2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben iyice hastalanıyorum.Çıkıp meyve falan yiyeceğim belki iyi gelir.Hepinize iyi geceler.Şimdiden tatlı rüyalar :)))

Bir dahaki seminer ne zaman?Birde seminerin bir programı falan var mı?Yani şu tarihte şunlar hakkında bilgi verilecek gibi?

canım bu gıttıgımız 1.semınerdı ve programı vardı tabııkı. Bır sonrakı semıner 2 Aralık'ta (15 gunde bır yapılıyor ve bırı hafta ıcı bırı hafta sonu olmak uzere) Toplam 6 semıner sonucu egıtım tamamlanacak. Subat sonuna kadar surecek yanı sonrada dogururum artık. Valla baska hastanelere gıdenler bıle gelmıstı. Kızın tekı acıbademe gıdıyormus dedı ordada var egıtım ama 350 mılyon ıstıorlar. Ben memnun kaldım valla.

Bu arada yılların deneyimli kadın doğumcu hemşiresi Ayşe Öner'i de araştırın derim. sitesi ve uzmantv de vıdeoları var. Bu kadının kendı yerı de varmıs bebegımı beklerken egıtımlerı verıyor. Onları ızlemenızı tavsıye ederım.

Hafta içi de varsa gelmem imkansız.İş varken buradan kalkıp oraya yetişemem neyse.Ben bilgisiz doğum yapacağım böyle giderse :))))

bir sonraki seminer programını mail atacaklar sana da atarım ben.
bu arada mesela demir besinlerini tüketirken yanında veya kısa bir süre sonrasında süt ürünleri tükketiğimizde demirin etkisini azalttığı yada yok ettiğini hepimiz biliriz değil mi ama demir besinleri ile ve sonrasında c vitamini ile tüketirsen etkisini yüzde elli arttırırmış bunu öğrendim.

Örneğin sabah yumurta(protein) ile süt değil portakal suyu içmenin daha faydalı olduğunu öğrendim.

Bu arada hayvansal ürünlerdeki proteinin bitkisel ürünlerdeki proteinden daha etkiliymiş.
ör: bir kac parca kusbası et bır tabak ıspanaga esıtmıs. (bu demek degılkı cok et tuketın)

sakatat urunlerını tuketmeyın dıye tekrar vurguladılar.
bunun gibi bir sürü şey var beslenmeden bebek bakımına hamilelik sorunlarından oda hazırlığına hastane çantasına kadar. ama benim çıkmam lazım öptüm hepinizi iyi geceler kocaman öptüm sizi kızlar:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

Hafta içi de varsa gelmem imkansız.İş varken buradan kalkıp oraya yetişemem neyse.Ben bilgisiz doğum yapacağım böyle giderse :))))

canım üzülme biz burda niye varız.. bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşmak için. Ama kulaktan duyma bilgileri değil deneyimli bilinçli dudaklardan çıkan bilgileri paylaşmak için

iyi akşamlar güzel hamişleer......bugün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım..sınırın azıcık üstünde çıktı dr. birde 100 gr yapalım dedi.haftaya c.teside onuda yaptırıcam 4 saat sürüyormuş her saat başı kan alınıyormuş....ya glikoz güzeldi içine limon sıkmışlar bulantı yapmasın diye limonata niyetinde içtim....

bebişim iyiymiş maşallah.....30 cm 715 gr imiş...haftasına göre normalmiş...ayrıca kötü bi haber siize ssk eleviti karşılamıyor balık hapını karşılamıyor..eleviti bıraktım onun yerine balık hapı ve kan hapı verdi birde magnezyum içiyorum ona devam dedi düzenli olarak....gerekli vitamini doğal yolla alıcaz bundan sonra....özel sigorta ile aldım balık hapını 18 ytl civarında fiyatı normalde..magnezyum 9 ytl civarı elevit de galiba yanlış hatırlamıyorsam 18-19 civarı sanırım..bilgi olsun diye verdim size...ayrıca dr.a göre bir hafta sonra 7.aya girecekmişim..ben 6.aya yeni girdiğimi hesaplıyordum..kızımın keyfi yerindeydi su içti ağzını oynatıp durdu...
sizlerde iyi haberlerle elirsiniz inşallah...

