2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yerel seçim günü beklenen doğum tarihim arkadaşlar dalga geçiyor kızının ismini seçil koy seçim koy diye:))))))

slm kizlar, benimde bugun ebede kontrolum vardi, bebisimin kalbini dinledi iyiymis, carpintimin devam ettigini soyedim hamilelikten , dogum yapana kadar surecekmis, birde belim cok agriyo , kopuyor, onun icinde fizik tedaviye gonderdi

cerezcim senin dedigin gibi gogsumun altinda sanki morarmis gibi bir yer cok aciyo, esime dedim bak bakayim burasi morarmismi diye, yok diyo, demekki herkezde oluyor, o batmalardan birde sirtimda var, dun tum gun ovdu esim ama gecmiyor ya, batmasindan oturamiyorum yatamiyorum off offffff

birde bana bebegin asagida duruyor, erken dogmasin felan dediler ebeye sordum, hicte degil gayet normal olmasi gerekn yerde duruyor dedi:) daha uc ayin var az daha cikacak yukari dedi, poposu yukarda basi asagida duruyormus, yerim ben aslan oglumuuuuuu

aslan damadim benim kaydirigubbakcemile

kizlar hic su icmedigim halde suyun cok iyi dedi ebem, sasirdim valla az der diye korkuyordum bende , dun gogsumu sIkInca sivi geldi benimde nasil sevindim:dance: buyuk oglumdada bu aylarda geliyordu ve masallah sutum cok boldu, yani gogsunuzden sivi gelmesi iyiye isaret, inslh hepimizin gogsunde bol bol sutler olur dolar dolar tasar:CüvCüv:

sen bizden daha tecrübelisin .. ikinci kez anne olacaksin insallah..
canim oglun kac yasinda.. kizina isim düsündünüzmü?

oğlum 6 yaşına girdi teyzesi.kızımınhihoyyyt isiminide babası belirledi sayılır onu kırmıyacam ilayda olacak büyük ihtimalle.

SiBSeR'cim Avusturyalı ya da Alman doktorlar genel yapı olarak pek cana yakın değiller, benim buradaki doktorum da Alman bir amca, gerçi özel hastane olduğundan düzenli olarak her ay cd veriyor ve yaklaşık yarım saat kadar kontrolü anlatması vs devam ediyor. Ancak bazı şeyleri dikkatle incelese de bilgi vermeyebiliyorlar sen kendine dert etmemeye çalış. Mesela ben 20.haftadaki kontolümde tetanoz aşısını ve demir hapını sordum ki o zamana kadar bana birşey söylemediği için kızıyordum. Tetanoz aşısı artık yapılmıyor dedi, steril olmayan ortamda doğum yapılma ihtimali olan ülkelerde bu uygulama devam ediyor dedi ki sonradanda Türkiye'de de her yerde yapılmadığını öğrendim. Demir hapına başlamadın mı daha diyordu birçok kişi ama doktorum birşey demiyor diye atladı mı vs diye evham yapıyordum sordum, kan değerlerindeki demir oranına baktım zaten şuan çok iyi multivitamin dışında ayrıca demir hapına gerek yok ondan birşey söylemedim dedi, bir ay sonra tekrar bakıcaz değerlerine dedi. 20.haftada 4 boyutluda görelim istedik, annemde yanıma gelmişti merak ediyordu, olmaz dedi, bu haftada bebeklerin deri altı yağ dokuları henüz dolmadığından görüntü sizi endişelendirir hiç gerek yok dedi, bu ay 2 boyutluyla yetinmelisin dedi. Sonradan birkaç forumda okudum gerşekten görüp endişeye kapılanlar olmuş. Bunları biz sormadan anlatmaları psikolojimiz açısından çok daha iyi olur, kesinlikle hak veriyorum ama sen kendini üzme. Gerçi seninki de kilosunu falan söyleyip, cd vermese bile 3-5 resim verseydi en azından :)
Bebeğinin durumunda normal olmayan birşey olsaydı kesin söylerdi, sen içini ferah tut...

mehlikacım geçmiş olsun.aman dikkat ediyoruz.erken doğum olmaz inşallah.yat dinlen canım sen.
nazancım çok sevindim minik aslan oğluşuna.herşey çok güzel demekki maşallah.sıvı gelmeside çok güzel.malesef bende yok henüz.bakalım ne olucak?stres ve sinirdende gelmiyor olabilir mi?

kızlar kendinize çok dikkat edin lütfen.çok kötü hastalandım.mecburen antibiyotik alıyorum. öksürmekten karnım acıyor.korkuyorum oğluuma bir şey olacak diye..

ne güzel isimini koyduğun bir yiğenin var.a.s.

evet.. yeri apayri benim icin.. bildircinim benim..
ama karnimin sis olmasiyla pek barisik degil :CüvCüv:

esimi olacak bebeden cok kiskaniyor. o evde kalcak enistem sadece beni parka götrecek diyor..
esimde pratik yapmis oluyor iste parkta cocukla
:ecrin_bebek:

off bizde de var bundan bi tane kaydirigubbakcemile3
esimin 3 yasinda bi kuzeninin kizi var sude, allahım asik resmen esime.
simdi napicak bebegi gorunce cok merak ediyorum bende :jeyyar:

iyi iyi bol bol pratik yaptır sonradan işine çok yarıyacaksırnaşık şey

bizde uzun zamandır gelen ilk bebek benim kızım olucak arkadan gelenleri benim kız kıskanacak desenize.

hamilelikte hast aolmak zor siz çok dikkatli olun kızlar.geçen gece hiç uyuyamadım nefesim tıkandı.oğluşumda gece boyu tekmeledi. canım kıyamam ona m ı üzüleyim yoksa kendimemi bilemedim.zaten doktorum antibiyotik verdi.b katagorisindeydi kıyamadım kullanmadım ama başıma daha çok iş açtı...

nazancım bendede aynı çarpıntıdan var.seninki neden oluyormuş öğrenebildinmi?bana dr kansızlıktan olabilir dedi.sana ne dedi.sırt ağrısı bendede feleket bir şekilde.ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…