2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oncelikle tum ogretmen arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsun, Allah sizleri cocuklarimizin basindan eksik etmesin:)

aysincecim dikkat et canim kendine, seker hastaligi cok zor, dietini iyi yap canim benim

cerezim, dunurum saol hayatim, dort gozle bekliyorum valla annemin gelmesini

merhabalar,
tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum, bizleri unutmayan arkadaşlarada teşşekürler ediyorum. okuldan çağırdılar beni de törene gitim gitmişken herkesi de gördüm bahaneyle. iyi geldi bi değişiklik oldu.
tam aydın havası var bugün bi bakıyorsunuz şakır şakır yağmur yağıyor şimdide güneş açtı. eve gireli yarım saat olmadı nasıl yağmur vardı güneş az önce açsaydı biraz açık hava alırdım fırsattan istifade.

umudum bende şekere aç karınla bakıldı...kan verdim açlık kanı glikozu aç karınla içtim bir saat sonra aldılar ilk kanı..demekki dr.dan dr.a değişiyor...100 gr ilk kanı 9:45 verdim 12:45 son kanı verdim ve bu arada yemek yemedim...artık gözlerim kararmaya başlamıştı...hatta yanımda bi bayan bayıldı bile...tansiyon sorunu varmış onda....

sağol nazancım uygulamaya çalışıcam..inşallah ilerlemez...

bu arada yarın benim de şeker yüklemem var bakalım nasıl çıkacak sonuç. kan, idrar tahlili falan da istedi dr. iyi olacak baştan bi kontrol.

Hacer; bacim sen gezmek istiyosunda bebegi kramplari bahane ediyorsun gibi geliyor ama neyseee bisi demiyorum kaydirigubbakcemile3

adayadayi insallah iyi cikar canım sonucun.

ay kızlarrr hamileligimin basindan beri ilk defa bitest icin endise etmiyorum.
seker konusunda nedense cok rahatim ya,
ben bu kadar rahatim ya kesin cikar bende :jeyyar: ay allah korusun hicbirimizde cikmasin.
cikan arkadaslarimizda zararsiz atlatsin insallah.

slm millet göbişimi koydum yeni resim bakın bakiim ne göbişi olduğu bellimi ordan kaydirigubbakcemile3

ATATÜRK'ün ilke ve devrimlerine bağlı kalarak, aklın ve bilimin ışığında nice beyinleri aydınlatmamız dileğiyle. öğretmenler günümüz kutlu olsun

ayrıca bizi unutmayan ve günümüzü kutlayan arkadaşlara çooook teşekkür ederim. bu arada akşam okulumuzun eğlencesi var 24 kasım için oraya gitcem kurtlarınızı bana verin döküp geleyim :dance:

hacercim gelelim sana anacım boşver gez fırsat varken. ben yorgun geldiğim için tekrar çıkmıyorum açıkçası.
denizcim geçmiş olsun. dikkat et.

Selam arkadaşlar. Kociş ede bugün. Yürüyüş yaptık biraz. El parmaklarımın uçları zonkladı yürürken. Eve geldiğimde ellerim şişti. Ödem gibi. Niye öyle oldu anlamadım. Sonra indi kendiliğinden.

Buket bazen bende de oluyor.Özellikle de yürümeye ara verdiğimde.Devamlı ve düzenli olursa sorun yaşamıyorum.

Selam Annişler..

Umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.

Öncelikle sitede ki bütün eğitimci arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım.

Birkaç gündür işyerinde işler çok yoğun evde de aynı şekilde. Geçmişi bir süredir okuyamıyorum. Nedir gündem? Ne var ne yok? Yeni ve faydalı bilgiler var mı?

hayat bu arada sana özellikle tşk ederim canım beni sormuşsun hihoyyyt

Rica ederin.Nasılsın bir sorunun yok inşallah? Ben bu aralar çok iyiyim nazar değmesin.Zaten Gökmen Bey de demişti 3.5-4 ay çok rahat edeceksin diye.Psikolojik mi acaba :)))

yok canım doğru söylemiş. Sorunlar genellikle ilk 3 ay ve son 3 ay oluyor. Benim son 10 gündür sorunlar çıkmaya başladı bile valla. Bel ve kaburga ağrılarıma bir de vajinamda ki morarma gibi bişey çıktı. (galiba kan akımında sorun var)Bende şimdi Perşembe gününe randevu aldım hemen.

Sizler iyi misiniz? Sitede ne var ne yok?

kizlar??
cok agirlastik tembellestik.. ne bu sessizlik.. parmagimizi kipirdatamicak halie gelmemize nerden bakarsaniz 1bucuk 2 ay var daha..
canlanin az ya
kaydirigubbakcemile

bizler bi üst mesajimda yazdigin gibi topic olarak tembelim bugün canim.. bugünün gecmisini okicak olanlara fazla is cikarmadik.. kaydirigubbakcemile

vajinanda morarmami??
:uhm: o ne olaki?

aa canım dikkat et kendine yürümek iyi geliyorsa ihmal etme tatlım ya geçmiş olsun. soğuktanda olabilir mi ki acaba?:uhm:

canım aman ihmal etme iyi yapmışın randevu aldığına. büyüdükçe sorunlar artıyo bel ağrısı falan dikkat et canım doktordan gelince haber et bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…