canım yaa bıraz sekerı kes o zaman ne kadar surdu? 50 gr glıkoz 2-3 saat suruyormus?

elevıtı zaten karsılamıyordu kı sıgorta magnezyum dıosparal yenı aldım bu gectıgımız hafta 9.65 ıdı.(ssk karsılıyor ama ben katkı payını odememek ıcın normal fıyatından aldım)
balık hapını doktor mu onerdı?

hepinize iyi geceler:Şeniz:
geçmişe bi göz attım bende..
sizde buralardamısınız bakim..
ayşincimn ikincisini de hayıorlısıyla atlatırsın inşallah..

harikasin..:sm_cool:.bu haber bana ilac gibi geldi ya saol canim benim..a.s.buket de demisti saolsun zaten..demek ki icine direk sikilabiliyormus,bu mümkünmüs..hepinizi cok seviyorum :sm_cool:harikasiniz a.s.a.s.a.s.

Arkadaşlar yarın oğlumla yolculuk var. Manisaya babaanneye gidiyoruz. Pazartesi döneriz sanırım. Bu arada ben yokken kendinize iyi bakın ve özleyin emi. Öpüyorum sizi çok. Güzel bi haftasonu geçirin inşallah.

Arkadaşlar yarın oğlumla yolculuk var. Manisaya babaanneye gidiyoruz. Pazartesi döneriz sanırım. Bu arada ben yokken kendinize iyi bakın ve özleyin emi. Öpüyorum sizi çok. Güzel bi haftasonu geçirin inşallah.

özlicez seni buketcim..
kendine çok iyi bak.oğluşa daha iyi..kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese kocaman bi günaydınnnnnnŞeniz

günaydın güzel anneler
ekim anneleri kısmını okudum biraz, herkesin ortak sorunu uyku, bakalım biz napcaz bebişlerimiz doğunca.. ordaki annelerin hepsi bebişlerinin fotolarını koymuşlar allahım nasıl tatlılar hepsi... biz de sağlıcakla kavuşuruz inşallah meleklerimize...

bebişin için sevindim canım.balık hapının adını yazarmısın?birde şeker testinde açmı olmak lazım

şeker testi için aç olmak gerekiyomuş ben de daha yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar önceki sayfalarda yazmışlardı

herkese iyi pazarlar nasılsınız mart anneleri çok fena karnım ağrıyor kızlr sizdere oluyormu göbeğimin sol tarafı ağrıyor ya ay benimde hergün bi yerim ağrıyor amma uyuzum ha

sevindim iyi olmanıza da bu hap fiyatları ne böyle yaaa allah allah şaşırdım doğrusu...dr bana balık hapı vermedi çünkü ben balığı haftada 1-2 tüketiyorum seviyorum yani...cokacimcoook....geçen gün oturdum hamilelikte kaç mg vitamin kalsiyum magnezyum vs almamız gerekiyor hesapladım...neler yersek karşılarız diye..valla hap desteksiz olmuyor yoksa durmadan bişeyler atıştırmalıyız buda mümkün değil..dobiş olruz sonracokacimcoook
haftaya 7. ayımıza giriyoruz evet....26 hafta bittiğinde 6 ay tamamlanmış oluyor....

bende iki üç gün önce ağrı oldu che, sanki karnımın içi yırtılıyo gibi bi ağrıydı bebiş büyüdüğü için yer açıyo kendine diye düşündüm, dikkatli olmak lazım yine de dinlen. bide geçen gün iş yaptım biraz bebek sanki iyice aşağıya indi gibi oldu tam kasıklarıma kadar geldi çok korktum bıraktım hemen işi gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…