neyse ben bugün kaynanyı çok çekiştirdim yeter bugünlük bu kadar hatırladıkca dün aklıma geliyo
zakkumcum çok haklısın bende eşimin beni kayırmasını falan istiyorum ama yapmıyor diye de deli oluyorum.
ama annemlere gidiyorum onlar bana çok iyi bakıyorlar ve nazımı çekiyorlar.ablamla kız kardeşlerimde öyle.kendi ailen gibisi yok vallaha.
boddimcim benim kayınvalidem geldi bugün.ben senden çok düşünüyorum bebeği doğumu demezmi?ne diycen şimdi?bende hiçbirşey demedi.tamam dedim geçtim.bir bebeği annesinden daha iyi kimse düşünüp koruyamaz bence.tamam anneanne ve babaanneleri olabilirler ama annesinin yeri ayrı.sen takma diyeceğim ama zor biliyorum.sabır canım sabır.
bu arada yarın 2 de doktora gidecem umarım bebişim iyidirde rahatlarım yoksa çatlıycam
oy hele bende var bitanew ve bugün geliyor 4 ay burda yandım ben okadar fitnedir ki
yüzüne melek arkan şeytan
durmadanaleyhine atar kocam kayınbabama durmada kötüler
yandımki ne yandım
Arkadaşlar, bebek kiloları ile ilgili konuya, bebişin boyunu hesaplamakla ilgili bilgiler ekledim, bilginize...
bebek takvimin ne güzel olmuş canım benim güle güle kullan.
benim kayinvalidem benden 3000 km uzakta..
ama biliyorum istese kafasina koysa eli taa buraya uzanir.. hakkini yemiyeyim yinede.. gelinlerini ogullarindan üstün tutar.. ezdirmez.. kendiside ezmez.. ama yinede dedigim gibi biliyorum, kafasina ne koyduysa onu yapar
adacyo kizlarimiz adas olacak canim :1hug:
merhaba arkadaşlar allahın izniyle ben de mart annesi olucam ,aranıza yeni katıldım inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur
merhaba arkadaşlar allahın izniyle ben de mart annesi olucam ,aranıza yeni katıldım inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?