günaydın güzel hamişler.....
öğretmen arkadaşlarımız gününüz kutlu olsun.....
kızlar c.tesi 100 gr şeker yüklemem vardı.parmaklarım delik deşik oldu valla....açlık şekerim normaldi ama tokluk şekerimin ilki sınırın azıcık üzerinde çıktı..diğer ikisi normali ... 198-136-98
dr.a göre şeker hastalığı olma riski olan bi gebeymişim...o yüzden önlem için diyet verdi birde kilomu söyleyince diyeti ihmal etme dedi...bir ay sonra tekrarlanacak bu test...her öğün meyve var diyette tatlı hiç yok..öğlen ve akşam bir kase yoğurt sabah ve gece bir bardak süt..bakalım ne kadar uyabilcem....ekzersizlere başla dedi bir kitapcık verdi....bundan sonra bebeğimin kilo almasını istiyorum ben inşallah öyle olur...
Günümüzü kutlayana herkese teşekkürler :)))
Yarın ayrıntılı usg var çok heyecanlıyım...
hadi inşallah güzel haberler getirirsin bizlereGünümüzü kutlayana herkese teşekkürler :)))
Yarın ayrıntılı usg var çok heyecanlıyım...
öğretmenler gününz kutlu olsun kızlar
bugün aşıya gittim..yarına çok fena ağrıyacak gibi yine....bu arada günlerdir kabızlık çekiyorum bıktım artık..herşey normalken nerden çıktı anlamadım...rezene kayısı herşeyi yaptım..süt desen zaten 2 bardak içiyoruz...bugün dr a bitkisel hap yazdırdım kabızlık giderici..sorun değilmiş kullanabilirmişim..ayhh çatlıcam valla yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?