2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben evde durduğum için düzenli yürümeye çalışıyorum..günde 30-45 dk arası yürüyorum..dışarı çıkarsak 2 saat falan oluyorda günde 30 yeterlimi sizce???....bir türlü 1 saat yapamıyorum sıkılıyorum koşu bandında...

ne olsun lazanya tuvaletle oturma odası arasında mekik dokuyoruz:)
masal mı okuyorsunuz? bende okuyorum bazen kızma.

ne olsun lazanya tuvaletle oturma odası arasında mekik dokuyoruz:)
masal mı okuyorsunuz? bende okuyorum bazen kızma.

evet teyzesi kızımın masal kitabı var hergün bir masal okuyoruz sonra annesi düşlüyor masalı kızı da öyle yaşıyor masaldaymış gibi:)üstelik bu ikinci masal kitabımız 100 öykülük ilk kitabımız bittikaydirigubbakcemile3

canım tuvalet işi çok fena kolay gelsin sana benim kızım da aşağıda duruyor biraz haliyle sıkça tuvalete çıkıyorum:dilcikar:

aynı dertten muzdaribiz desene benim nazlı kızım da aşağıda. bazen diyorum kaza bela kolunu aşağıya sallasa çıkacak ortaya. şaka bi yana cidden zor oluyor son 3 aya gireceğim neredeyse çıkar mı yukarı bilmiyorum.

walla geçen hafta rahimağzında hissediyordum bu hafta sanki bşraz daha yukarıda hissediyorum hanımefendiyi bir de hanım ters duruyor yani popo üstü bacaklar kıprıdak annesi sürekli wc de.))

umarım biran önce çıkarlar canım süprizzzzz

inşallah lazanya canım inşallah :)
amanın kızlar azcık mutfakta iş yaptım sadece tezgahın üstünde 1-2 tabak vardı onları makinaya koydum tezgahı sildim belim koptu koptu. ulen çocuk ne hale getirdin beni.
uyudunuz mu yaw hepiniz?

en fazla 45 dakika zaten canım
bana doktorum en az 30 en fazla 45 dakika demisti. daha fazla zorlama demisti.
bilgine şakkıdı

en fazla 45 dakika zaten canım
bana doktorum en az 30 en fazla 45 dakika demisti. daha fazla zorlama demisti.
bilgine şakkıdı

saol canım...ya ben evdeyim işe falan gitmiyorum da o yüzden biraz daha hareket etsemmi diyorum ama 30 dk kararındaysa tamam..gerçi bugün yürümedim:tomato::mymeka:
uyuşukluğum tuttumirmirmirmir

herkese günaydınlar.güneş var ama havalar iyice soğudu.kendinizi soğuktan ve hastalıktan koruyun.

günaydddııııınnnnnnnnnn....
ben geldim kızlarrrrr:Şeniz:
şimdi geçmişe dönmüyorum kızlar.bir yaramazlık yok dimi?
ayrıca sağ baştannnn sayyyyyyy

saol canım...ya ben evdeyim işe falan gitmiyorum da o yüzden biraz daha hareket etsemmi diyorum ama 30 dk kararındaysa tamam..gerçi bugün yürümedim:tomato::mymeka:
uyuşukluğum tuttumirmirmirmir

iyidir canım bencede ya, fazla abartmamak gerek.
egzersizin duzenli yapilani makbul, sen birakma 30 dakkalarin pesini :jeyyar:
opduldun

günaydın annişler güllüşahım da gelmiş hoşgeldin sarışey:)))bir de annesinin kuzusu gelse nerelerde ayol?????

gunaydin kizlarrrr

Hosgeldin Gülsahım; cok sukur hepimiz tas tamam yerimizdeyiz.

sen nasilsin nasil gecti?

hoşgeldin gülşahcım uzun süredir göremedik seni hepimiz iyiyiz sen nasılsın alya derin nasıl

günaydın annişler güllüşahım da gelmiş hoşgeldin sarışey:)))bir de annesinin kuzusu gelse nerelerde ayol?????

hoşbulduk canlar..çok özledim vallahi sizi..
net yoktu..evde de değildim kayınvalidemdeydim.
herşey yolunda şükürler olsun.
alya derin de iyi..çok komik bir hal alıyor git gide
geçen gece kocam elin karnıma koydu.ben kıjıma mamalay alcam dedi..
paaatt bi tekme:)
ben kıjımı payklaya götürcem dedi..
pattt bi tekme..
uzun bi sessizlikden sonra biz köpek alalım kıjımıj gelene kadar dedi.ona bakalım.büyütelim..
ay b u bi hareketlendi.patır patır..koptuk yatakta.
kayınvalidemin odasına gülerek girdik anlattık..
zaman ilerdedikçe daha güzel oluyor..
rabişi bugün aramayı düşünüyuorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…