2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy hele bende var bitanew ve bugün geliyor 4 ay burda yandım ben okadar fitnedir ki
yüzüne melek arkan şeytan
durmadanaleyhine atar kocam kayınbabama durmada kötüler
yandımki ne yandım

bu arada yarın 2 de doktora gidecem umarım bebişim iyidirde rahatlarım yoksa çatlıycam

Arkadaşlar, bebek kiloları ile ilgili konuya, bebişin boyunu hesaplamakla ilgili bilgiler ekledim, bilginize...

oy hele bende var bitanew ve bugün geliyor 4 ay burda yandım ben okadar fitnedir ki
yüzüne melek arkan şeytan
durmadanaleyhine atar kocam kayınbabama durmada kötüler
yandımki ne yandım

kıyamam sana.boşver be güzelim hayat gelip geçiyor.bebişini düşün.

benim kayinvalidem benden 3000 km uzakta..
ama biliyorum istese kafasina koysa eli taa buraya uzanir.. hakkini yemiyeyim yinede.. gelinlerini ogullarindan üstün tutar.. ezdirmez.. kendiside ezmez.. ama yinede dedigim gibi biliyorum, kafasina ne koyduysa onu yapar

adacyo kizlarimiz adas olacak canim
:1hug:

merhaba kızlar.....oooo bakıyorumda kayınvalideler günün konusuymuş....benimde kayınvalidem yalnız ve bana yakın oturuyor..bakalım ben eve çıkınca ne olacak...eşim şimdiden sen işten çıkınca annemle oturursunuz diyor yalnız kalmazsınız diyor....ya ihtiyacım olunca veya onun ihtiyacı olunca tabiki beraber olalım ama kendi kendimize kalmayada ihtiyacımız var sanırım...çünkü ben onun yanında ne yatabiliyom ne uzanabiliyom...çok karışan biri değildir güler yüzlüdür her zaman ama nne bileyim işte ben rahat edemiyom....

şu kocalardan çektiğimizi kimseden çekmiyoz sanırım...herkesin bi sorunu oluyor işte...ama anlayış olayı çok düşük aslında çocuğa niyetlenmeden önce bi eğitim verilse eşlere...anlayış ve ruhsal değişimler için...belki daha hazırlıklı ve anlayışlı olurlar....

Bizimki iki isimli ya, hangi ismi koyuyorsun? Yoksa her ikisi birden mi?sırnaşık şey

haklısın aysincim hemde çok.ne diyelim herşey istediğimiz beklediğimiz gibi olmuyor işte.

gerçekden öle ben bazen diyorum 1 hafta sana verecem almayacam bak bakalım annelik nasıl bişeymiş diyeee gülüyooo ama yine anlamıyo erkek işde

hoşgeldin papatyang.....Allah sağlıklı hayırlı doğumlar bebiş versin inşallah.....bak biz burda kocaman bi aile olduk..her derdimizi sıkıntımızı paylaştığımız.....sende katıl her zaman...birde çizelge yaparsan daha iyi takip edebiliriz seni...

papatya hosgeldin aramiza canim.. insallah saglikla kucagindada görürsün yavrunu
adacyo yok sadece zehrasi canim .. arkasi belki bide nisa koyabiliriz.. ama zehrasi allahin izniyle kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…