2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nazancım desene güzel bahçen beyaza büründü. Ne güzeldir seyretmesi.[/QUOTE]

evet canim ya cok guzeldi butun gun bahceyi seyrettim zaten

elifcim gozun aydin hersey iyi cikmis

sudemnur cok uzuldum canim Allah sifa versin

dün bebişim hareket etmiyo diye en yakın doktora gitmiştim.bugün kendi doktoruma gittim.çok şükür herşey yolundaymış 550 gr olmuş.28 .haftaya kadar hareket sayma dedi.azaldı diye bişey olmaz dedi.bu günde kıpır kıpırdı kızım maşallah

oh bedün yardim istedim kimseden ses cikmayinca su cizelgeyide kendi cabalarimla yaptim.
elif_bs gözünaydin.
yarin doktora gidecek arkadas cokmus.umarim hepiniz iyi haberlerle dönersiniz.

canım maşallah ne kadar güzel büyümüş.endişelenme artık hareketler azalıcak yavaş yavaş.

hadi gözünaydin artik icin daha rahattir.

sağolun kızlar gerçekten içim rahat artık.sabah hastane öğlen okul beni çok yordu ilk defa bacaklarımın arası dehşet ağrıyor.altına yapmış çocuklar gibi yürüyorum.

Selencim, Enelcim, Buketcim, Nazancım , Aslicım, Hekatcım ve diger tum arkadaslarim.

iyi dilekleriniz icin cokkk tesekkur ederim. bi tanesiniz valla

a.s.

Bugun gidecek olanlar da insallah iyi haberlerle gelirler.

günaydın kızlar nasılsınız
dun bütün gece korkudan koçişin kemiklerini kırcaktım sarılmaktan one rüzgardı oleee aman yarabbım bende dün biraz komedi dukkanına baktım çokk komikti.ama adanalıyı izledim sonrada dr lara yani tv izledim :)

günaydın arkadaşlar kociş evdeydi ve güzel bi kahvaltı hazırladı aşkısına
sizleri erak ettik ve burdayız nasılsınız

gunaydin mart anneleri, guzel bir gun diliyorum oncelikle, bugun buralari tenha olur, oglusum bugun sinemaya gitmek istiyor, osmanli cumhuriyetine, bende sinemaya goturucem bugun onu, bakan oldumu o filme guzelmiydi

KIZLAAR saat 2 de gidecem ya zamanda geçmior allahım umarım bbeişim iyidir ya çok özledim valla

hadi bakalım denizcim inşallah vakit çabuk geçer kavuşursunuz bebeğinle :))o da özlemiştir seni annesi görsün de sewinsin kerata:dance:

gunaydin mart anneleri, guzel bir gun diliyorum oncelikle, bugun buralari tenha olur, oglusum bugun sinemaya gitmek istiyor, osmanli cumhuriyetine, bende sinemaya goturucem bugun onu, bakan oldumu o filme guzelmiydi

ay kuzum kıyamam annesiyle wakit geçirmek istiyor besbelli ben de gitmek istiyorum bari size katılayım nazanımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar, ne güzel gidin valla bize de anlatın filmi, kısa değerlendirme şeklinde belki gideriz:)

benim de bugun ayrıntılı vardı 2 de eşimin işi çıktı erteledik pazartesine ama o gün de işi olacak sanırım. neyse ablamla giderim o da çok görmek istiyodu.

bir de midem bulanıyo, hem de felaket. bir de kargo yollamam gerekiyo hocama 24 kasım için ama hava berbat, eve gelsinler de alsınlar bari. kızlar kendimi berbat hissediyorum..

kızlar ya hayatımın en hassas döneminde en zor günlerini yaşoıyorum.babamı hastaneye yatırdılar bir haftadır ağlıyorum..dün doktordaydık.elhamdulillah oğlum çok iyiydi..733 gram ve 32 cm olmuş.24 hafta 3 günlükmüşüz..birde aspirin verdi kanım sulansın diye...nolursunuz babama dua edin...çok çok zor günler yaşıyorum o yüzden çok fazlada girmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…