cerezcim, annen hakllı bebek artık daha hızlı büyüyo yerini genişletiyodur hiç korkma geçecektir bebeğinin hareketlerini düzenliyse sorun yoktur benimde bazen bu tür ağrılarım oluyo aklına kötü şeyler getirme.hihoyyyt
canım boş yere üzmesene kendini..aklına kötü şeyler getirme nolur...eee büyüyorlar artık kolaymı içinde bir varlığın büyümesi..oramısı sıkıştıracak buramızı daraltacaklar..olur bunlar..ben de bu sabah ilk defa bişey hissettim...kalp atışı gibi 2 saniyelik arayla düzenli olarak hareket ediyordu..dakikalarca sürdü...öyle olunca korktum napıyor bu diye..valla ödüm koptu..acaba bişey olduda can mı çekişiyor diye...sonra bir prof.un kitabı var ona baktım,hıçkırık olabilirmiş...artık hıçkırıklarını da hissedermişiz...offf yaaa aklımızı başımızdan alıyor veletlermerhaba annisler.. bebisler.. nasilsiniz??
ben pek iyi hissetmiorum kendimi.. sag tarafimda düzenli sürekli batmalar var.. hani bi yeriniz morarirda parmaginizla üzerine bastinizmi acir.. aynisi iste..dün gece cok fenaydi sizisi.. bi yandan bi yana dönerken.. üzerimi degistirirken hep acidi..bende sabaha kadar gecer diye yattim.. gecmedi.. ama azalmis.. hafiften hafiften var ama yinede..
sabah annemle konustum ic karnin gensliyor yirtiliyorsa indan olabilir dedi.. acaba ondanmidirki?? doktorum almaz randevusuz.. zaten hafifledide.. offf
ilk defa dün gece bebegimi kaybetmekten korktum.. nasil korkunc bisey oldugunu düsündüm.. hatta düsünemedim bile.. rabbim kimseyi böyle bi aciyla sinamasin insallah ..
mrb kizlar nasilsiniz ?
bende simdi doktordan geldim moralim alt üst... Gerizekali doktor ya hic birsey söylemedi ne bir ultrasyon fotosu verdi neymis istemeliymisim kayit etmemis ... Ne boyu sukadar kilosu sukadar dedi kavga ettim orda sabah sabah diyorki : Bebeginizin durumu cok iyi bence bunun size yetmesi lazim bende diyorumki tamamda bi anne olarak ögrenmek istemem dogal bence diyorki onu bana icerde soracaktiniz bende dedimki e ikinci kan tahlilinden sonra iceri gelecegimi ve konusacagimizi saniyordum ondan sormadim manyak ya sinirden patliyorum suanda...
Kan aldilar seker yüklemeden önce ve sonra sonuclar eve gelecek sanki cok anliyorum ya manyak yaaaaa 22.12.2008 terminim var bakalim bu sefer elimde bir kagit elli soruyla gitcem hepsini cevaplamasin dövücem orda...
bavsem aslinda bu kadar evhamli degilimdir.. tam tersine.. sakinilan göze cöp girer diye düsünür germem kendimi.. ama ne bilim ilk defa olunca korkuttu iste benneyaptımki
mrb kizlar nasilsiniz ?
bende simdi doktordan geldim moralim alt üst... Gerizekali doktor ya hic birsey söylemedi ne bir ultrasyon fotosu verdi neymis istemeliymisim kayit etmemis ... Ne boyu sukadar kilosu sukadar dedi kavga ettim orda sabah sabah diyorki : Bebeginizin durumu cok iyi bence bunun size yetmesi lazim bende diyorumki tamamda bi anne olarak ögrenmek istemem dogal bence diyorki onu bana icerde soracaktiniz bende dedimki e ikinci kan tahlilinden sonra iceri gelecegimi ve konusacagimizi saniyordum ondan sormadim manyak ya sinirden patliyorum suanda...
Kan aldilar seker yüklemeden önce ve sonra sonuclar eve gelecek sanki cok anliyorum ya manyak yaaaaa 22.12.2008 terminim var bakalim bu sefer elimde bir kagit elli soruyla gitcem hepsini cevaplamasin dövücem orda...
mrb kizlar nasilsiniz ?
canım boş yere üzmesene kendini..aklına kötü şeyler getirme nolur...eee büyüyorlar artık kolaymı içinde bir varlığın büyümesi..oramısı sıkıştıracak buramızı daraltacaklar..olur bunlar..ben de bu sabah ilk defa bişey hissettim...kalp atışı gibi 2 saniyelik arayla düzenli olarak hareket ediyordu..dakikalarca sürdü...öyle olunca korktum napıyor bu diye..valla ödüm koptu..acaba bişey olduda can mı çekişiyor diye...sonra bir prof.un kitabı var ona baktım,hıçkırık olabilirmiş...artık hıçkırıklarını da hissedermişiz...offf yaaa aklımızı başımızdan alıyor veletler
aslında çoğumuz bu dönemde zaman zaman böyle hislere kapılıyoruz onlar içimizde büyüdükçe hareket ettikçe annelik duygusu git gide güçleniyor ondan en ufak şey bile aklımıza takılıyo.Annelik duygusu işte bu.Allah sağ salim bizi yavrularımıza kavuştursun.:1hug:
çerez.m aynı şeyler bana da oluyor bebkler büyüyor çünkü takma kafana çiçeeem:))
kız ona varana kadar bu veletlerin oluşması için de şu kadar birşeyden faydalandık unutma hahahahahahahaha canım benim önemli olan boyu değil işlevi:))))))
kızlar herkese günaydın!
ben yine bisüredir giremedim.Annemde kaldım birkaçgün.Artık çok rahatsızım.sırtımda müthiş bir baskı var.sağdaki kaburgalarım gündzleri sürekli batıyor.geçen gün acil olarak gittik dr a.sağ böbreğimde büyüme varmış, onun verdiği rahatsızlıkmış.nasıl geçecek günler bilmiyorum.Annem ağrılı halimi görünce, böyle devam ederse bebekleri alır doktorun diyor.benim en çok korktuğumsa onların erken doğması.
buarada uyuyamayan arkadaşlara rahatlatıcı bir tavsiyem var.yatmadan önce eşiniz size güzelbir zeytinyağı masajı yapsın.bakın ne rahat uyuyorsunuz.ben bu kadar ağrıya rağmen çok rahat uyuyorum.hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Çerezcim, cok tedirgin oluyorsan eger telefon acip bi sorsan doktora, ya da mail yazsan?
ama ben de arkadaslara katiliyorum, bisey yoktur bakalim devam etmez insallah, bi takip et.
azaldi zaten dünden bu güne canim..
ben kendimi biliyorum, vücudumu dinledikce cikar biseyler simdi :bbo:
yok biseyim benim gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?