2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en iyisini yapmışsın çık gez yalnız kalma. başka şeylerle uğraş kendini üzecek şeyleri düşünme enelcim.
öykücüm ben kurstan geldim yoruldum baya ama hava soğuk burda güneş vardı oda gitti. güneş varkende soğuktu. bende çok değişik birşey yapıp tv izliyorum senin gibi. :)

selam kızlar benimde canım sıkılıyor sanırım pazar gününün vermiş olduğu rehavetten oluyor aslında canımız sıkıldığı zaman bebişimizin iyi olduğunu ailemizin yanımızda oldsuğunu düşünüp şükrederek binebze sıkıntıları atlatabiliriz yani polyannacılık oynamak gibi ben çıkıyorum yemek yapıcam hoşcakalın kızlar

merhaba kizlar
dün kar yagdi disarisi soguk ve beyaz:)oyüzden evdeyiz.
che ikimiz kaldik cinsiyeti ögrenemeyen.bizimkiler kiz mi acaba.hani uzun süre belli olmayanlar kiz oluyo diyolar ya.hadi hayirlisi bakalim.aspirine devam et dediyse doktor devam et canim.bozma moralini.

özel hastanelerde asi talep etmedigin surece tavsiye etmiyorlar canım nerede yasiyorsun bilmiyorum ama.

ben viyanada yasiyorum cnm ... burdaki bir kac hamileye sordum biz asi fln olduk diyorlar doktorun yapar merak etme diyorlar ama benim sali günü doktorda terminim var ztn ozaman soracagim

nerde yasiyorsun ? burdada kar yagdi cok güzel... esimle disari ciktik kar topu oynamaya ben fazlasiyla yavastim ama :dance:

selam kızlar biz de kızım ve babasıyla sinemaya gittik sonra vitaminsiz koca koştur koştur maç izlemeye gitti biz de eve geldik:)))başağrım hala dinmedi 6 gün oldu aslında sabah uyuyabilseydim geçerdi belki telefon susmaı kapatacam walla bundan sonra:)))

cnm bas agrilarin cok asiri derecede varsa doktora gitsen iyi olur bence ?
haberim yok fazla takip edemedim eger gittiysende birsey yoktur insallah ?
Benimde bas agrilarim vardi iki gün boyunca hastanemi aradigimda hemen gel dediler ama bende bebegin hareketleride yavaslamisti ondan hemen gel dediler galilba...
Sinema keyfini bizde yapmak istiyorduk bugün ama evde oturup keyif yapmak daha iyi olacagini düüsndük disarisi cünkü coook soguk...

nerde yasiyorsun ? burdada kar yagdi cok güzel... esimle disari ciktik kar topu oynamaya ben fazlasiyla yavastim ama :dance:
ayy ne güzel canım yaa. keşke burda da yağsa. ama doğalgaz zam gibi nedenlerden dolayı insanları düşünüyorum. geçen bir arkadaşıma gittim eşide kendisi de çalışamadığı için (işten çıkarmışlar) doğalgazı yakmamışlar evleri buz gibiydii. kömüre de zaten %68 zam geldi uzun lafın kısası bir yanım isterken bir yanım isremiyor o beyaz ve güzel örtüyü.

canım benimde baş ağrılarım oluyor doktora sordum yeterince uyumuyorsan olur dedi. ki ben yeterince uyuyamıyorum. sabah 6,5 da kalkıyorum okuldan gelince uyuyorum ama sabah uykusunun yerini tutmuyor.

@fencidmlrms ben cok üzülürüm böyle olay ve haberlere yaaa... Türkiyede kar yagmasini fln bende istemiyorum acikcasi kis gelmesini hic istemiyorum Milleti yiyip bitirdiler!

kızlar ben dün lohusalıkta giyerim diye pijama takımı aldım:)))biliyorum çok erken diyeceksiniz ama fiyatları görseniz benm gibi ancak her ay bir takım alabilirim mantığını yürütrüsünz! 2 pijama takımı,2 gecelik bir tane de sabahlık almayı planladım pijamalar eve misafir geldiğinde de giyelecek kıvamda olmalı tabi:)piyasayı araştırdım 3 lü pijama takımları var alt,üst ve yarım sabahlık 100-150 ytl civarı fiyatlar.gecelikler ise 60 ile 100 arası büyükşehirlerde yaşayanlar oldukça avantajlı tabi bizler gibi periferdekiler ise kazıklanmaya mahkumuz maalesefkötükedihüso

güle güle kullan canımm. fiyat konusunda haklısın canım yaa öle oluyo bende burdurda çalışırken baya kazıklanmıştım mecbur olunca öyle oluyor.

selam bu gün duş almak için banyoya girdim ve göğsümden sıvı geldi daha duşa girmemiştim desemki sıcak suyu gördüde sulandı hayır çok değil ama şeffaftı toplu iğne başıkadardı her ikisindende geldi sizdede oluyormu normalmi acaba merak ettim dr giden arkadaşlar varsa sorabilirmi rica etsem benim kontrolüme daha var

@fencidmlrms ben cok üzülürüm böyle olay ve haberlere yaaa... Türkiyede kar yagmasini fln bende istemiyorum acikcasi kis gelmesini hic istemiyorum Milleti yiyip bitirdiler!

canım bizleri düşündüğün için saol yakacak konusunda haklısında ama bizimde suya ihtiyacımız var yazın özellikle sular kesilcek su biticek stresini yaşıyoruz o yuzden kış olsun dua edin bizlerin ve tüm canlıların suya ihtiyacı var a.s.

Merhaba,
Benim başıma gelmedi ama aynı haftada olduğumuz gebe bir arkadaşım var. Yaklaşık 2 haftadır onun başına geliyor... O sormuştu, gayet normal denmişti... Sadece sıcak su görmesi gerekmiyor, bazı durumlarda 6. aydan itibaren süt gelebiliyor. Bence endişelenecek bir durum yok :)) :ecrin_bebek:

iyi geceler herkese ben olayı anlayamadım.6 aydan sonra sütmü geliyomuş?bu arada nazarsız göbişlere göbiş ekledim yorumlarınızı bekliyorum :CüvCüv:unutmadan yarın öğretmenler günü öğretmenler günümü de kutlamayı unutmayın lütfen,hatta sırayla elimide öperseniz sevinirim.kikikikiiiiii :roflol:

Evet canım, doğru anladın, 6. aydan itibaren göğüslerden süt gelebiliyor. sositososito Arkadaşımın durup dururken gün içinde gelebiliyor. O da 26. haftanın içinde... Öğretmenler günün şimdiden kutlu olsun. İyi geceler,

tüm eğitimcilerin öğretmenler günü kutlu olsuuun herkese iyi geceler.(bu arada eğitim ailede başlar unutmayalım,en iyi öğretmenler annelerdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…