ben bugun yataktan nasil zor kalktim anlatamam.
erteleye erteleye bi hal oldum telefonun saatini.
gece yatinca hemen uykuya dalamiyorum artik, uyku icin rahatimi bulana kadar donup duruyorum yatakta
gel dogum izni gell
Gunaydın Zarag;Herkese selamlar,
Aranızda çocuk doktorunu belirleyen var mı? Doğumdan önce belirlenmesi tavsiye ediliyor birçok yerde. Hem önceden belirlersek bebek için yapacağımız hazırlıkları sağlık açısından yeterlilik, ergonomiklik, vs açısından kendilerine sorarak daha bilinçli bir şekilde yönlendirilmiş olabiliriz.
Benim henüz bu konuyla ilgili geniş bir araştırmam olmadı; zaten Türkiye'ye de 1 ay sonra geleceğiz ve doğumdan sonra 5-6 ay İzmir'de olacağız. Bu sebeple İzmir'den çocuk doktoru önerisi olan arkadaşlar olursa çok memnun olurum. Sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Günaydın arkadaşlar. Kociş bugün saat 6 da gitti işe.Bende yeni kalktım. Kahvaltıya arkadaş arıyorum. Hadi kim geliyoooooooo.
Günaydın arkadaşlar. Kociş bugün saat 6 da gitti işe.Bende yeni kalktım. Kahvaltıya arkadaş arıyorum. Hadi kim geliyoooooooo.
ben bugun yataktan nasil zor kalktim anlatamam.
erteleye erteleye bi hal oldum telefonun saatini.
gece yatinca hemen uykuya dalamiyorum artik, uyku icin rahatimi bulana kadar donup duruyorum yatakta
gel dogum izni gell
aynen bende geç dalıyorum çünkü kızım rahat durmuyor:CüvCüv:...bide sabah 5 gibi wc ye kalktıktan sonra güp güp atıyor tekmeleri..yine uyuyamıyorum...taaam dalıyorum alarm çalıyor..hadi kahvaltı hazırlamaya
kesinlikle!!!herkese günaydın arkadaşlar
ben de uyuku problemleri yaşamaya başladım bir türlü rahat pozisyon bulamıyorum benim kızda sabah 5 gibi başlıyor tekmelemeye ama yine de tekmeleri hissetmek çok zevkli
Neyse kahvaltımızı da yaptık. Bugün annemin günü var yine. Pastalar-börekler. Sanırım yine uçucam. Offf akşama yemek yememem lazım yaaaa.
günaydın herkese.anlaşılan uyku problemi yaşayan tek ben değilimişim.çok uykum var çokkkk.
benim herif bana gülüyor hep..yemeklerden sonra gözler kayıyor...akşam tv karşısında sızıyorum hemenmirmirmirmir
merhaba annisler.. bebisler.. nasilsiniz??
ben pek iyi hissetmiorum kendimi.. sag tarafimda düzenli sürekli batmalar var.. hani bi yeriniz morarirda parmaginizla üzerine bastinizmi acir.. aynisi iste..dün gece cok fenaydi sizisi.. bi yandan bi yana dönerken.. üzerimi degistirirken hep acidi..bende sabaha kadar gecer diye yattim.. gecmedi.. ama azalmis.. hafiften hafiften var ama yinede..
sabah annemle konustum ic karnin gensliyor yirtiliyorsa indan olabilir dedi.. acaba ondanmidirki?? doktorum almaz randevusuz.. zaten hafifledide.. offf
ilk defa dün gece bebegimi kaybetmekten korktum.. nasil korkunc bisey oldugunu düsündüm.. hatta düsünemedim bile.. rabbim kimseyi böyle bi aciyla sinamasin insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?