2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım varsa balla zencefil,toz zencefili karıştırıp ara ara ye.ama zencefili çok koyma zcı oluyor.yoksa ballı süt iç.ben bir haftadır grip gibiydim ballı süt yumuşatıyor.bir de evin de kalorifer yakıyorsan peteklerin üstüne su koy.kuru havda çok gıcık yapıyor.

yok be gülüm şu anda oturduğum ev tek katlı olunca ısınılmıyor.soba şart ben üşüyorum.hem annemlere yakın olsun istiyorum.kim bakacak bana başka.ne yapayım elimden geldiğinde iş yapmayacağım.geçen seferde annemler annemler yapmıştı ben iş yapmamıştım.

Canım geçmiş olsun. İnşallah iyi huyludur. Allah şifasını versin babanın.

Gözünaydın canım. Sana çok iyi gelecek. Baya bi moral olur. Çok sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallah.

Canım çok zor evet soba tütmesi. Evelki sene benimde çok tütmüştü. 3 dirsekle bacaya gidiyordu çünkü o yüzden çekmesi zor oluyordu ve çok tütmüştü.O oksijensizlikten benim sinirlerim bozuluyor. Geçen sene çok soğuk olmadığı için klimayla idare edebildik. Ama bu sene deniycem tekrar. Tek fark sobanın yerini değiştircemki tek dirsekle daha rahat çekebilsin. Bakalım nasıl olcak.

aaa zencefili aktardaki cocuk soylemisti, abla iyi gelir demisti ama hamilelerin kullanmasinda sakınca varmi yokmu emin olamadigimdan almamistim.
keske alsaymisim, yanımda bulunsaymis tuh..
yarin alirim, bir sakincasi yok dimi.?

evet peteklerin uzerine koyayim suhendan cim, tesekkur ederim bilgiler icin.
a.s.

İyi geceler annişler.Bu siteye ne olmuş böyle.Aradığım hiçbir başlığı bulamıyourm.Sizi zor buldum :)))

Gözünaydın elifim. Sevindin dimi. Valla takvimimden takip etmek çok hoşuma gidiyor benimde.

canım hamile değilken zencefil kullanmıştım.şimdi bilmiyorum ben onu hiç düşünmedim.sen ballı süt iç en iyisi :)

enelcim doğru valla imkanın varsa git annenin yanına.annemle aynı şehirde değiliz.en çok hamile olunca aradım.yanımda olsun yakınımda olsun diye.bu imkanını iyi değerlendir.

iki yazıdan alıntı nasıl yapılıyo

SUHENDANcım ilkinde NQ kutucuğuna,
en son alacağın mesajda ALINTI YAP kutucuğuna bas canım.

merhaba kizlar,
benim internette bir sorun var sanirim..ne gecmisi okuyabildim adam gibi, ne de size birseyler yazabildim...umarim bu yazdiklarimda gider...
ben iyiyim...insallah net düzelir düzelmez aranizdayim tekrardan ...

hepinizi öptüm kk mart annelerii...sevgiyle kalin...

ben hollandadayim annem turkiyede canim, bir turlu kismet olmamisti annemin buraya gelmesi, sonunda olacak inslh Allah nasip ederse ocakta burda, yoksa kusluk felan yok Allah korusun ben anasinin kuzusuyumkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar burası rüzgar yağmur yıkılıyor.bir de üstüne elektrik kesintisi hiç çekilmiyor.
acıbiber inşallah baban için sağlıklı haberlerini yazacaksın en kısa zamanda.
bu arada dr gittim.kızım 500 gr olmuş.boyuda 30 cm e yakın dedi.çok şükür herşey yolunda.ama ne tetanoz ne de şeker yüklemesinden bahsetti dr.um.kızım 23 haftanın içinde görünüyormuş ultrasondaki boyutlara göre.mart başında alırız dedi dr.um bu şekilde devam ederse gelişmesi.yüzünün resimlerinide verdi ama eklemeyi bilmediğimden ekleyemedim(

nazan gözün aydın olsun canım, ocağa kadar heyecanla yaşarsın artık. iyiki geliyr annen yoksa 3 sene çok uzun, kıyamam sana gurbette olmak zor.

merhaba kızalr dün yazamadım doktora gittik
bebeğm 410 gram olmuş
yine göstermedi
cinsiyetini
doktorum 1saat sonra gel yine bakalım dedi neyse 1 saat sonra gittik yine göstermedi
doktora kendisi iyimi dedim iyi dedi
suyun felan ii dedi
sonrad bebek asprinin sakın bırakma dedi bırakırsan bebeğini kaybedrsi çok korktum kızlar ya
dondum resmen
buarda yinede göremedi cnsiyetini
ay allahımacaba backlarınd bib sorumu var allah korusun neden acmıyor bu çocuk
yani anlıycanız hem rahtlkadım hemde korktum geldim bukadr hepinizi öpüyorum

canım benim merak etme bende daha 2 gün önce öğrenebildim kızım olacağını... normal ultrasonda göstermedi gene bizimki.... aynı günün akşamına ayrıntılıda randevumuz vardı da orada gördü başaka bir uzman doktor... sen daha ayrıntılıya girmedin mi? onda kesin görüyor doktorlar çünkü.... içini ferah tut canım eminim seninki sana biraz naz yapmak istiyordur... hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda cinsiyetin ne önemi var hem???

Denizim gözünaydın canım. Allah sağlık sıhhat versinde cinsiyeti tam sürpriz old sana valla. Senin minikkuş annesinin sabrını sınıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…