2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tama çıkacam çarsıya alayım ıhlamur acaba bebğe zararı varmı gribin ya korkuyom zaten

ay canım ya bende yarın veya çarşamba günü doktora gideceğim 1 aydır görmüyorum bebeğimi büyük bi ihtimal ayrıntılı için bana da birşey söyler

Ayrıntılı sen yaptırmadın mı haftan benden önce canım?

Bu arada selence iyi dileklerin için sağol :))):CüvCüv::teytey:

Bu arada az önce dışarıya yürüyüşe çıkmıştım.Bebek eşyaları satan bir mağazanın önünden geçerken vitrinde bir yazı vardı.6 parça hastane çıkışı 15 ytl dayanamadım aldım.Ocaktan önce birşey almayacağım derken dayanamadım :))))

amannn bosver :) ne kaldi zaten ocaga :)
gule gule kullansin.

Sağol inşallah .Biraz yaramaz olacak galiba daha doğrusu iştahlı...Yemek vaktim gelince bir sağıma bir soluma vuruyor yaramaz.

İnşallah çünkü ayrıntılının 24. haftaya kadar yapıldığını duymuştum.Ben de en son 1 ay önce gitmiştim.O nedenle çok merak ediyorum meleğimi...

evet canım bende öyle duydum eşim işlerini ayarlasaydı bizde bugün gidecektik ama bizimde kaldı bend eçok özledim kızımı gerçi tekmeleriyle hep kendin hissettiriyor ama ultrasonde hareketlerini görmek bambaşka

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Ben çıkıyorum herkese iyi günler.İyi haberlerle görüşmek üzere...

merhaba hamisler:cüvcüv:
anladigim kadariyla güzel bir haftasonu gecirmisiz hepimiz

nazancim gözün aydin annecin geliyormus.. benim annem hep yanimda.. bi 6 hafta izine gittide anladim nasil zor oldugunu.. cok güzel bi degisiklik olucak desene senin icin..
albanian ve denizcim masallah kuzulariniza..

tüm ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsun
a.s.

soguklar burayada ugradi .. ama esimle bana viz geldi dün.. saat 1de bi ciktik disari.. saat 4de geldik.. 3 saat yürümüsüz..
benim bazen sag tarafima bi agri saplaniyor.. bayada kaliyor.. yürüdümmü keseiliyor.. gezenti bi kizim olucak anlasilan :)

kızlar şeker yüklemesi için benim doktor hastahaneye gitmeden glikoz alıp içip 1 saat sonra kan vereceksin dedi ogün normal günün gibi kahvaltını filan yap öyle ver kanını dedi yani tokluk şekerine bakılacakmış sizce tek tokluk şekeri yeterli oluyomuuu bilgi veririmisiniz arkadaşlar

şşşttt çok gezme Hacerim alistirma kızı gezmeye :dance:

Nazancim hosgeldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…