şşşttt çok gezme Hacerim alistirma kızı gezmeye:dance:
Nazancim hosgeldin canım..
şşşttt çok gezme Hacerim alistirma kızı gezmeye:dance:
Nazancim hosgeldin canım..
Hacer; bacim sen gezmek istiyosunda bebegi kramplari bahane ediyorsun gibi geliyor ama neyseee bisi demiyorum kaydirigubbakcemile3
yok canım doğru söylemiş. Sorunlar genellikle ilk 3 ay ve son 3 ay oluyor. Benim son 10 gündür sorunlar çıkmaya başladı bile valla. Bel ve kaburga ağrılarıma bir de vajinamda ki morarma gibi bişey çıktı. (galiba kan akımında sorun var)Bende şimdi Perşembe gününe randevu aldım hemen.
Sizler iyi misiniz? Sitede ne var ne yok?
aa canım dikkat et kendine yürümek iyi geliyorsa ihmal etme tatlım ya geçmiş olsun. soğuktanda olabilir mi ki acaba?:uhm:Selam arkadaşlar. Kociş ede bugün. Yürüyüş yaptık biraz. El parmaklarımın uçları zonkladı yürürken. Eve geldiğimde ellerim şişti. Ödem gibi. Niye öyle oldu anlamadım. Sonra indi kendiliğinden.
yok canım doğru söylemiş. Sorunlar genellikle ilk 3 ay ve son 3 ay oluyor. Benim son 10 gündür sorunlar çıkmaya başladı bile valla. Bel ve kaburga ağrılarıma bir de vajinamda ki morarma gibi bişey çıktı. (galiba kan akımında sorun var)Bende şimdi Perşembe gününe randevu aldım hemen.
Sizler iyi misiniz? Sitede ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?