kızlar yaa bisey soracagim; gerci bu saatte forumda pek kimse olmaz ama;
benim bogazim giciklaniyor gibi. hani oksurtmuyor da bogazina biseyler takilir gibi giciklanir ya oyle iste.
ne iceyim sizce? ne iyi gelir?
oksuruge filan cevirmesinden korkuyorum.
ikna edersem tabi buketçim zaten kızımda kıpır kıpr durmuyor içimde o da gezmek istiyor herhalde dün zaten babasına çok torpil geçti nasıl tekmeliyor babasının elini babası yiyecekti kızını
ikna edersem tabi buketçim zaten kızımda kıpır kıpr durmuyor içimde o da gezmek istiyor herhalde dün zaten babasına çok torpil geçti nasıl tekmeliyor babasının elini babası yiyecekti kızını
Arkadaşlar bu bebe aspirini neden kullanılıyor? Herkes kullanıyormu?
canım kızının iyi olmasına çok sevindim.arkadaşlar burası rüzgar yağmur yıkılıyor.bir de üstüne elektrik kesintisi hiç çekilmiyor.
acıbiber inşallah baban için sağlıklı haberlerini yazacaksın en kısa zamanda.
bu arada dr gittim.kızım 500 gr olmuş.boyuda 30 cm e yakın dedi.çok şükür herşey yolunda.ama ne tetanoz ne de şeker yüklemesinden bahsetti dr.um.kızım 23 haftanın içinde görünüyormuş ultrasondaki boyutlara göre.mart başında alırız dedi dr.um bu şekilde devam ederse gelişmesi.yüzünün resimlerinide verdi ama eklemeyi bilmediğimden ekleyemedim(
senin bebe sana süpriz yapacak annesii. sağlıklıymış ya ona şükür. merak ettim ya dün baya seni. canım moralini yüksek tut illa bişey olacak dememişki ilacı aksatmaman için abartmış bence biraz. canım beniiiim moral bozmak yoooooooooookkk.merhaba kızalr dün yazamadım doktora gittik
bebeğm 410 gram olmuş
yine göstermedi
cinsiyetini
doktorum 1saat sonra gel yine bakalım dedi neyse 1 saat sonra gittik yine göstermedi
doktora kendisi iyimi dedim iyi dedi
suyun felan ii dedi
sonrad bebek asprinin sakın bırakma dedi bırakırsan bebeğini kaybedrsi çok korktum kızlar ya
dondum resmen
buarda yinede göremedi cnsiyetini
ay allahımacaba backlarınd bib sorumu var allah korusun neden acmıyor bu çocuk
yani anlıycanız hem rahtlkadım hemde korktum geldim bukadr hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?