Arkadaşlar iyi akşamlar.:çok üzgünüm:
Moralim bozuk....100'lük şeker yüklememde yüksek cıktı.Yani gestasyonel diyabet (gebelik diyabeti)teşhisi konuldu endokrin uzmanı tarafından.
Diyet uzmanı diyet programı düzenledi.offfffffff çok acıkıyorum.3 ana 3 ara ögün ama cok zor bunu uygulamak .Uygulamak zorundayım yoksa insüline başlıcaklar diyette başarılı olunamazsa.korkuyorum dikkat edemezsem diye,en ufak sapmada şekerimin yükselmesi muhtemel.sadece şeker degilki kısıtlanan yemekler bile yagsız ve kaşık hesabı.en ufak sapmada ögünden başka birşeyi yemiyorsun.yediklerimi görseniz aç kalırsınız:çok üzgünüm:
Arkadaşlar umarım kimsenin başına gelmez.3 ayı nasıl geçirecem bilemiyorum.
ne güzel benim de haftaya perşembe var hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallahbenimde yarın doktor kontrolum var.inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz
Moralim bozuk....100'lük şeker yüklememde yüksek cıktı.Yani gestasyonel diyabet (gebelik diyabeti)teşhisi konuldu endokrin uzmanı tarafından.
Diyet uzmanı diyet programı düzenledi.offfffffff çok acıkıyorum.3 ana 3 ara ögün ama cok zor bunu uygulamak .Uygulamak zorundayım yoksa insüline başlıcaklar diyette başarılı olunamazsa.korkuyorum dikkat edemezsem diye,en ufak sapmada şekerimin yükselmesi muhtemel.sadece şeker degilki kısıtlanan yemekler bile yagsız ve kaşık hesabı.en ufak sapmada ögünden başka birşeyi yemiyorsun.yediklerimi görseniz aç kalırsınız:çok üzgünüm:
benimde yarın doktor kontrolum var.inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz
Canım merak etme suyun içinde öyle görünüyorlar bebişlerimiz. Hem daha etli butlu değiller şöyle. Anca yaw. Bak hele bi doğsun dünya tatlısı onlar üzme sen kendini emi tatlım.günaydın kızlar....dün kontrole gittik herşey güzel dedi dr..boyu kilosu,suyum,bebeğin sağlığı....yalnız dünden beri içime bişey oturmuş ve ben şimdi hüngür hüngür ağlıyorum inanın...3 boyutluda bakmak istedim kadın gösterdi ama bebek bana çok değişik gibi geldi..burada gördüğüm fotolardan çok farklıydı...bir kuru kafa düşünün ama dişleri yok öyleydi...bebek gibi gelmedi bana ve ben hemen evham yaptım..dr hanım bunun bişeyimi var ben görüntüsünden çok korktum dedim..olurmu hiç bebeğimiz çok iyi dedi..ama neden böyle görünüyor dedim..daha çok küçükler iskelet gibiler telaşlanmayın dedi...ama gelin birde bana sorun...gece yarısı uyandıım hala uyuyamıyorum ve şuan ağlıyorum...ultrason cihazı bozuk biraz arızalı olabilirmi acaba çünkü arada görüntüyü yakalamak için elindeki aleti şiddetli sallıyordu...
ilk defa gittim bu kadına çok memnun kaldım ilgisinden gerçi ama inşallah makinesinde bir sorun vardır.çünkü defalarca bana iyi dedi...ben resminide istemedim bilerek...bakar bkar ağlarım diye...ama o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor..
