önce yenen bir elma en güzel uyku ilaçlarından biridir.
canım çok sağol.ama ben muzu haftada 1 tane yiyorum.onun yerine hergün 1 adet maden sodası içiyorum.muz çok kötü kabız yapıyor.her sabah kahvaltı yapmadan 3 adet kayısı kurusu yiyip üzerine büyük bir bardak bağırsakları dolaşacak kadar ılık su içiyorum.ama yinede kabızım zor yapabiliyorum.elma benim favorim ama şikayetlerim hala var ne olacak bilmem bu sekilde tuvalette oturmakta korkutuyor işte.
tebessümcüm daha önceleri de bahsetmiştim kızamıkçık da deniyo buna. benim bağışıklığım yokmuş, bundan dolayı devamlı testini tekrarlıyoruz. gerçi Allah göstermesin bende çıksa bebeğim sakat olabilir. size kesin bakmışlardır. benim ilk testlerde çıktı çünkü. aşı olamadım bundan dolayı.
enelcim, doktor bana rezene çayını önerdi kabızlık için. çok rahatlatıyo. zaten nasıl kulanılacağı paketinde yazıyo.
Helal olsun sana canım. Maaşallah. İyi yapmışsın. Hem yapcamızı yapıyoruz hemde bebem iyimi diye endişeleniyoruz dimi. Bende geçen gün annemin gününde göbek attım,ben attıkça annem hopladı yerinden. Noolcak bebeciklere beşik gibi geliyo halbuki. Alışsınlar.ya canim sorma dun bir oynadim bir oynadim kurt murt kalmadi:roflol: ama herkez kizdi gelen giden sen otursana ne oynayip duruyosun dedi, yasli bir kadin arkadasima o manyak arkadasina soyle otursun mahfoldu bebek demis:dilcikar: arkadasimda ama teyzecim bende dogurana kadar oynadim demis, oda hepiniz delisiniz zaten demiskaydirigubbakcemile3, bir teyze gene gelmis yanima tursu oldu o bebek icinde tursuuuuuu diyo bana vallahi gece bir korktum bir sefer bebege birsey olmasin sakin diye uyuyamadim, oglum tekmelesin diye bekledim tik yok, en son hadi annecim bir tekmele ne olur aglicam bak dedim der demez iyi bir tekme salladi oglumoyle uyudum:smiley-cool:
Tebessüm22 selam dün detaaylı ultrasyonla ilgili bir yazı yazmışsın özetle detaylı nedir?
tebessümcüm daha önceleri de bahsetmiştim kızamıkçık da deniyo buna. benim bağışıklığım yokmuş, bundan dolayı devamlı testini tekrarlıyoruz. gerçi Allah göstermesin bende çıksa bebeğim sakat olabilir. size kesin bakmışlardır. benim ilk testlerde çıktı çünkü. aşı olamadım bundan dolayı.
enelcim, doktor bana rezene çayını önerdi kabızlık için. çok rahatlatıyo. zaten nasıl kulanılacağı paketinde yazıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?