merhaba kizlaaar..
rehavetcim evham yapma canim.. kizlar denecek herseyi demis zaten.. bosuna aglayip üzme kizimizi ..:teselli:
elifcim hayirli haberlerle gel canim.. icine sindire sindire izle oglusunu.. yok cünkü öyle bisey.. :1hug:
boddim masallah ogluna.. tosun gibi olmus..hani cizelgelerimiz ayni gidiyor ya dedim, o zaman benim kizimda o kadar olmustur.. ne kadar hizli büyüyorlar
evet canım ya nasıl hızlı büyüyo bebeklerimiz dün kayınvalidem esma küçük değilmi 1 kilo diyo ne küçüğü asıl bundan sonra kilo alacak önden gidiyo hatta dedim kafasına yatmadı bi kere küçük diye düşündüyabakalım bir sonraki kontrolümüzde ne kadar olacak boddim
hiç takmıyorum zaten takdıkca kadın beni çıldırtıyo çünkübirak nasil düsünürlerse düsünsünler..
bazen kuru inatlari tutuyor.. onlardan iyi bilen yok.. amaaaan bosver Çok üzgünüm çoook
bi sonraki ne zaman canim?
teşekkür ederiz sağol füsuncuğumesmacım valla maşallah oğluşuna bence çok iyi boy kilo maşallaahhhh
elifcim hayirli haberlerle gel canim.. icine sindire sindire izle oglusunu.. yok cünkü öyle bisey.. :1hug:
moralim bozuk kızlar yaa dün akşam hormonlarıma yenildim bastım çığlığı çok ağladım boğazım yırtıldı vitaminsiz adam da alttan alacağına üstüme üstüme geldi birsürü hadise ne olur biraz anlayışlı olsan öküzlük yapmasan.sevmiyor galiba beni ben de zorla tutmuyorum onu ama istediği zaman gidebilir üff
moralim bozuk kızlar yaa dün akşam hormonlarıma yenildim bastım çığlığı çok ağladım boğazım yırtıldı vitaminsiz adam da alttan alacağına üstüme üstüme geldi birsürü hadise ne olur biraz anlayışlı olsan öküzlük yapmasan.sevmiyor galiba beni ben de zorla tutmuyorum onu ama istediği zaman gidebilir üff
selamlar bende varım yarın sezaryanla dogum yapıcam kızım oluyo adını ASYA koyucaz nasıl sizce.
çok üzdü beni giderim diye tehdit ediyor bir de utanmadan git dedim ben sana muhtaç değilim istediğin yere git umrumda değilsin dedim keşke seni tanımasaydım dedim ağır konuştum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?