2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlaaar..
rehavetcim evham yapma canim.. kizlar denecek herseyi demis zaten.. bosuna aglayip üzme kizimizi ..:teselli:
elifcim hayirli haberlerle gel canim.. icine sindire sindire izle oglusunu.. yok cünkü öyle bisey.. :1hug:
boddim masallah ogluna.. tosun gibi olmus.. hani cizelgelerimiz ayni gidiyor ya dedim, o zaman benim kizimda o kadar olmustur.. ne kadar hizli büyüyorlar

evet canım ya nasıl hızlı büyüyo bebeklerimiz dün kayınvalidem esma küçük değilmi 1 kilo diyo ne küçüğü asıl bundan sonra kilo alacak önden gidiyo hatta dedim kafasına yatmadı bi kere küçük diye düşündüya bakalım bir sonraki kontrolümüzde ne kadar olacak boddim

birak nasil düsünürlerse düsünsünler..
bazen kuru inatlari tutuyor.. onlardan iyi bilen yok.. amaaaan bosver Çok üzgünüm çoook
bi sonraki ne zaman canim?

birak nasil düsünürlerse düsünsünler..
bazen kuru inatlari tutuyor.. onlardan iyi bilen yok.. amaaaan bosver Çok üzgünüm çoook
bi sonraki ne zaman canim?
hiç takmıyorum zaten takdıkca kadın beni çıldırtıyo çünkü
valla doktorla anlaşmamız var ben 1 ay sabredemiyorum dedim ne zaman istersen gel dedi ama galiba bayramdan sonra ancak gidebilirim bayram sonrası ilk cumartesi yani 13 aralıkda gideriz.
esmacım valla maşallah oğluşuna bence çok iyi boy kilo maşallaahhhh
teşekkür ederiz sağol füsuncuğum

boddimcim benimkide aynı canım benim.4 aylık olduğumuzda bebek canlanmadımı daha dedi.hareketlerini hissetmiyorum tabiki küçük olduğundan.allah allah canlanması gerek dedi benimde içime kurt düştü.acaba bebeğim ölümü diye.sonra bir hissetmeye başladım kızım sporcu gibiydi.
şimdide 6,5 aylık olmadımı daha diyor kayınvalidem.ne diycen heee diyom geçiyom yoksa kendimi de kızımıda strese sokamam.

hem torun torun diye tuttururlar.. sonra sakin bi hamilelik gecirmemize müsade etmezler.. onlar daha tecrübeli.. daha iyi biliyorlar herseyi sagolsunlar..
aman yavrularimiz iyi olsunda.. onlara gönülleri olsun diye kafa sallamasini biliriz

benim kayınvalidem iyidir ama o da gelişiminin ileri olmasına takıp erken doğum yapacaksın dedi vitaminleri içme büyümesin daha fazla dedi heueheuehueeuehue

olsun he dedim geçtim.bir keresinde bana sen benim işime yaramazsın dikiş bilmiyon,ekmek yapmayı bilmiyon dedi bilgisayar biliyon ingilizce biliyon dedi eueheuheeuehe ben de anne fena mı bir lisan bir insan dedim yabancı dil öğretirim sana kaydirigubbakcemile3:teytey::dance:

moralim bozuk kızlar yaa dün akşam hormonlarıma yenildim bastım çığlığı çok ağladım boğazım yırtıldı vitaminsiz adam da alttan alacağına üstüme üstüme geldi birsürü hadise ne olur biraz anlayışlı olsan öküzlük yapmasan.sevmiyor galiba beni ben de zorla tutmuyorum onu ama istediği zaman gidebilir üff

hormonlarimizin bi oyunu bu bize canim ya..
hic seni sevmez olurmu.. sen ona bi cocuk vereceksin..
malesef esler hamilelik döneminde pek bi anlayissiz oluyorlar :mymeka:
onlarin bu döneme alismasi 9 ay 10 günü buluyor .. takma sen kafana canim ya.. kayinvalidelere he dedigimiz gibi kafa salla gec.. kizini düsün.. gerisini bosver
:teselli:

sakin ol canım kızınla kendini düşün.bu aralar hormonlardan herhalde benimde eşim gözüme batıyor.adam yanımda olunca laf sokup duruyorum.eski konuları açıyorum.resmen deli ediyorum sonra oda insan dayanamayıp bana laf söylüyor sonra oturup ağlıyorum.ne yapalım az kaldı.inşallah şu hormonların etkisiden çıkınca düzelicek herşey.eve yeni bir üye mutluluk getirecek hepimize canım.

çok üzdü beni giderim diye tehdit ediyor bir de utanmadan git dedim ben sana muhtaç değilim istediğin yere git umrumda değilsin dedim keşke seni tanımasaydım dedim ağır konuştum biraz

çok üzdü beni giderim diye tehdit ediyor bir de utanmadan git dedim ben sana muhtaç değilim istediğin yere git umrumda değilsin dedim keşke seni tanımasaydım dedim ağır konuştum biraz

canım üzülme.bende eşime git diyorum ne işe yarıyorsun ki diyorum.oda gidicem ama kızım doğsun onuda alıp gidicem diyoo.o benim kızım annenin evinden mi getirdin gelirken diyoo.daha neler neler.ama doğumdan sonra bak ne kadar güzel olucak herşey.üzülme.

Canım bozma moralini hepimiz bu ara çok alıngan ve bir o kadar duygusalız.İç dünyamızı bizden başka en iyi yine biz anlarız.Eşlerimiz bir yere kadar ama yine de onlar hep yanımızda olsun :1hug:

kizlar oglusumu gordum dun gece ruyamda , boyle uc parmak kalinliginda uzun bir sakali vardi, dogunca bir sasiriyorum, sakalli bebekmi olur diye korkuyorum , kesmek istiyorum kestirmiyolar hayir onun sakalini kesemezsin gunah diyolar , cok etkisinde kaldim ama nedir sizce yorumu

canim ya kiyamam, bazen aferdersiniz ama bu adamlar cok okuz oluyolar, bu kadin hamile felan hic dusunmuyorlar, ne diyeyim guzelim ya sabirli ol inslh dogumdan sonra duzelecek hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…