- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
Herkese iyi günler diliyorum.Ben biraz uyuyayım eşim gelmeden :)))
Bu arada Medicel deki seminere giden arkadaşlar sonra bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
enelcım gazın için ada çay iç
Gerçek uyku hapı olan muz, seratonin ve melatonin içerir. Bunun yanında magnezyumu da içinde barındırdığından kaslarınızı gevşetip sizi çok rahatlatır.
KAYISI
Kan yapan, kansızlığa ve kabızlığa iyi gelen kayısı sinirleri yatştırarak uykusuzluğa da iyi geliyor.
Gece yatmadan önce yenen bir elma en güzel uyku ilaçlarından biridir.
canım çok sağol.ama ben muzu haftada 1 tane yiyorum.onun yerine hergün 1 adet maden sodası içiyorum.muz çok kötü kabız yapıyor.her sabah kahvaltı yapmadan 3 adet kayısı kurusu yiyip üzerine büyük bir bardak bağırsakları dolaşacak kadar ılık su içiyorum.ama yinede kabızım zor yapabiliyorum.elma benim favorim ama şikayetlerim hala var ne olacak bilmem bu sekilde tuvalette oturmakta korkutuyor işte.
enelciğim tatlım seminerde kadın doğum uzmanından beslenme uzmanına kadar bir çok görevli vardı ve sodayı fazla tüketmeyi önermedi.. Çok istiyorsanız günaşırı tüketin dedi.
Bu arada kayısı kurusunu önerdi beslenme uzmanı. Amaaaa dedi dikkat edin kavuniçi olanlardan almayın.çünkü onlar toksitlenerek kurutuluyor dedi. Diğer bir adı da günkurusu olan koyu renkli kurutulmuş kayısıları alın dedi.Çünkü o koyu renk olanlar gün ışığında doğal olarak kurutuluyormuş.
Aslında öğrendiklerimi maddeler halinde bi ara yazacam
unutmadan arkadaşlar migrosta prima bebek bezleri indirimde ben büyük boy bir paket aldım kenara attım.sonradan sıkışmayayım diye şimdiden indirimde odukça kenara atarım herhalde
albian bez için biraz erken değil mi?
unutmadan arkadaşlar migrosta prima bebek bezleri indirimde ben büyük boy bir paket aldım kenara attım.sonradan sıkışmayayım diye şimdiden indirimde odukça kenara atarım herhalde
arkadşaım sonradan o kadar çok ihtiyaç oluyor ki keşke daha fazla kenara atsaydım diyorsun.bu benim 2.ci olduğundan tecrübeliyimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?