kizlar oglusumu gordum dun gece ruyamda , boyle uc parmak kalinliginda uzun bir sakali vardi, dogunca bir sasiriyorum, sakalli bebekmi olur diye korkuyorum , kesmek istiyorum kestirmiyolar hayir onun sakalini kesemezsin gunah diyolar , cok etkisinde kaldim ama nedir sizce yorumu
kizlar oglusumu gordum dun gece ruyamda , boyle uc parmak kalinliginda uzun bir sakali vardi, dogunca bir sasiriyorum, sakalli bebekmi olur diye korkuyorum , kesmek istiyorum kestirmiyolar hayir onun sakalini kesemezsin gunah diyolar , cok etkisinde kaldim ama nedir sizce yorumu
kızlar ben de çok hassasım, eşime olur olmadık sorular soruyorum bi açık versin de saldırayım diye. napıyım herkes uzak nazımı o çeker diye. bazen ben de çok sinirleniyorum beni kayırmıyo diye, sanki tüm dünya benden daha haklıymış gibi tavır takınıyo deli ediyo beni. neyse ki 2 haftada 1 ailemden fertlerle beraber oluyorum onlar çekiyo nazımı bolca:)))
bu pazar da annemlere gitcez. istediklerimi yapcakmış canım annem. gerçi annem bi tane, gitmeden arar "damadım ne istiyo söylesin de yapayım " der. daha karşı taraftan duymadım böyle şeyler şu halimdeyken bile ama hayırlısı...
boddimcim benim kaynanam da karşı dairemde geçen gün kayınpederime bağıra bağıra söylüyor sezeryan olursa hastanede kalamam diye benim annem izmirde anananeme bakıyor belki gelemeyecek biliyor ama bana duyrmak içinde bağıra bağıra kalmam diyor eşime de dedim o zor durumda bizi yalnız bırakırsa kendi bilir ama sonra da sevmeye gelmesin çocuğumu dedim eşim bişi demedi kızdığımı anlayınca nasıl bir mantıktır sen bana zaten bakma torununun altını al ağladığında bana ver yeter al bana da bak demiyorum ki
çok üzdü beni giderim diye tehdit ediyor bir de utanmadan git dedim ben sana muhtaç değilim istediğin yere git umrumda değilsin dedim keşke seni tanımasaydım dedim ağır konuştum biraz
kizlar burda bir kar yagiyor felaket, heryer bembeyaz oldu, bu senenin ilk kari dustu:sm_cool:
kizlar burda bir kar yagiyor felaket, heryer bembeyaz oldu, bu senenin ilk kari dustu:sm_cool:
zakkumcum çok haklısın bende eşimin beni kayırmasını falan istiyorum ama yapmıyor diye de deli oluyorum.
ama annemlere gidiyorum onlar bana çok iyi bakıyorlar ve nazımı çekiyorlar.ablamla kız kardeşlerimde öyle.kendi ailen gibisi yok vallaha.
boddimcim benim kayınvalidem geldi bugün.ben senden çok düşünüyorum bebeği doğumu demezmi?ne diycen şimdi?bende hiçbirşey demedi.tamam dedim geçtim.bir bebeği annesinden daha iyi kimse düşünüp koruyamaz bence.tamam anneanne ve babaanneleri olabilirler ama annesinin yeri ayrı.sen takma diyeceğim ama zor biliyorum.sabır canım sabır.
dünde ben kayınvalideme doktora gideceğimi söylemedim zaten gelmemde diyodu dün habersiz gittim diye burnumdan getirdi oğlumda göstermedi kendini deyince beni götürmedinizde ondan dedi yok kocam var diye göstermedi yoksa ben yalnız gittiğimde daha iyi görüyürom dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?