biz 2li ve 3lü test yaptırmadık çünkü nasıl doğarsa doğsun aldırmazdık..öyle kabullendik..ense kalınlığında da şu ana kadar hiç sorun yok dendi ama ah ahh...kızlar nolur bişey söyleyin..inşallah bebeğimin bişeyi yoktur çok üzülüyorum inanın..dün bütün gece ağzımı bıçak açmadı zaten
Esmacım gözünaydın canım. maaşallah 1 kiloya yaklaşmış guzun. Seni daha çok seviyo şimdiden belli ediyo annesi.herkese günaydun güzel anneler dün bizde doktorumuza gittik oğlum gayet sağlıklıymış 958 gr 35 cm olmuş boddim ama babamız yanımızda olduğu içinmidir nedir yine poposunu döndü bize ne kadar uğraştık doktorla döndüremedik ayıp oluoy dediysekde dönmedi doktor bir ara eşime döndü babası seslen bakalım belki senin sesine döner dedi eşimin cevabı zaten ben burdayım diye göstermiyo sıpa sesimi duysa hiç dönmez oldu velhasıl ne kadar uğraştıysakda dönderemedik midem için şurup yazdı doktorum şeker yüklemesini ve kan uyuşmazlığı testini yaptırdır sonuçlar gayet güzel dedi doktorumuz
açlık şekeri:77
tokluk şekeri:118
kan uyuşmazlığı testimizde negatif çıktışükürler olsun herşey youlunda]
Birde bu adresi dene canım:günaydın herkese, iyi haber alan arkadaşlar çok sevindim :)
arkadaşlar, imageshack'tan başka resim indirebileceğim bir adres biliyor msunuz?
Nazancım desene güzel bahçen beyaza büründü. Ne güzeldir seyretmesi.kizlar burda bir kar yagiyor felaket, heryer bembeyaz oldu, bu senenin ilk kari dustu:sm_cool:
çok sağol aşkım a.s.ben de yarın alayım bari CADIARZUyok gülüm hazırlardan değil poşet çaylarda katkı maddesi varmış.ben aktadan aldım 100 gr denemek için iyi geldi devam edicem.yanında da hiçbirşey yemiyorum.hatta kayısı yemeği de bıraktım.
geçmiş olsun canım umarım iğneye gerek kalmadan atlatırsın ama zor olacağını tahmin edebiliyorum. olsun annesi bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz ona da katlanmak gerek en azından sayılı gün sabredeceğiz haftaya doktra gittiğimde benimde 50 gr. lık yüklemem var bakalım ben de korkuyorum ama elden bişey gelmiyor hayırlısı artıkArkadaşlar iyi akşamlar.:çok üzgünüm:
kızlarcım eve simdi geldim, yine cikicam arkadaslara gidecegiz.o yuzden 1303. sayfadan sonra okuyamadan direk yazacagim.
belki merak eden arkadaslarim olur. bugun detayliya gitmistik.
bi kere Hayri Bey cok tatli bi adam cikti. soguk filan demislerdi onun icin bilmiyorum bize gayet sicak geldi.
aman sicak soguk oglum iyi olsunda dimi :) bi kere gorulecek nasilsa :)
cok sukur Allahima, hadsiz hesapsiz binlerce kere sukurler olsunki detaylimiz iyi cikti.normal oglumun herseyi.
yawrum kipir kipirdi gene.
herkese iyi aksamlar diliyorum optum sizi.
kalp kalbe karşıymış canım ben de biraz önce seni sormuştumkızlarcım eve simdi geldim, yine cikicam arkadaslara gidecegiz.o yuzden 1303. sayfadan sonra okuyamadan direk yazacagim.
belki merak eden arkadaslarim olur. bugun detayliya gitmistik.
bi kere Hayri Bey cok tatli bi adam cikti. soguk filan demislerdi onun icin bilmiyorum bize gayet sicak geldi.
aman sicak soguk oglum iyi olsunda dimi :) bi kere gorulecek nasilsa :)
cok sukur Allahima, hadsiz hesapsiz binlerce kere sukurler olsunki detaylimiz iyi cikti.normal oglumun herseyi.
yawrum kipir kipirdi gene.
herkese iyi aksamlar diliyorum optum sizi.
merhabalar güzel annısler
şehnazcım kız mı erkek mi olacak şimdi bebiş:))
cnm erkek olucakmıs :)))
canım benimkine de 2 hafta öncesine kadar erkek demşlerdi kızım oluyor şimdi:))))evlt değil mi bu sağlıklıolsun hepsinin sevgisi aynıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?