2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bavsem aslinda bu kadar evhamli degilimdir.. tam tersine.. sakinilan göze cöp girer diye düsünür germem kendimi.. ama ne bilim ilk defa olunca korkuttu iste
benneyaptımki

günaydın kızlar
ben de uyku problemi yaşayanlardanım akşamları bir türlü uyuyamıyorum yatak batıyor sanki çok geç uyuduğum içinde sabahları uyuyorum ben de kalkalı 1 saat falan oluyor ne yapayım sabah uykusu alıyorum gece alamayınca..

canım boş yere üzmesene kendini..aklına kötü şeyler getirme nolur...eee büyüyorlar artık kolaymı içinde bir varlığın büyümesi..oramısı sıkıştıracak buramızı daraltacaklar..olur bunlar..ben de bu sabah ilk defa bişey hissettim...kalp atışı gibi 2 saniyelik arayla düzenli olarak hareket ediyordu..dakikalarca sürdü...öyle olunca korktum napıyor bu diye..valla ödüm koptu..acaba bişey olduda can mı çekişiyor diye...sonra bir prof.un kitabı var ona baktım,hıçkırık olabilirmiş...artık hıçkırıklarını da hissedermişiz...offf yaaa aklımızı başımızdan alıyor veletler

ben bile sinir oldum:mymeka:...parayı almayı biliyorlar ama..bende o yüzden değiştirdim dr mu...şimdiki daha ilgili valla...önceden 5 dk da dışarı çıkıyorduk...anlamıyordum bişey...Çok üzgünüm çoook

bavsem aslinda bu kadar evhamli degilimdir.. tam tersine.. sakinilan göze cöp girer diye düsünür germem kendimi.. ama ne bilim ilk defa olunca korkuttu iste
benneyaptımki

aslında çoğumuz bu dönemde zaman zaman böyle hislere kapılıyoruz onlar içimizde büyüdükçe hareket ettikçe annelik duygusu git gide güçleniyor ondan en ufak şey bile aklımıza takılıyo.Annelik duygusu işte bu.Allah sağ salim bizi yavrularımıza kavuştursun.:1hug:

sibser ne sinir doktorun varmış gerçekten ya ben okurken sinir oldum
sen sormadan söylese yada dışarıda söylese neresi eksiliyormuş acaba çok merak ettim. kötükedihüso
deli mi nee klava:
sende bir sonraki gidişine acısını çıkar canım içerde nasıl soru sorulurmuş göster ona :1shok:

ne uyuz insanlar var ya..
ben bile okurken sinir oldum .. sanki sonradan söylese bi tarafi eksilecek..
ne kadar anlayissizlar..
sen sinirlenme fazla canim.. bidaki gidisinde intikamini alirsin bi güzel..

bunlar daha dünyaya gelmeden böyle oluyorsak dogdularmi nasil oluruz düsünmek bile istemiyorum..
aklimizi basimizdan aldilar ya
:ecrin_bebek:

sen bizden daha tecrübelisin .. ikinci kez anne olacaksin insallah..
canim oglun kac yasinda.. kizina isim düsündünüzmü?

çerez.m aynı şeyler bana da oluyor bebkler büyüyor çünkü takma kafana çiçeeem:))

sibsercim sinirlenmekte haklısın canım hatta git o doktora iki karete hareketi çak:))tatlım onlar doktor insan değiller ki:))))sen hiç sinirlenip güzel kızını üzme sonuçları alınca açık açık konuş insanlık görmek istiyorum de bakalım tavrı ne olacak ayunun???

kız ona varana kadar bu veletlerin oluşması için de şu kadar birşeyden faydalandık unutma hahahahahahahaha canım benim önemli olan boyu değil işlevi:))))))

kız ona varana kadar bu veletlerin oluşması için de şu kadar birşeyden faydalandık unutma hahahahahahahaha canım benim önemli olan boyu değil işlevi:))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen beni güldürdün ya allahda seni güldürsün..
senin aklin hala ordami
cekmemismi alazimiz hala poposunu ordan
hihoyyyt

selam kızlar.tüm gece biraz güzel uyudum.kız kardeşim masaj yaptı iyi geldi vallaha.şimdi kalça ağrım yok.hergün düzenli yürüyüşe çıkmam gerek yoksa olmayacak.
çerezcim öyle şeyler düşünmüyoruz canım.bebişler içeride iyi.annen çok doğru söylemiş.birşeycik olmayacak miniklerimize allahın izniyle.
sibbercim haklısın yerden göğe kadar canım.ama sinirlenme bebişi düşün en azından sağlığı iyi.sonuçların da inşallah iyi çıkar.

