2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.....Tünaydın.....

Melekcim 50 gr 1,5 saat sürüyor..bende açlık şekerine bakılmadı direk glikoz içtim.bir saat sonra kan alıdlar yarım saat sonrada sonuçları aldım..50 gr da üst sınır 140 imiş..benim 142 çıktı çokda yüksek değil aslında ama...Balık hapını dr. verdi..Eleviti kesince balık hapı ve kan hapı verdi...

saruböceg sağol canımcım...atlatıcaz tabii o kadar sorun etmiyom..

tebessüm 50 gr iyiyidi ama 100 gr nasıl olacak daha yoğun şeker daha fazzla su vede oda açkarınla ..biraz tansiyon düşürüyor ama zaten oturman gerektiği için o ara pek sorun olmuyor..bişeyler yiyince düzeliyo...

doğa6..hapın adı seven seas pulse omega3 verdi..testte aç olman gerekiyor..

rehavetcim bende senin giib dedim dr.a her hafta tüketiyorum filan diye ama bizim yediğimiz balıklarlarda omega3 yokmuş..kuzey ülkelerindeki balıklarda oluyormuşş.o nedenler veriyormuş hapı hatta doğumdan sonrada devam et içmeye dedi..

ayrıca ağrıları sordum normal diorlar kızlar endişelenmeyin biraz yatn dinlenin geçer ..ben dede şişlk oluyor mesela ayak bileklerimde akşam eve gidince ayaklarını dik yat dedi....yani alışmalıyız bunlara...Allah daha büyük sorunlardan korusun bizi...

Kızlar merhaba nasılsınız bakım ben bugun yalnızım esim arkadasları ıle çıftlıge gıttı bende ne yapsam dıyorum ev mı temızlesem yoksa kek mı yapsam

slm kizlar iyi pazarlar herkeze, aysincim guzel haberlerle donmussun gozun aydin canim, fusuncum cok yorma kendini diycem ama aynisini bende yapiyorum, sonra karnim geriliyor sanciyor, sen yinede benim dedigimi yap yaptigimi yapma:)
bende cikicam islerim var biraz cikmadan bir bakayim size dedim optum hepinizi, annislerin en guzelleri

selam kızlar,
daha yeni geldim kurstan yoruldum.
denizim kendine dikkat et.
füsuncum yorma kendini dün bende yordum sonra 10da yattım. sızmışım kanepede.

Selam kzılar,
Bende dün banyoyu borçözle temizleyeyim dediydim..E malum 5 aydır yapmıyordum abya kötü olmuştu derz araları..Baya bi etkilendim kokudan..Duştan çıkar çıkmaz koca bir kase yoğurt yedim..Aşkımda benimle beraber şekerli yoğurt yaptı kendine..Zaten yazık benimle beraber o da yaşıyor hamişliği...
Burdan ona çok teşekkür ediyorum bana rahat bir hamilelik dönemi yaşattığı için....

Herkese iyi pazarlar.MTS ben d o konuda çok şanslıyım benim aşkım da bir dediğimi iki etmiyor.Gece kaç olursa olsun yorgun argın fark etmiyor.Sağolsun iyi ki onunla evlenmişim :)))
Bu arada o kadar dikat etmeme rağmen yine üşütmeyi başardım zor nefes alıyorum sizler hasta olmazsınız inşallah...
Doktor bana da balık hapı yazdı ama eleviti bırak demedi.Bir de benim hap neden sizinkilerden pahalı acaba solgar ın fish oil i 36 ytl ye aldım ben.

Ben henüz başlamadım balık hapına..Yarın ayrıntılı randevum var..Yarın isteyeceğim ben de doktorumdan...

selam kızlar:lepi: bende dün ayrıntılı ultrasona girdim:1shok: bebişim iyiymiş çok şükür :Saruboceq:23+3 günlük normalde 32+4 günlük olması gerekiyormuş 1 gün gerimiş oda önemli değil dedi kendi dr gidince sorucam içim rahatlaması açısından bebişimin kilosu 630gr şimdilik gelişmeler böylea.s bebişim:ecrin_bebek: ve ben:CüvCüv: bebişiniz ve güzel anneleri öpüyoruzŞeniz sağlıcakla kalın:1hug:a.s.

Canım ne mutlu güzel haberlerle dönmüşsün....Darısı başıma inşallah..Bnim miniğimde 29 ekimde 234 gramdı..Şimdi büyümüştür...:asigim:Ben de yarın gideceğim inşallah ayrıntılıya...

selam kızlarcmmmm
ay bu haftasonum ne kostruma gecti boyle.daha yeni eve geldim oturdum popomun ustune
füsuncum sen once kendine bak diyceksin ama yapmam tatlim yat uzan ya..
ay kızlarrr kuzenim nisanlanacak, soole şık bisiler almam lazim.
bideee iyi haber nihayet yeniden spora baslayabildim. yavas yavas kendimi kasmadan yuruyorum 45 dakika.

hepinizi optum kızlar yemek hazirlicam.cokacimcoook

kızlar hepinize merhabalar
Ben siteye girmeyeli çok oldu.Umarm tüm anne ve bebekleri iyidir.güzel anneler siz de benim gibi bebek hareketlerinin tadını çıkartıyorsunuzdur.Bu arada benim bebişlerin cinsiyeti
belli oldu.bebişlerimin üçüde kız.ama hala çok net değil.Açıkçası pek de umrumuzda değil. yeterki sağlıklı olsunlar.

kızlar birşey sorucam. ya benim ara sıra göğüs uçlarım çatlamış gibi acıyor.ama müthiş bi acı.sizde de öyle bi sorun var mı.çok dayanılmaz bişey yaaa

kızlar birşey sorucam. ya benim ara sıra göğüs uçlarım çatlamış gibi acıyor.ama müthiş bi acı.sizde de öyle bi sorun var mı.çok dayanılmaz bişey yaaa

canım olmaz mı büyyolar benim de oluyordu krem aldım mustela çok iyi geldi bebişlerin hayırlı olsun sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli eğil haklısınhihoyyyt

evet canim epeydir yoktun.nasilsin?ücüzler nasil?ben de siteyi takip ediyorum ama fazla yazamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…