2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şırı mandaline bebişe zararvermez dimi?her gün 1 kilo abarmıyorum belkide daha fazla. Yiyorum bebişim mandalinaya benzemesin

yine üzüldüm ya, benim de midem çok kötü şu anda. bol su içmeliyim sanırım. bu arada dün hastanede 2 şeyle karşılaştım. bi bayan gelmişti. görevliye "sancım 5 dk da bir olmaya başaldı"dedi.
dr un yanından çıktı. "doğuma alıyolar dedi" kısa bir süre sonra bebek sesi geldi ama bilmiyorum o bayan mı doğumunu yaptı?

birisi de 37 haftalıkmış bi bakmışlar amniyo sıvısı azalmış. 3 lt su içmesi gerekiyomuş.hepimiz içmeliymişiz son aylarda kordon dolanması olabiliyomuş. dikkat edelim.

bir de yanımda bir kız vardı 40 haftalık hamileydi, hiç bi belirti yoktu. erkek bekliyomuş. karşısındaki de erkekler bekletiyo falan dedi. :S

garip geldi ama en küçük karınlı bendim orda. hepsi muradına erecek vakte gelmişler. ama zayıflardı en şişko bendim belki de((((

canım yaa benim kardeşimde Tülin hanıma gidiyordu ve o 36.haftasında şimdi hastane doktor nasıl seçim yapacaz? o da Bağcılar da oturuyor. Olmazsa Cumartesi onu Hizmete bir götüreyim

canım tülin hanm ethica incirli hastanesiyle de anlaşmalıymış. ama oranın ssk doğumu bile uçmuş.hizmeti biz de dedik doktora. umarım ssk anlaşmalı gider. medical park olmazsa hizmetle ssk lı olur dedi bize. kardeşin de en kısa zamanda ki 1 aralıkta gidecekmiş hastaneden, gitsin ve konuşsun. hizmet doğum konusunda oldukça donanımlı araştırdığımıza göre. o da hizmetle ilgili konuşsun ki aklına yatsın doktorun da:)

bize özel muayeneye devam edeceğini söyledi. yaşadıkları karşısında hakkı da var. neyse haftaya bi daha gidicez aksilik olmazsa sonuç göstermeye. o zaman da konuşmaya çalışırız vakti olursa...

ayy hızınıza yetişemiyorum yaw..oku oku bitmiyor hergün...gülşahcım hayırlısı olsun hakkında

yaaa kızlar ben çok heyecanlıyım yarın kızımı göreceğim diye..tam 9 hafta olmuş yaaa..nasıl özledim onu bilseniz...içim içime sığmıyor..doğacakları zaman ne oluruz bilmiyorum..bütün dünyam onun üzerine kurulu artık...
bide bende felaket mide yanmaları başladı kızlar..doğru düzgün yiyemiyorum bu yüzden...kırpık kırpık yiyorum artık..

valla rehavet benim 3 kuzenim yakın zamanda doğum yatı en büyüğü 5 aylık. ilk basta yeter çıksın artık diyolardı. bi baktılar ki çıkmış ve hersey daha zor biri daha yeni alışmaya basladım diyo. şu gunlarimi iyi ve keyifli geçirmemi söyluyolar bol bol uyuycakmışım.
bu arada biri çok hareketliymiş. hiç durmadım diyo. e bebek de harekete alışmış. sallamayınca durmuyo. hep ağlıyo. damadım olur kendisi.

arkadasın oğlu da öyle valla. çok harekete alıştırmayın bebişlerinizi. bir de sakız çiğneme, çekirdek yeme dediler bana...

kızlar merhaba bugün arkadaşlarda toplantımız vardı giremedim yine uçmuş sayfalar ya valla helal size:))
son sayfalara bakabildim net çok hızlı değil çünkü okuduğum yazılardan anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar hasta onlara geçmiş olsun diyorum allah şifanızı versin inşallah
gülşahcım canın sağıolsun canım hakkında hayırlısı ama haklarını bilmeden de hiç bir belgeye imza atma bence de
enelcim güzel haberlerle dönmüşsün canım gözün aydın çok sevindim

herkese iyiakşamlr yavrular nasılsınız hava soğuk giremiyom odaya özlüyom be

naber süpürgeli cadi..
sabah kulaklarimdan asilmissin.. bida göremedim seni
:ecrin_bebek:

Hacerim iyiyiz cok sukur. ogleden sonra bastirdi isler -tatlicadiarzu-

Selencim seni de merak etmistim.

Hayat rica ederim ne demek kaydirigubbakcemile2

Kızlar sizleri gordugume cok sevindim herkes iyi olsun hep mutlu olalimkaydirigubbakcemile

bide Füsuncum da gelse :sm_confused:

Gülşahcım bana oyle geliyorki bunlar birazda durumu kullanmis olabilirmi? Hani senin sigortanı odememek icin? Ne bileyim bastan he demislerdi senağlama

sağol canım birkaç gündür gelen giden oluyordu fazla giremedim sen nasılsın iyisindir umarım bu aralar doktora falan gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…