HAYAT yaa aslında morarma da değilde anlamadım.. belki benim pimpirikliğimden kaynaklanıyordur ama ne bileyim böyle kan toplamış da biraz şişmiş gibi geldi.. hani damar sıkışır ya onun gibi bişşey. ben yinede gideyim.
ADAYCO valla nıye ızın verıyorsunuz sızı hamıle ıken cıkaramazlar.Dava acsan dırekt kazanırsın. Kontrol sonuclarını bıze de bıldır. Bende cok ıstıyorum Emınonune gıtmeyı. Cok guzel seyler var. Alısverısın bır kısmını ordan yapacagım ıcın dogru durust alısverıse baslayamadım zaten. Arkadaslar cok guzel kapı suslerı sekerler oda suslemelerı tekstıl hersey var orda...
canım rica ederim bitanemselam kızlar.
öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum.onlar olmasa ne yaparız.atamızın izininden götürüyorlar bizi değerli öğretmenlerimiz.selencem fundamada ayrıca teşekkür ediyorum.
öykücüm geçmiş olsun canım soğuklara dikkat et.
aysıncem sende dikkat et canım.bir süre dene bakalım meyvelerle.hem meyveler bebişe daha yararlı.
buketcim geçmiş olsun.aman ödem olmasın inşallah.
adocya canım hakkında hayırlısı olur inşallah.zor senin için.bebişin sağlıkla bir doğsunda,gerisini halledersin canım.
ben artık yürüyemiyoeum kızlar.gece de ağrılardan uyuyamadım.ilaçlar pek işe yaramadı herhalde.sanırım ben 9.aya gelene kadar yatacaktan kalkamayacağım.kalça kramplarım çok fazla.yürüyemiyorum,otorup kalkamıyorum,mahvoldum.acıdan kıvranıyorum.ne olcak bilmem?bi doğum yapsaydın hayırlısı ile.çok zor geçtiyor benim hamileliğim işte.
hepinize kucak dolusu sevgiler.
selam kızlar.
öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum.onlar olmasa ne yaparız.atamızın izininden götürüyorlar bizi değerli öğretmenlerimiz.selencem fundamada ayrıca teşekkür ediyorum.
aysıncem sende dikkat et canım.bir süre dene bakalım meyvelerle.hem meyveler bebişe daha yararlı.
adocya canım hakkında hayırlısı olur inşallah.zor senin için.bebişin sağlıkla bir doğsunda,gerisini halledersin canım.
ben artık yürüyemiyoeum kızlar.gece de ağrılardan uyuyamadım.ilaçlar pek işe yaramadı herhalde.sanırım ben 9.aya gelene kadar yatacaktan kalkamayacağım.kalça kramplarım çok fazla.yürüyemiyorum,otorup kalkamıyorum,mahvoldum.acıdan kıvranıyorum.ne olcak bilmem?bi doğum yapsaydın hayırlısı ile.çok zor geçtiyor benim hamileliğim işte.
selam kızlar.
enelcim aman dikkat et kendine. magenzyumla kalsiyum kullnmaya başlamıştın di mi? faydası olmadı mı hiç?
bende gündüzleri iyiyim akşamları sıkıntılar başlıyor. bebek aşağıda olduğu için rahatsız ediyor oturamıyorum çok. birde habire tuvalete gidiyorum. gece uyuması da bir dert doğru pozisyonu bulana kadar. son 3 ay bakalım neler getirecek bizlere.
canım rica ederim bitanem
aman kendine dikkat et enelcim yat valla kalkma ne kaldı şunun şurasında atlatacağız inşallah bebişlerimizi kucağımıza alınca unutacağız bile bu günleri inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
annendesin sanırım çok slm ellerinden öpüyorum söyle enelimize ve kızımıza iyi baksın :)sabır canım sabır başka çaremiz yok öpüyorum seni ve aylizi Şeniz
Ben de geçen hafta aynı durumdaydım, kalçamın tutukluğundan tek başıma tuvalete bile gidemiyordum. Eşimin sırtına asılıyordum, beni sürüklüyordu. magnezyım ve kalsiyum almaya başladıktan sonra şimdi çok nadir oluyor. Aksatmadan içmeni tavsiye ederim. <çok fena bir acı, seni çok iyi anlıyorum. Gece yatakta bir taraftan diğer tarafa dönmeye bile müsade etmeye bir acı. Geçmiş olsun. :teselli:
canım ya o tat bende de var dediğin gibi bir türlü geçmiyor tatlı yesemde ekşi yesemde sonunda o kötü tat oluşuyor üzgünüm ama sanırım hamilelik boyunca devam edecek ama doğumdan sonra geçer diyor herkes ama insan bunu aylarca çekince sanki hayatı boyunca böyle kalacakmış gibi geliyorArkadaşlar bir sorunumdan bahsetmek istiyorum belki farklı bir şey deneyip de şifa bulan olmuştur. İlk aylarda bulantıyla beraber olan mide yanmam bulantı geçmesine rağmen geçmedi. Sürekli ama sürekli ağzımda acı veya ekşi bir tad ile tatsızlık var, ve boğazımda sanki sürekli yutkunma isteği. Baştan beri kaç şişe gavis...içtiğimi hatırlamıyorum bile. Ondan da midem bulanacak artık. Ara ara soda, ayva veya elma iyi gelmişti ama sonra etkilerini kaybettiler. Midemden ziyade ağzımdan dolayı şikayetim. Ne yapabilirim bu tadı yok etmek için. İnternette sık ve az yeyin diyor, ama zaten yemek yeyince oluyor
Hatta yemek esnasında çok iyiyim, ama tam 10 dakika sonra başlıyor, yemek yemediğim sürece devam ediyorkalsiyumu bile bu yüzden içmiyorum.
canım ya o tat bende de var dediğin gibi bir türlü geçmiyor tatlı yesemde ekşi yesemde sonunda o kötü tat oluşuyor üzgünüm ama sanırım hamilelik boyunca devam edecek ama doğumdan sonra geçer diyor herkes ama insan bunu aylarca çekince sanki hayatı boyunca böyle kalacakmış gibi geliyor
Buket bazen bende de oluyor.Özellikle de yürümeye ara verdiğimde.Devamlı ve düzenli olursa sorun yaşamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?