2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim internetten baktim yorumuna baska biri da benzer rüya görmüs yorumlamislar.göndereyimmi simdi?

canım rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.hiç bilmiyorum ben,merakta ettim şimdi.

kızlar ben de çok hassasım, eşime olur olmadık sorular soruyorum bi açık versin de saldırayım diye. napıyım herkes uzak nazımı o çeker diye. bazen ben de çok sinirleniyorum beni kayırmıyo diye, sanki tüm dünya benden daha haklıymış gibi tavır takınıyo deli ediyo beni. neyse ki 2 haftada 1 ailemden fertlerle beraber oluyorum onlar çekiyo nazımı bolca:)))

bu pazar da annemlere gitcez. istediklerimi yapcakmış canım annem. gerçi annem bi tane, gitmeden arar "damadım ne istiyo söylesin de yapayım " der. daha karşı taraftan duymadım böyle şeyler şu halimdeyken bile ama hayırlısı...

bu gören kisinin rüyasi
Annemle karanlık bir merdivenin başındayız annem elime bir tencere yemek veriyor pişmiş bununla aşağı inmelisin diyor ama karanlık diye ben inmek istemiyorum,annem git ben yanındayım diyor sonra iniyorum ve merdivenin sonunda bir bebek var ama bebeğin simsiyah sakalları var çok şaşırıyorum anneme gösteriyorum bebeği.aynı oda da bir tane de kız bebek var o da çok güzel anneme bak bu da ay parçası gibi çok güzel diyorum.

bu da rüyanin yorumuymus
Maddi bakımdan bazı belirsizlikler veya dengesizlikler yaşıyor olabilirsiniz. Aile sorunları ve çevrenizde gördüğünüz geçim zorluğu sizi etkiliyor olabilir. Kendi sorunlarınızla ilgilenmeye çalışın. Diğer insanların sorunlarını yüklenmekten kaçınmanızda yarar var. Çünkü zaten ilerde yaşam sizi bekliyor olacak. Ama istediklerinizi gerçekleştirecek cesarete sahip olmanız ilerki yıllarda size güzel başarılar getirecek. Annenizin desteği size fazlasıyla güç verecek.

ayrica baka bir yerde söyle yaziyo
sakalla ilgili rüyayi hamile bir kadin görse, erkek bir çocuk dogurmasina, eger bir dava ve düsmanligi varsa galip gelmesine ve erkekler yerine geçmesine ve erkek gibi is görmesine isarettir.Sakal küçük çocuk için uzun ömürdür.

evet canım insanın ailesi bi başka nazını çekiyorlar hemde hiç bi tepki göstermeden eşimde iyiydir ama annem babam ablam bi başkadır hep şöyle düşünürüm başıma Allah korusun bişey gelse eşim bir yere kadar dayanır ama annem elini ilgisini çekmez üzerimden ayy anneciğime mesaj çekeyimde sevdiğimi söyleyim bari

aslıcığım canım takma kafana hayatım erkek milleti hepsi aynı salla gitsin kızını düşün sen
kaynanaya gelince onu tamamen salla ben bide beraberim neler neler diyo dengesiz

boddimcim benim kaynanam da karşı dairemde geçen gün kayınpederime bağıra bağıra söylüyor sezeryan olursa hastanede kalamam diye benim annem izmirde anananeme bakıyor belki gelemeyecek biliyor ama bana duyrmak içinde bağıra bağıra kalmam diyor eşime de dedim o zor durumda bizi yalnız bırakırsa kendi bilir ama sonra da sevmeye gelmesin çocuğumu dedim eşim bişi demedi kızdığımı anlayınca nasıl bir mantıktır sen bana zaten bakma torununun altını al ağladığında bana ver yeter al bana da bak demiyorum ki

ya canım benimki yapar eder ama başa kalkar deli eder adamı 5 yaşında çocuk gibi davranıyo bizibize bırakmıyo bende başa kalkacana yapma diyorum ya yapma inan o daha zor

biliyorum zaten sonra onu benim başıma kakacak zaten annen gelmedi ben büyüttüm onu diye ama eşim söyletmez büyük ihtimal susturur onu ama bu bile yeter bana

hekatcim tsk ederim arastirmissin zahmet oldu saolasin, bende baktim bir yerde gordum ondada dogacak cocugun bir kavmin yoneticisi olabilir diyor:lepi: saglikli ve hayirli bir evlat olsunda, yonetici olsa fena olmaz yanikaydirigubbakcemile3

çok üzdü beni giderim diye tehdit ediyor bir de utanmadan git dedim ben sana muhtaç değilim istediğin yere git umrumda değilsin dedim keşke seni tanımasaydım dedim ağır konuştum biraz

canım üzülme bu aralar biz laf kaldıramıyoruz ne olsa batıyor bebişini düşün salla gitsina.s.

zakkumcum çok haklısın bende eşimin beni kayırmasını falan istiyorum ama yapmıyor diye de deli oluyorum.
ama annemlere gidiyorum onlar bana çok iyi bakıyorlar ve nazımı çekiyorlar.ablamla kız kardeşlerimde öyle.kendi ailen gibisi yok vallaha.
boddimcim benim kayınvalidem geldi bugün.ben senden çok düşünüyorum bebeği doğumu demezmi?ne diycen şimdi?bende hiçbirşey demedi.tamam dedim geçtim.bir bebeği annesinden daha iyi kimse düşünüp koruyamaz bence.tamam anneanne ve babaanneleri olabilirler ama annesinin yeri ayrı.sen takma diyeceğim ama zor biliyorum.sabır canım sabır.

dünde ben kayınvalideme doktora gideceğimi söylemedim zaten gelmemde diyodu dün habersiz gittim diye burnumdan getirdi oğlumda göstermedi kendini deyince beni götürmedinizde ondan dedi yok kocam var diye göstermedi yoksa ben yalnız gittiğimde daha iyi görüyürom dedim

mirmirmirmir uykum var benim kızlar yatıyım bari biraz dün doktora başım ağrıyor bu aralar dedim o da dediki yeterince uymuyor olabilirsin dedi. bende uyuyayım bariii.a.s.

neyse ben bugün kaynanyı çok çekiştirdim yeter bugünlük bu kadar hatırladıkca dün aklıma geliyo

aman benimkide aynı canım.bayramdan ondan habersiz eşimin amcasına gittik.arkadan oda gelsi bak benden habersiz geldiniz ama yakaladım böyle olur işte dedi.ne diycen eşlerimizin annesi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…