bu arada yarın 2 de doktora gidecem umarım bebişim iyidirde rahatlarım yoksa çatlıycam
bu arada yarın 2 de doktora gidecem umarım bebişim iyidirde rahatlarım yoksa çatlıycam
bir zaman ayarı yapamadın deniz kaynanadan şikayetci olmayan yok galibaaa
kızlar iyi akşamlarr
2 saattir geçmişi okuyorum ne çok yazmışsınız en dikkatimi çeken konu kabızlık oldu valla çünkü 1 haftadır ölüyorum bu dertten artık kayısı incir falan fayda etmedi çıldıracağım valla
enelcim rezene çayı demişsin günde kaç fincan içmemiz gerekiyor canım bir de aç karnına falan farkediyor mu birde onu deneyeyim bari
bu arada doktordan gelen arkadaşlar gözünüz aydın güzel haberlerle dönmüşsünüz hep böyle güzel gitsin inşallah
aramıza yeni arkadaşlar katılmış ne güzel hoşgeldiniz mart anneleri baya bi çoğaldı allah eksiltmesin sonuna kadar fire vermeden gidelim inşallah
merhaba arkadaşlar allahın izniyle ben de mart annesi olucam ,aranıza yeni katıldım inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur
benim yokkk allahıma bin şükür çoook iyi bir insandır kimseye karışmaz hepimizi çok sever ve kimsenin arkasından konuşmaz 2 gelinini de 2 kızından ayrı tutmaz çok düşkündür hepimize allah herkese nasip etsin inşallahh
slm kızlar ben dün giremedim midemi üşütmüşüm izinliydim giren çıkıyo sayfalar almış başını gitmiş evde bakıcam artk... hala aynı ama
dışım çok ağruyor bebişle bizim kalsiyumumuzu çekiyomuş bol bol süttt kızlar içinnn valla
aman nazar deymesin canım.bizim kızlarımıza böyle kayınvalideler inşallah.
inşallah ben de faydasını görürümcanım hoşgeldin.ben kahvaltıdan sonra hemen bir fincan içiyorum.2 içmedim hiç.belki bebeğe dokunur diye günde bir tane bitki çayı içiyorum.aç tok farketmiyor.inan ıkınmadan yapıyorum.
inşallah ben de faydasını görürüm
şu poşet halinde sallamalardan mı canım?
onun yanında yine kayısı falan da yiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?