sağol adaşım, güzeldi valla, eşim de yanımda olunca daha güzel oluyo. kalp atışlarını falan da dinlettihihoyyyt doktor. ilk başta moralim bozuktu hem trafik hem de bizden önce girecek 1 kişi yerine 3 kişi almaları sinirlendirdisüprizzzzz ultrason cihazı açılınca mayıştımsırnaşık şey tarfik berbattı eşim de saat 3 te beni bırakıp işe döndü. o da çok yorgun. bu arada tülin hnm da ayrılıyomuş istifasını vermiş canım... senin dediğin gibi oldu yani..
fencidmlrmscığım, senin ünlü doktoruna muayene tarihi alamadım ki aralığın 4 üne verdi sekreteri:) o zaman da giderim sanırım. yukarıda bahsettiğim gibi doktorum da ayrılıyomuş zaten hastaneden. bir çok doktor da ayrılmayı düşünüyomuş. yaklaşık 18 i ayrılmış zaten. hizmet ile anlaşması olup olmadığını sorduk aralığın 1 inde kesinleşecekmiş ssk lımı normal mi gidebileceği. sait beye de gidicez yani. ayrıntılıda ise annemin hocası var başhekim, radyoloğun yanında bakarım dedi, uzak ama tanıdık yani ona gidicem. sait beye gitmeyi çok isterdim ama maalesef doluymuşsenağlama
Arkadaşlar Tülin Hanimin eşinin adı nedir?
Kaan Kocatepe, sitesi var. aratirsan gorursun tatlim
naber süpürgeli cadi..
sabah kulaklarimdan asilmissin.. bida göremedim seni:ecrin_bebek:
Hacerim iyiyiz cok sukur. ogleden sonra bastirdi isler -tatlicadiarzu-
Selencim seni de merak etmistim.
Hayat rica ederim ne demek kaydirigubbakcemile2
Kızlar sizleri gordugume cok sevindim herkes iyi olsun hep mutlu olalimkaydirigubbakcemile
canım soğuk odada fazla durupda üşütme sakınherkese iyiakşamlr yavrular nasılsınız hava soğuk giremiyom odaya özlüyom be
deniz sen yazdıklarımı görmüyor musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?