2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben dün giremedim midemi üşütmüşüm izinliydim giren çıkıyo sayfalar almış başını gitmiş evde bakıcam artk... hala aynı ama
dışım çok ağruyor bebişle bizim kalsiyumumuzu çekiyomuş bol bol süttt kızlar içinnn valla

aramıza bir kız daha katıldı ne güzel oldu papatyang.
çerezcim hadi bakalım ilk adı belli oldu prensesin.ismiyle yaşasın.
lavinia geçmiş olsun canım.dikkat etmek lazım doğru diyorsun.

papatyang canım maşallah kızına sağlıkla kucağımıza alalım inş kızlar çoğalıyor
lavinia canım geçmiş olsun
kızlar ben birazdan çıkacağım kendinize iyi bakın yarın görüşürüz

kızlar iyi akşamlarr
2 saattir geçmişi okuyorum ne çok yazmışsınız en dikkatimi çeken konu kabızlık oldu valla çünkü 1 haftadır ölüyorum bu dertten artık kayısı incir falan fayda etmedi çıldıracağım valla
enelcim rezene çayı demişsin günde kaç fincan içmemiz gerekiyor canım bir de aç karnına falan farkediyor mu birde onu deneyeyim bari
bu arada doktordan gelen arkadaşlar gözünüz aydın güzel haberlerle dönmüşsünüz hep böyle güzel gitsin inşallah
aramıza yeni arkadaşlar katılmış ne güzel hoşgeldiniz mart anneleri baya bi çoğaldı allah eksiltmesin sonuna kadar fire vermeden gidelim inşallah

bir zaman ayarı yapamadın deniz kaynanadan şikayetci olmayan yok galibaaa

benim yokkk allahıma bin şükür çoook iyi bir insandır kimseye karışmaz hepimizi çok sever ve kimsenin arkasından konuşmaz 2 gelinini de 2 kızından ayrı tutmaz çok düşkündür hepimize allah herkese nasip etsin inşallahh

canım hoşgeldin.ben kahvaltıdan sonra hemen bir fincan içiyorum.2 içmedim hiç.belki bebeğe dokunur diye günde bir tane bitki çayı içiyorum.aç tok farketmiyor.inan ıkınmadan yapıyorum.

aman nazar deymesin canım.bizim kızlarımıza böyle kayınvalideler inşallah.

geçmiş olsun canım ya benimde dişim çok ağrıyor ama ben içiyom sütümü bu aralar yoğurdu azaltmıştım acısını çekiyorumbenneyaptımki

canım hoşgeldin.ben kahvaltıdan sonra hemen bir fincan içiyorum.2 içmedim hiç.belki bebeğe dokunur diye günde bir tane bitki çayı içiyorum.aç tok farketmiyor.inan ıkınmadan yapıyorum.
inşallah ben de faydasını görürüm
şu poşet halinde sallamalardan mı canım?
onun yanında yine kayısı falan da yiyor musun?

Arkadaşlar iyi akşamlar.:çok üzgünüm:
Moralim bozuk....100'lük şeker yüklememde yüksek cıktı.Yani gestasyonel diyabet (gebelik diyabeti)teşhisi konuldu endokrin uzmanı tarafından.
Diyet uzmanı diyet programı düzenledi.offfffffff çok acıkıyorum.3 ana 3 ara ögün ama cok zor bunu uygulamak .Uygulamak zorundayım yoksa insüline başlıcaklar diyette başarılı olunamazsa.korkuyorum dikkat edemezsem diye,en ufak sapmada şekerimin yükselmesi muhtemel.sadece şeker degilki kısıtlanan yemekler bile yagsız ve kaşık hesabı.en ufak sapmada ögünden başka birşeyi yemiyorsun.yediklerimi görseniz aç kalırsınız:çok üzgünüm:
Arkadaşlar umarım kimsenin başına gelmez.3 ayı nasıl geçirecem bilemiyorum.

inşallah ben de faydasını görürüm
şu poşet halinde sallamalardan mı canım?
onun yanında yine kayısı falan da yiyor musun?

yok gülüm hazırlardan değil poşet çaylarda katkı maddesi varmış.ben aktadan aldım 100 gr denemek için iyi geldi devam edicem.yanında da hiçbirşey yemiyorum.hatta kayısı yemeği de bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…