özel hastanelerde asi talep etmedigin surece tavsiye etmiyorlar canım nerede yasiyorsun bilmiyorum ama.
merhaba kizlar
dün kar yagdi disarisi soguk ve beyaz:)oyüzden evdeyiz.
che ikimiz kaldik cinsiyeti ögrenemeyen.bizimkiler kiz mi acaba.hani uzun süre belli olmayanlar kiz oluyo diyolar ya.hadi hayirlisi bakalim.aspirine devam et dediyse doktor devam et canim.bozma moralini.
selam kızlar biz de kızım ve babasıyla sinemaya gittik sonra vitaminsiz koca koştur koştur maç izlemeye gitti biz de eve geldik:)))başağrım hala dinmedi 6 gün oldu aslında sabah uyuyabilseydim geçerdi belki telefon susmaı kapatacam walla bundan sonra:)))
ayy ne güzel canım yaa. keşke burda da yağsa. ama doğalgaz zam gibi nedenlerden dolayı insanları düşünüyorum. geçen bir arkadaşıma gittim eşide kendisi de çalışamadığı için (işten çıkarmışlar) doğalgazı yakmamışlar evleri buz gibiydii. kömüre de zaten %68 zam geldi uzun lafın kısası bir yanım isterken bir yanım isremiyor o beyaz ve güzel örtüyü.nerde yasiyorsun ? burdada kar yagdi cok güzel... esimle disari ciktik kar topu oynamaya ben fazlasiyla yavastim ama :dance:
selam kızlar biz de kızım ve babasıyla sinemaya gittik sonra vitaminsiz koca koştur koştur maç izlemeye gitti biz de eve geldik:)))başağrım hala dinmedi 6 gün oldu aslında sabah uyuyabilseydim geçerdi belki telefon susmaı kapatacam walla bundan sonra:)))
nerde yasiyorsun ? burdada kar yagdi cok güzel... esimle disari ciktik kar topu oynamaya ben fazlasiyla yavastim ama :dance:
almanyadayim canim.burda dün yagdi ama bugün yagmiyo.
kızlar ben dün lohusalıkta giyerim diye pijama takımı aldım:)))biliyorum çok erken diyeceksiniz ama fiyatları görseniz benm gibi ancak her ay bir takım alabilirim mantığını yürütrüsünz! 2 pijama takımı,2 gecelik bir tane de sabahlık almayı planladım pijamalar eve misafir geldiğinde de giyelecek kıvamda olmalı tabi:)piyasayı araştırdım 3 lü pijama takımları var alt,üst ve yarım sabahlık 100-150 ytl civarı fiyatlar.gecelikler ise 60 ile 100 arası büyükşehirlerde yaşayanlar oldukça avantajlı tabi bizler gibi periferdekiler ise kazıklanmaya mahkumuz maalesefkötükedihüso
@fencidmlrms ben cok üzülürüm böyle olay ve haberlere yaaa... Türkiyede kar yagmasini fln bende istemiyorum acikcasi kis gelmesini hic istemiyorum Milleti yiyip bitirdiler!
selam bu gün duş almak için banyoya girdim ve göğsümden sıvı geldi daha duşa girmemiştim desemki sıcak suyu gördüde sulandı hayır çok değil ama şeffaftı toplu iğne başıkadardı her ikisindende geldi sizdede oluyormu normalmi acaba merak ettim dr giden arkadaşlar varsa sorabilirmi rica etsem benim kontrolüme daha var
iyi geceler herkese ben olayı anlayamadım.6 aydan sonra sütmü geliyomuş?bu arada nazarsız göbişlere göbiş ekledim yorumlarınızı bekliyorum :CüvCüv:unutmadan yarın öğretmenler günü öğretmenler günümü de kutlamayı unutmayın lütfen,hatta sırayla elimide öperseniz sevinirim.kikikikiiiiii :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?