2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa dikkat et kendine şeker önemli biliyorsun napcan canım ya 3 ay dayancan bende korkuyorum şekerden çünkü benim annem babam dedem anneannem teyzem herkes şeker hastası bizde eğer varsa ve şimdi açığa çıkarsa diye tedirginim. bitanem allah şifasını versin insülin almaktansa diyet yapmak daha iyi. yüksek tut moralini hepimizin desteğiyle atlatcan şu 3 ayı.a.s.

canım çok çok geçmiş olsun.dikkat et şunun şurasında az kaldı.allahım yardımcın olsun.bebiş için biraz dayan tatlım.

Canım merak etme suyun içinde öyle görünüyorlar bebişlerimiz. Hem daha etli butlu değiller şöyle. Anca yaw. Bak hele bi doğsun dünya tatlısı onlar üzme sen kendini emi tatlım.

Esmacım gözünaydın canım. maaşallah 1 kiloya yaklaşmış guzun. Seni daha çok seviyo şimdiden belli ediyo annesi.

günaydın herkese, iyi haber alan arkadaşlar çok sevindim :)
arkadaşlar, imageshack'tan başka resim indirebileceğim bir adres biliyor msunuz?
Birde bu adresi dene canım:
www.kucukresim.com

kizlar burda bir kar yagiyor felaket, heryer bembeyaz oldu, bu senenin ilk kari dustu:sm_cool:
Nazancım desene güzel bahçen beyaza büründü. Ne güzeldir seyretmesi.

Canım geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi.

geçmiş olsun canım umarım iğneye gerek kalmadan atlatırsın ama zor olacağını tahmin edebiliyorum. olsun annesi bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz ona da katlanmak gerek en azından sayılı gün sabredeceğiz haftaya doktra gittiğimde benimde 50 gr. lık yüklemem var bakalım ben de korkuyorum ama elden bişey gelmiyor hayırlısı artık

kızlarcım eve simdi geldim, yine cikicam arkadaslara gidecegiz.o yuzden 1303. sayfadan sonra okuyamadan direk yazacagim.
belki merak eden arkadaslarim olur. bugun detayliya gitmistik.
bi kere Hayri Bey cok tatli bi adam cikti. soguk filan demislerdi onun icin bilmiyorum bize gayet sicak geldi.
aman sicak soguk oglum iyi olsunda dimi :) bi kere gorulecek nasilsa :)
cok sukur Allahima, hadsiz hesapsiz binlerce kere sukurler olsunki detaylimiz iyi cikti.normal oglumun herseyi.
yawrum kipir kipirdi gene.
herkese iyi aksamlar diliyorum optum sizi.

çok sevindim canım.hadi bakalım sağlıkla devam etsin annesinin kucağına öyle gelsin.

kalp kalbe karşıymış canım ben de biraz önce seni sormuştum
hadi gözün aydın ne güzel haberlerle dönmüşsün herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. :teytey:kocaman maşallah oğluşumuza

Hadi gözünaydın elifcim. Sende güzel haberlerle geldin. İyi eğlenceler canım.

elfcim gözün aydın:)albanian ve che iyi haberlerle gelin siz de elif gibi.esmacım tosunun kocaman olmuş maaşallah biz de görelim o günleri inşallah:))

Sudemnur 50 lik yüklemeyi neden yaptırmadın canım direk 100 lük yapınca yüksek çıkabiliyormuş öyle duydum ben canım dikkat et yine de!

canım benimkine de 2 hafta öncesine kadar erkek demşlerdi kızım oluyor şimdi:))))evlt değil mi bu sağlıklıolsun hepsinin sevgisi aynıkaydirigubbakcemile5

cnm tabıkıde ınsanın evladı ya ayrım olurmu hepsının sevgısı aynı olur Allahım hepımızın bebıslerını saglıklı bı sekılde kucaklarımıza almayı nasıp etsın ıns :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…