2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kuzum kıyamam annesiyle wakit geçirmek istiyor besbelli ben de gitmek istiyorum bari size katılayım nazanımkaydirigubbakcemile3

gidelim canim Alazla seni gelir alariz giderken, ah keske yakin olsakda beraber gidebilsek ne guzel olurdu,
benim odun kocamida goturelim diyordum ama goturmuycem sinir etti beni simdi, simdi kalkti beyfendi ,gunaydin dedim , insan bir kahvalti hazirlardi diyor, biz erken kalktik yedik birseyler dedim, bana niye hazirlamadin bilmemne dir dir etti, sabahtan beri carpintidan nefesimi zor aliyorum , kendime bir dilim ekmegi zor hazirladim, beyfendi kalkmis bana niye kahvalti hazirlamadin diye kafa tutuyo, bazen bu adam beni migdemi bulandiriyorrrrrrr

günaydın arkadaşlar,
acıbiber geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin babana inşallah.
zakkum sana da geçmiş olsun nane limon kaynat midene iyi gelir canım.

canimmmmm kiyamam sana, Allah bol bol sifa versin, inslh onemli bir sey degildir, rabbim yardimciniz olsun

çok geçmiş olsun acıbiber, bilirim o stresi. çok zordur ben de ilk yurda yerleştirildiğim gün babam kalp krizi geçirmiş. 1 hafta haber vermemişlerdi. inan içini ferah tut sen. biz de duacısıyız babanın. Allah acil şifalar versin.
adayadayı canım sağol. hemen yapayım. hiç midem bulanmadı şimdiye kadar ama bundan sonra mı belirtiler başlayacak diye korktum.

Ahahahah nazanım aynen benim de midem bulanıyor vitaminsizden sabah aynı şeyleri düşündüm zar zor kalktım başağrım 6, gününde hiç keslimedi sadece azalma ve çoğlama oluyor be düşüncesiz adam kalkar da bi kahvaltı hazırlamaz mı insan nemrut suratını görmesem daha iyiydi sabah sabah uyuz şey ben kızımla yaparım kahvaltımı sonra da gezeriz eğleniriz o vitaminsize ihtiyacımız yokkötükedihüso

aynen canim zaten bir halta yaradigi yok, kalorisiz herifin, yatmis uyumus horul horul 1 de kalkmis kahvalti istiyo, zikkim ye dedim bende yemeden gitti simdi tavir yapiyor, cokta umrumdaydisositososito

ha bu arada annem vizesini almis az once aradi:sm_cool: moralimin bozuklugu gecti, annecim geliyorrrr 13 ocakta, 12 sene sonra ilk defa evime gelicek, dogumda yanimda olacak:teytey:gecen sene gidememistim turkiyeye bu senede gidemiycem annemde gelemeseydi 3 sene goremiycektim annemi, cok mutluyum:lepi:

merhaba mart anneleri....
sadece merak ettim bir bakayım dedim bende mart annesi olacaktım ama bebeğimi 9 haftalıkken kaybetmiştim bilenleriniz vardır....
sizler yolu baya yarılamışşsınız hatta yarıyıda geçmişsiniz ,sağolsun çerez arada bana mesaj atmış ayrıca teşekkür ediyorum....
hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum...

canim hatirlamazmiyiz, nasilsin simdi, tekrar bebis calismalarina basladinizmi, inslh en kisa surede ben tekrar hamileyim diye yazarsin, rabbim isteyen herkezin kucagini bebislerle suslesin:Saruboceq:

ayy
nazan çok ama çok sevindim:) ne güzel bişey dimi annenin yanında olması. bizim 80 km uzaklık var aramızda ona rağmen dayanamıyorum. 2 haftada bir görüyorum nerdeyse. yarın da gidicez. istediklerimi yapcakmış canım annem. umarım bol bol güzel vakitler geçirirsiniz.

kızlar önce özendim size benimeşim cumartesi işe gidiyo çünkü. ama düşündüm pazar kalıyo evde. onda da ben diyorum amannn 1 gün evde zaten ben hazırlayım kahvaltıyı diye. ama yine de beklerim onda. diyorum da ama miskin miskin yatıyo...

tsk ederim canim, vallahi nasil mutluyum anlatamam, annemin evime gelmesini hep hayal ederdim senelerdir, olmayacak bir hayal gibi gelirdi, simdide annemi nasil agarlarim, evi nasil duzenlesem annem rahat etse, nerelere gotursem gezdirsem felan diye dusunmeye basladimkaydirigubbakcemile2

canım acil şifalar diliyorum babana. bizde babamı geçen sene yatırmıştık çok zor biliyorum allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle.

zakkumumm geçmiş olsun bacım dikkat et midene.
nazancım gözünaydın anacığın geliyor he ya insan kaç yaşında olursa olsun annesini görünce çocuk gibi oluyor demiii. bende bugün anacımla alışverişe gittim kendime elbise aldım 24 kasımda gecemiz varda orda giycem çok güzellerrr.
herkesi öpüyorummm.

selam kızlar.sabahtan beri deli oldum soba tüttü.evi değiştireceğim.zaten burayada yeni taşınmıştım ama olmadı işte.dün geceden beri ağla ağla kendime gelemedim zaten.eşimede deli oldum.böyle stresle başladım hafta sonuna.
zakkumcum geçmiş olsun canım.dikkar et.
acibibercim çok çok geçmiş olsun.inşallah birşey çıkmaz.biz duacınız sende içini ferah tut canım.
babynurse canım nasıl oldun hatırladık hatırlamazmıyız.şimdi durumlar nasıl.inşallah herşey yoluna girmiştir.

nazancım gözün aydın.annen geliyor harika birşey.bende annemlere yakına taşıyacağım evimi.annem banada gelip otursun.annenin yeri başka ne olursa olsun.
bu arada oğluşlarınla iyi seyirler canım.

acibibercimm; allah sifa versin ..insallah iyi huyludur ve yayilma yapmaz.

ben dedemi ve dayimi kanserden kaybettim ama babam da allaha cok sukur erken teshis ile kurtuldu :Saruboceq:
insallah sizinkide erken teshistir ve tumor de iyi huyludur. kurtulur babacigin.
ahh billiyorum simdi senin neler yasadigini...allah yardimciniz olsun canım :çok üzgünüm:

Deniz
iyi haberlerle don insallah canım..

Ay kızlar alemsiniz. Aslicim ve Nazancim bi kasik suda bogucaniz ayol adamlari durun ayol.. kaydirigubbakcemile3
Nazancim neden o kadar suredir gelmedi annen yawrum kus filanmiydiniz? nasil dayandiniz beya? ben anneme cok duskun degilimdir ama benim icin bile uzunmus o sure.

Allah hayırlı şifalar versin canım.

canım ev taşırken dikkat et.zor günler geçirdin bildiğim kadarıyla.merak ettiğimden soruyorum izmir de soba yakmadan eletrik sobası ile de idare ediliyor demişlerdi ben mi yanlış biliyorum.hani ev taşımak bay zor ve yorucu bir iş

bugün bebek görmeye gittik.5 aylık bir oğlan .nasıl tatlı tombik tombik.inşallah bizlerde o günleri görürüz.

kızlar yaa bisey soracagim; gerci bu saatte forumda pek kimse olmaz ama;
benim bogazim giciklaniyor gibi. hani oksurtmuyor da bogazina biseyler takilir gibi giciklanir ya oyle iste.
ne iceyim sizce? ne iyi gelir?
oksuruge filan cevirmesinden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…