bugün bebek görmeye gittik.5 aylık bir oğlan .nasıl tatlı tombik tombik.inşallah bizlerde o günleri görürüz.
kızlar yaa bisey soracagim; gerci bu saatte forumda pek kimse olmaz ama;
benim bogazim giciklaniyor gibi. hani oksurtmuyor da bogazina biseyler takilir gibi giciklanir ya oyle iste.
ne iceyim sizce? ne iyi gelir?
oksuruge filan cevirmesinden korkuyorum.
canım ev taşırken dikkat et.zor günler geçirdin bildiğim kadarıyla.merak ettiğimden soruyorum izmir de soba yakmadan eletrik sobası ile de idare ediliyor demişlerdi ben mi yanlış biliyorum.hani ev taşımak bay zor ve yorucu bir iş
bugün bebek görmeye gittik.5 aylık bir oğlan .nasıl tatlı tombik tombik.inşallah bizlerde o günleri görürüz.
Canım geçmiş olsun. İnşallah iyi huyludur. Allah şifasını versin babanın.kızlar ya hayatımın en hassas döneminde en zor günlerini yaşoıyorum.babamı hastaneye yatırdılar bir haftadır ağlıyorum..dün doktordaydık.elhamdulillah oğlum çok iyiydi..733 gram ve 32 cm olmuş.24 hafta 3 günlükmüşüz..birde aspirin verdi kanım sulansın diye...nolursunuz babama dua edin...çok çok zor günler yaşıyorum o yüzden çok fazlada girmiyorum..
Gözünaydın canım. Sana çok iyi gelecek. Baya bi moral olur. Çok sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallah.annem vizesini almis az once aradi:sm_cool: moralimin bozuklugu gecti, annecim geliyorrrr 13 ocakta, 12 sene sonra ilk defa evime gelicek, dogumda yanimda olacak:teytey:gecen sene gidememistim turkiyeye bu senede gidemiycem annemde gelemeseydi 3 sene goremiycektim annemi, cok mutluyum:lepi:
Canım çok zor evet soba tütmesi. Evelki sene benimde çok tütmüştü. 3 dirsekle bacaya gidiyordu çünkü o yüzden çekmesi zor oluyordu ve çok tütmüştü.O oksijensizlikten benim sinirlerim bozuluyor. Geçen sene çok soğuk olmadığı için klimayla idare edebildik. Ama bu sene deniycem tekrar. Tek fark sobanın yerini değiştircemki tek dirsekle daha rahat çekebilsin. Bakalım nasıl olcak.yok be gülüm şu anda oturduğum ev tek katlı olunca ısınılmıyor.soba şart ben üşüyorum.hem annemlere yakın olsun istiyorum.kim bakacak bana başka.ne yapayım elimden geldiğinde iş yapmayacağım.geçen seferde annemler annemler yapmıştı ben iş yapmamıştım.
canım varsa balla zencefil,toz zencefili karıştırıp ara ara ye.ama zencefili çok koyma zcı oluyor.yoksa ballı süt iç.ben bir haftadır grip gibiydim ballı süt yumuşatıyor.bir de evin de kalorifer yakıyorsan peteklerin üstüne su koy.kuru havda çok gıcık yapıyor.
aaa zencefili aktardaki cocuk soylemisti, abla iyi gelir demisti ama hamilelerin kullanmasinda sakınca varmi yokmu emin olamadigimdan almamistim.
keske alsaymisim, yanımda bulunsaymis tuh..
yarin alirim, bir sakincasi yok dimi.?
evet peteklerin uzerine koyayim suhendan cim, tesekkur ederim bilgiler icin.
a.s.
SUHENDANcım ilkinde NQ kutucuğuna,
en son alacağın mesajda ALINTI YAP kutucuğuna bas canım.
acibibercimm; allah sifa versin ..insallah iyi huyludur ve yayilma yapmaz.
ben dedemi ve dayimi kanserden kaybettim ama babam da allaha cok sukur erken teshis ile kurtuldu :Saruboceq:
insallah sizinkide erken teshistir ve tumor de iyi huyludur. kurtulur babacigin.
ahh billiyorum simdi senin neler yasadigini...allah yardimciniz olsun canım :çok üzgünüm:
Deniz iyi haberlerle don insallah canım..
Ay kızlar alemsiniz. Aslicim ve Nazancim bi kasik suda bogucaniz ayol adamlari durun ayol.. kaydirigubbakcemile3
Nazancim neden o kadar suredir gelmedi annen yawrum kus filanmiydiniz? nasil dayandiniz beya? ben anneme cok duskun degilimdir ama benim icin bile uzunmus o sure.
merhaba kızalr dün yazamadım doktora gittik
bebeğm 410 gram olmuş
yine göstermedi
cinsiyetini
doktorum 1saat sonra gel yine bakalım dedi neyse 1 saat sonra gittik yine göstermedi
doktora kendisi iyimi dedim iyi dedi
suyun felan ii dedi
sonrad bebek asprinin sakın bırakma dedi bırakırsan bebeğini kaybedrsi çok korktum kızlar ya
dondum resmen
buarda yinede göremedi cnsiyetini
ay allahımacaba backlarınd bib sorumu var allah korusun neden acmıyor bu çocuk
yani anlıycanız hem rahtlkadım hemde korktum geldim bukadr hepinizi öpüyorum
merhaba kızalr dün yazamadım doktora gittik
bebeğm 410 gram olmuş
yine göstermedi
cinsiyetini
doktorum 1saat sonra gel yine bakalım dedi neyse 1 saat sonra gittik yine göstermedi
doktora kendisi iyimi dedim iyi dedi
suyun felan ii dedi
sonrad bebek asprinin sakın bırakma dedi bırakırsan bebeğini kaybedrsi çok korktum kızlar ya
dondum resmen
buarda yinede göremedi cnsiyetini
ay allahımacaba backlarınd bib sorumu var allah korusun neden acmıyor bu çocuk
yani anlıycanız hem rahtlkadım hemde korktum geldim bukadr hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?