2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bekliyorum merakla.ben bugün kendimi iyi hissetmiyordum gelmeyi canım hiç istemedi.Nedenini şimdi anladım.Bağdemciklerim kocaman kulaklarım vıcık vıcık (( inşallah bebişime bir zararı olmaz.

seminerde bitki çaylarını çok fazla önermedilerr.. hazır bitki çayları katkılıymış bilginize..

enelciğim tatlım seminerde kadın doğum uzmanından beslenme uzmanına kadar bir çok görevli vardı ve sodayı fazla tüketmeyi önermedi.. Çok istiyorsanız günaşırı tüketin dedi.

Bu arada kayısı kurusunu önerdi beslenme uzmanı. Amaaaa dedi dikkat edin kavuniçi olanlardan almayın.çünkü onlar toksitlenerek kurutuluyor dedi. Diğer bir adı da günkurusu olan koyu renkli kurutulmuş kayısıları alın dedi.Çünkü o koyu renk olanlar gün ışığında doğal olarak kurutuluyormuş.

Aslında öğrendiklerimi maddeler halinde bi ara yazacam

arkadaşlar doğumları konuşmaya başlamışsınız.bu benim 2.ci olacak kısmetse.1.cisi sezeryanla oldu.anlatıldığı gibi zor değil.ben sabah 10.05 içeri girdim.eşimde yanımdaydı.10.10 geçe kızımı almışlar.narkozitör dr benim babamın çok yakın bir arkadaşıydı.gaz sancısı olmaması için seni kısa süre uyutucam.yine burda seni yatağına alırken uyanıcaksın dedi.zaten anlatırken uyumuşum.bu arada belde aşağısı batikonlanıyor.doğuma alınmadan önce laman yapılıyormuş ama ben hastanede yaptırmak istemedim evde kendim yaptım.tam yatağıma alınırken gözümü açtım.ilk 1-2 saat şiddetli bir adet sancısı gibi bir sancı oldu hareket ettiğimde.3-4 saat sonra yürütmek için kaldırdılar.kalkarken sancı oluyor ama dayanamayacak gibi değil.sadece baş dönmesi oluyor.bu arada zaten ağrı kesiciler yeterli oluyor.ondan sonra bir rahatsızlık olmuyor.sadece doğuma girmeden önce gaz yapacak şeyler yememek en iyisi.bu sefer eğer spinal sezeryan olmazsa yaşacağım şeyler yine buna benzer olacak sanıyorum.kısacası arkadaşlar sezeryan olacaksanız hiç kendinizi korkutmayın ben boşuna korkmuşum

unutmadan arkadaşlar migrosta prima bebek bezleri indirimde ben büyük boy bir paket aldım kenara attım.sonradan sıkışmayayım diye şimdiden indirimde odukça kenara atarım herhalde

canım çok sağol.seminer bayağı bilgilendiriciymiş.benim doktor muz yiyemediğim için kramplarım var biliyorsun her gün bir tane soda iç dedi.benim kayısılar çok koyu turuncu zaten.öğrendiğim iyi oldu ama.peki kramplar için birşeyler dedilermi?benim her gece bacağım kesiliyor çok canım yanıyor.

kızlar ben sohbette gebelik özel odadayım hamile sohbeti var isteyenler takılın peşime

unutmadan arkadaşlar migrosta prima bebek bezleri indirimde ben büyük boy bir paket aldım kenara attım.sonradan sıkışmayayım diye şimdiden indirimde odukça kenara atarım herhalde

içindeki adet ve fiyatı ne canım.olmazsa özelden at.bende 1 paket aldım.nasılsa lazım olucak bolca.belki yetişriremeyeceği bile ne hoşş dimi?kaydirigubbakcemile3

ehuehe tatlım bende semınerden geldıkten sonra yıyecek bıseyler alayım dıye gıttıgımde mıgrosa gordum. Bende aldım yenıdogandan. 3-6 kılo arası bebısler ıcın olandan 98 lı mega paket 19.90 haftasonu fırsatı yarında vardır.

Bu arada seminer yüzünden ne şekerimi yaptırabildim ne de mothercare gidebildim

kramplarla ilgili bazı egzersiz hareketleri gösterdiler ama burda nasıl anlatacam.
Hayat o kadar cok sey anlattılar ki, o kadar çok faydalı şey öğrendim ki maddelendireceğim hepsini. yazayım yarın eklerim siteye.

Melek neden yaptıramadın şeker yüklemeni.Çok mu uzun sürdü? Gökmen Bey den mi kaynaklanıyor?

kızlar kızlar gez dim geldim ben alışveriş aptım yedim içtim yuvama döndüm:CüvCüv: chicco da kampanya vardı bebek bakım çantası çinde 7 adet bakım ürünüyle (şampuan,pişik kremi,nemlendrici,sabun vb) 49 ytl idi aldım bayağı gözü var biberon için ayrı bölmeleri var tavsiye edilirkaydirigubbakcemile2

yok canım yaa.. esımı sabah evden cıkarıp ıse gondermem zaman aldı bıraz. saat 11 gıbı gıttım hastaneye.. zaten cok acıkmıstım hıcbısey yemeyınce. sonra dedıler 3 saat surer.ben ıdrar tahlılı de yaptıracam cok zaman alır dıye semınerı kacırırım dıye yaptırmadım. Dedım testı pazartesı yaptırırım ama semıner pazartesı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…