Çerezcim, cok tedirgin oluyorsan eger telefon acip bi sorsan doktora, ya da mail yazsan?
ama ben de arkadaslara katiliyorum, bisey yoktur bakalim devam etmez insallah, bi takip et.

Sibsercim o doktorun adresini ver ben bi döviim gelimmm Çok üzgünüm çoook

kızlar herkese günaydın!
ben yine bisüredir giremedim.Annemde kaldım birkaçgün.Artık çok rahatsızım.sırtımda müthiş bir baskı var.sağdaki kaburgalarım gündzleri sürekli batıyor.geçen gün acil olarak gittik dr a.sağ böbreğimde büyüme varmış, onun verdiği rahatsızlıkmış.nasıl geçecek günler bilmiyorum.Annem ağrılı halimi görünce, böyle devam ederse bebekleri alır doktorun diyor.benim en çok korktuğumsa onların erken doğması.
buarada uyuyamayan arkadaşlara rahatlatıcı bir tavsiyem var.yatmadan önce eşiniz size güzelbir zeytinyağı masajı yapsın.bakın ne rahat uyuyorsunuz.ben bu kadar ağrıya rağmen çok rahat uyuyorum.hepimizin Allah yardımcısı olsun.

cok sagolun kizlar ama ben viyanadayim burdaki pislikler hersey bedava ya hani ondan insanin canini cikartiyorlar doktor degistirmem mümkün degil anca 1.ayda degistirebiliyorum ozamanda son kontrolüm zaten simdiye kadar bu doktora gittim son kontrolümü baska doktorda yapmak nekadar dogru olur bilmiyorum ??

Ama dogumdan sonra baska bir doktora gidecegim kesin be kesin...

Sonuclarim gelincede mahalle doktoruna gitmem gerekiyor kadin doktoruna degil kadin dokturunun bana verdigi dört hafta sonraki randevuda oda acik acik anlaticak tabiki sonuclari ama bakalim iste...

Sekretere söyledim zaten herseyi kendimm sormam lazim oda diyorki onun icin önemli olan bebegin durumunun iyi olmasi gerisi ilgilendirmiyor bende dedimki ama beni ilgilendiriyor sonucta ellinci degilde ilk cocugum dedim... kadin sagolsun o bana biraz güc verdi benim maynaH kocada calisiyordu o gelse aslinda baya bi agizlarinin payini verirdi ben icerde soru sormadim iki dakikada beni cikardi ama benim koca doktor bana bakarken doktora 50soru soruyor... Bilmiyorum ya ne yapsam hastanedeki terminim 37.haftamda yani 10.02.09da burdaki terminim dört hafta sonra daha önceden rahatsizim seklinde hastaneyemi gitsem acaba ??

Sekreter bana eger bir agrilariniz olursa gelin demisti aslinda o bahaneyle bir - iki hafta sonra ginemi gitsem randevu almadan böylelikle bir kac soru sormus olurumda orda ??

GAVUR diyorum baska da birsey demiyorum alman degilmi aptal adam ...

cok gecmiş olsun canım.
annene bakma sen, tabiki o da once kendi yawrusunu seni dusunecek ama bence almazlar o bebekleri o kadar cabuk.
uzatabildikleri kadar uzatirlar anne karnindaki surelerini.
kotu seyler gecirme aklindan. atlatacaksin insallah

Çerezcim, cok tedirgin oluyorsan eger telefon acip bi sorsan doktora, ya da mail yazsan?
ama ben de arkadaslara katiliyorum, bisey yoktur bakalim devam etmez insallah, bi takip et.

azaldi zaten dünden bu güne canim..
ben kendimi biliyorum, vücudumu dinledikce cikar biseyler simdi
:bbo:
yok biseyim benim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…