2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi pazarlar nasılsınız mart anneleri çok fena karnım ağrıyor kızlr sizdere oluyormu göbeğimin sol tarafı ağrıyor ya ay benimde hergün bi yerim ağrıyor amma uyuzum ha

canım çok kendini dinliyorsun sen..
hepimizin bir sürü ağrısı sızısı oluyor.ooo hepsini anlatsak burda birbirimizi de komaya sokarız..
gerek yokki..
elbette sancımız ağrımız olacak o kadarını da gözardı etmeliyiz diye düşünüyorum kendi adıma..
kendi kendinin doktoru ol mesela..de ki evet karnım ağrıyor çünkü gazım var..bitti..
birbirimize birazda moral verelim diyorum ben..a.s.

ay fena ağrıyor ya bugün................

marin cup ne içerikli peki:uhm:

tamamen omega 3 canım..aslında biz balık hapı diyoruz ama omega 3..
doktorum bu hapı verirken bana dediki bebeğin hem daha diri olmasına katkısı olacak dedi bu hap..hemde erken yürüme,erken konuşma,erken hareketlenmeye dedi..
öneriyorum canım..
senin adını da bi ezberleyemedim ben beee:mymeka:

haklısın böcüğüm ya
normal demi
bunların hepsi yani
anarmal değil herkeste var
ay ne bilem işte korkuom siz normal deyincede rahatlıyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bide ben hem kendi doktoruma hem de ayrıntılı ultrason yapan doktora sormuştum karnımda kasıklarımda ağrı oluyo diye her ikisi de nedenini açıklayamadığımız ağrılar hep oluyo kanama olmadığı sürece herhangi bi müdahelede bulunamayız demişlerdi onun için en iyisi dinlenmek

haklısın böcüğüm ya
normal demi
bunların hepsi yani
anarmal değil herkeste var
ay ne bilem işte korkuom siz normal deyincede rahatlıyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama canım sendeki endişe birazcık fazla..
herşey normal derken doktorun senin pimpiriklenmen doğru değilki..bebeği de kasıyorsun içerde..
relax olmalısın..
benim bir kaybım olduğu halde ben senden daha relaxım..

Bu mothercaredeki indirim her ayın 15 de mi var? Bu arada hastane çıkışlarına baktım hepsinde faklı sayıda parça var.Alan var mı acaba? En ideali hangisi?

Her ayın 15 imiş canım.Ben dün gittim 8 parçalı hastane çıkışı aldım.Ama 0-3 ay arası olduğu için baya kullanışlı bence.Aldıklarımı eklerim bir ara kızlar dün çok yoruldum.Sabahtan mothercare e gittim eve gelip akşam misafir için hazırlık yaptım.Ayaklarım yere basmıyordu artık gece de acısı çıktı.Gece 5 den beri ayaktayız eşimle midem çok fena sırtıma vuruyor ağrısı kollarımda sanki kopuyor.Açıkcası bugün benden hayır yok.Kendinize iyi bakın.

Bu arada mother care de bir de new born yani yeni doğan serisi var işte o gereksiz en iyisi herşeyi 0-3 arası almakta fayda var ilk etapta öptüm sizi

deniz geçmiş olsun hepimizde oluyor öyle ağrılar meraklanma inşallah hiç bir şey olmaz
baze karamsarlığa bile kapılıyorum şimdiden böyle ağrılar var son aylarda ne yapacağım diye ama allah dayanma gücüde veriyor kendini dinleme başka şeylerle uğraş az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağız :)

füsun sanada geçmiş olsun canım yorma kendini o kadar
bırak herşeyi şunun şurasında ne kaldı ki hamileyiz bahanesinin bitmesine :))

kimse yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…