2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen...

acibiber çok geçmiş olsun umarım herşey temiz çıkar...
nazancım gözünaydın çok sevindim senin adına :1hug:
Deniz seninde gözün aydın...

bu arada kızlar esma bir süre giremiycekmiş bilgisayarı tamire gidiyormuş.Haber vermemi istedi...

Selam arkadaşlar. Bende burdayım. Bugün yalnızım. Kocişi gönderdim memlekete. Akşama dönecek. Annemler de soba kuracaklarmış. Bende evdeyim.

Öykücüm yapın tabi. Bugün burdada durgunlaşmış hava. Dün korku filmi gibi bir fırtına vardı. Panjurları kapattığımız halde garip sesler geliyordu dışardan. Perdeyi açtım güneş giriyo eve,öyle idare ediyorum bende şu an.

ikna edersem tabi buketçim zaten kızımda kıpır kıpr durmuyor içimde o da gezmek istiyor herhalde dün zaten babasına çok torpil geçti nasıl tekmeliyor babasının elini babası yiyecekti kızını

ikna edersem tabi buketçim zaten kızımda kıpır kıpr durmuyor içimde o da gezmek istiyor herhalde dün zaten babasına çok torpil geçti nasıl tekmeliyor babasının elini babası yiyecekti kızını

ay ne güzel benımde bebısım benden harıc kımse elını karnıma koydunda kıpırdamıyo bıle ama ben elımı karnıma koyım annesının bıdenesı mınık kusum at bakalım tekme annecıgın hıssetsın dıyorum hemn harekte gecıyo babası elını koyuyo tık yok :roflol:

evet canım ya ama gezmekle birlikte sinema da çok istiyor canım şöyle gündüz girip akşam çıkmak salondan bi karar vereyim de ona göre söyleyim

Sen babasına söyle o zaman kızında istiyo babam beni gezdirsin diyo de. İkna olur o zaman. Maaşallah. Yesin teyzesi onu. :ecrin_bebek:

slm kizlar, iyi pazarlar herkeze bende bir selam verip, nasilsiniz diye bakip cikicam, optum herkezi kendinize iyi bakin

canım kızının iyi olmasına çok sevindim.
senin bebe sana süpriz yapacak annesii. sağlıklıymış ya ona şükür. merak ettim ya dün baya seni. canım moralini yüksek tut illa bişey olacak dememişki ilacı aksatmaman için abartmış bence biraz. canım beniiiim moral bozmak yoooooooooookkk.
Arkadaşlar bu bebe aspirini neden kullanılıyor? Herkes kullanıyormu?

canım bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı olarak kullanılıyor.

selam kızlar.
albanian ve denizcim ne güzel haberlerle dönmüşsünüz.hadi gözünüz aydın.
ben anneme geldim kızlar yoksa evde yalnızlıktan kafayı yiyecektim.2 gündür öyle herşeye ağlıyorum.iyice duygusal oldum eşimde bir o kadar gaddar.ne olcak halim bilmem.
herkese iyi pazarlar öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…