2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese hepiniz iyisinizdir inşallah biz cok iyiyiz kahvaltımızı ettık şimdi temizlik zamanı öptüm hepinizi iyi bakın kendinize a.s.

ben bugun yataktan nasil zor kalktim anlatamam.
erteleye erteleye bi hal oldum telefonun saatini.
gece yatinca hemen uykuya dalamiyorum artik, uyku icin rahatimi bulana kadar donup duruyorum yatakta
gel dogum izni gell

Herkese selamlar,

Aranızda çocuk doktorunu belirleyen var mı? Doğumdan önce belirlenmesi tavsiye ediliyor birçok yerde. Hem önceden belirlersek bebek için yapacağımız hazırlıkları sağlık açısından yeterlilik, ergonomiklik, vs açısından kendilerine sorarak daha bilinçli bir şekilde yönlendirilmiş olabiliriz.
Benim henüz bu konuyla ilgili geniş bir araştırmam olmadı; zaten Türkiye'ye de 1 ay sonra geleceğiz ve doğumdan sonra 5-6 ay İzmir'de olacağız. Bu sebeple İzmir'den çocuk doktoru önerisi olan arkadaşlar olursa çok memnun olurum. Sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak isterim.

gece yatinca hemen uykuya dalamiyorum artik, uyku icin rahatimi bulana kadar donup duruyorum yatakta
gel dogum izni gell

aynen bende geç dalıyorum çünkü kızım rahat durmuyor:CüvCüv:...bide sabah 5 gibi wc ye kalktıktan sonra güp güp atıyor tekmeleri..yine uyuyamıyorum...taaam dalıyorum alarm çalıyor..hadi kahvaltı hazırlamaya

Gunaydın Zarag;
ben 7. aydan itibaren 3 doktorla gorusecegim.iclerinden en begendigimle de devame decegim.
biri su an devam ettigim hastanede ve lokasyon olarakta bana en yakın olani. biliyorsunuz cocuk doktoru secerken yakınlıkta onemli.
allah korusun acil goturmek gerekebilir.
digeri ilac kullanimi konusunda radikal ve cok begenilen meshur Hülya Hanım.
Hülya hanıma yeri yuzunden surekli gidemesekte bir kere gidip en azindan genel goruslerini almak istiyorum.
3. su ise bir arkadasimin tavsiye ettigi gene bana yakin bir doktor.

Günaydın arkadaşlar. Kociş bugün saat 6 da gitti işe.Bende yeni kalktım. Kahvaltıya arkadaş arıyorum. Hadi kim geliyoooooooo.

Günaydın arkadaşlar. Kociş bugün saat 6 da gitti işe.Bende yeni kalktım. Kahvaltıya arkadaş arıyorum. Hadi kim geliyoooooooo.

ben gelerdim ama dikkat etmem lazım şikerim...kalça göbek alıp başını gidecek....kaydirigubbakcemile3
dün gece eşim mahsun mahsun dediki,sen hiç aşermiyorsun...bence çok az yiyorsun..şimdi senin canın bişeyler istemeli hiç benden bir istekte bulunmuyorsun..ben çok özeniyorum gecenin bir saati sana baklava börek aramayı....anam dedim delimisin onlar benim üstüme yapışacak bebişe bir faydası yokki...olsun ben evde hamile olduğunu anlamak istiyorum diyorkaydirigubbakcemile2....bakalım daha 3 ayımız var...daha coşmadıknaniknanik

günaydın arkadaşlar gününüz herzamankinden daha güzel geçer inşallah öpüldünüz
gülşah hoş geldin canım nasılsın tatlı cadınla

herkese günaydın arkadaşlar

gel dogum izni gell

ben de uyuku problemleri yaşamaya başladım bir türlü rahat pozisyon bulamıyorum benim kızda sabah 5 gibi başlıyor tekmelemeye ama yine de tekmeleri hissetmek çok zevkli

Neyse kahvaltımızı da yaptık. Bugün annemin günü var yine. Pastalar-börekler. Sanırım yine uçucam. Offf akşama yemek yememem lazım yaaaa.

günaydın herkese.anlaşılan uyku problemi yaşayan tek ben değilimişim.çok uykum var çokkkk.

merhaba annisler.. bebisler.. nasilsiniz??
ben pek iyi hissetmiorum kendimi.. sag tarafimda düzenli sürekli batmalar var.. hani bi yeriniz morarirda parmaginizla üzerine bastinizmi acir.. aynisi iste..dün gece cok fenaydi sizisi.. bi yandan bi yana dönerken.. üzerimi degistirirken hep acidi..bende sabaha kadar gecer diye yattim.. gecmedi.. ama azalmis.. hafiften hafiften var ama yinede..
sabah annemle konustum ic karnin gensliyor yirtiliyorsa indan olabilir dedi.. acaba ondanmidirki?? doktorum almaz randevusuz.. zaten hafifledide.. offf
ilk defa dün gece bebegimi kaybetmekten korktum.. nasil korkunc bisey oldugunu düsündüm.. hatta düsünemedim bile.. rabbim kimseyi böyle bi aciyla sinamasin insallah ..

mrb kizlar nasilsiniz ?
bende simdi doktordan geldim moralim alt üst... Gerizekali doktor ya hic birsey söylemedi ne bir ultrasyon fotosu verdi neymis istemeliymisim kayit etmemis ... Ne boyu sukadar kilosu sukadar dedi kavga ettim orda sabah sabah diyorki : Bebeginizin durumu cok iyi bence bunun size yetmesi lazim bende diyorumki tamamda bi anne olarak ögrenmek istemem dogal bence diyorki onu bana icerde soracaktiniz bende dedimki e ikinci kan tahlilinden sonra iceri gelecegimi ve konusacagimizi saniyordum ondan sormadim manyak ya sinirden patliyorum suanda...

Kan aldilar seker yüklemeden önce ve sonra sonuclar eve gelecek sanki cok anliyorum ya manyak yaaaaa 22.12.2008 terminim var bakalim bu sefer elimde bir kagit elli soruyla gitcem hepsini cevaplamasin dövücem orda...

cerezcim, annen hakllı bebek artık daha hızlı büyüyo yerini genişletiyodur hiç korkma geçecektir bebeğinin hareketlerini düzenliyse sorun yoktur benimde bazen bu tür ağrılarım oluyo aklına kötü şeyler getirme.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…