slm kizlar, benimde bugun ebede kontrolum vardi, bebisimin kalbini dinledi iyiymis, carpintimin devam ettigini soyedim hamilelikten , dogum yapana kadar surecekmis, birde belim cok agriyo , kopuyor, onun icinde fizik tedaviye gonderdi
cerezcim senin dedigin gibi gogsumun altinda sanki morarmis gibi bir yer cok aciyo, esime dedim bak bakayim burasi morarmismi diye, yok diyo, demekki herkezde oluyor, o batmalardan birde sirtimda var, dun tum gun ovdu esim ama gecmiyor ya, batmasindan oturamiyorum yatamiyorum off offffff
birde bana bebegin asagida duruyor, erken dogmasin felan dediler ebeye sordum, hicte degil gayet normal olmasi gerekn yerde duruyor dedi:) daha uc ayin var az daha cikacak yukari dedi, poposu yukarda basi asagida duruyormus, yerim ben aslan oglumuuuuuu
sen bizden daha tecrübelisin .. ikinci kez anne olacaksin insallah..
canim oglun kac yasinda.. kizina isim düsündünüzmü?
oğlum 6 yaşına girdi teyzesi.kızımınhihoyyyt isiminide babası belirledi sayılır onu kırmıyacam ilayda olacak büyük ihtimalle.
cok sagolun kizlar ama ben viyanadayim burdaki pislikler hersey bedava ya hani ondan insanin canini cikartiyorlar doktor degistirmem mümkün degil anca 1.ayda degistirebiliyorum ozamanda son kontrolüm zaten simdiye kadar bu doktora gittim son kontrolümü baska doktorda yapmak nekadar dogru olur bilmiyorum ??
Ama dogumdan sonra baska bir doktora gidecegim kesin be kesin...
Sonuclarim gelincede mahalle doktoruna gitmem gerekiyor kadin doktoruna degil kadin dokturunun bana verdigi dört hafta sonraki randevuda oda acik acik anlaticak tabiki sonuclari ama bakalim iste...
Sekretere söyledim zaten herseyi kendimm sormam lazim oda diyorki onun icin önemli olan bebegin durumunun iyi olmasi gerisi ilgilendirmiyor bende dedimki ama beni ilgilendiriyor sonucta ellinci degilde ilk cocugum dedim... kadin sagolsun o bana biraz güc verdi benim maynaH kocada calisiyordu o gelse aslinda baya bi agizlarinin payini verirdi ben icerde soru sormadim iki dakikada beni cikardi ama benim koca doktor bana bakarken doktora 50soru soruyor... Bilmiyorum ya ne yapsam hastanedeki terminim 37.haftamda yani 10.02.09da burdaki terminim dört hafta sonra daha önceden rahatsizim seklinde hastaneyemi gitsem acaba ??
Sekreter bana eger bir agrilariniz olursa gelin demisti aslinda o bahaneyle bir - iki hafta sonra ginemi gitsem randevu almadan böylelikle bir kac soru sormus olurumda orda ??
GAVUR diyorum baska da birsey demiyorum alman degilmi aptal adam ...
adiyla büyüsün insallah
ben halamin kizinin adini koymayla sereflendirilmistim.. ismi ilayda :asigim:
kizlar hic su icmedigim halde suyun cok iyi dedi ebem, sasirdim valla az der diye korkuyordum bende , dun gogsumu sIkInca sivi geldi benimde nasil sevindim:dance: buyuk oglumdada bu aylarda geliyordu ve masallah sutum cok boldu, yani gogsunuzden sivi gelmesi iyiye isaret, inslh hepimizin gogsunde bol bol sutler olur dolar dolar tasar:CüvCüv:
kızlar kendinize çok dikkat edin lütfen.çok kötü hastalandım.mecburen antibiyotik alıyorum. öksürmekten karnım acıyor.korkuyorum oğluuma bir şey olacak diye..
ne güzel isimini koyduğun bir yiğenin var.a.s.
evet.. yeri apayri benim icin.. bildircinim benim..
ama karnimin sis olmasiyla pek barisik degil :CüvCüv:
esimi olacak bebeden cok kiskaniyor. o evde kalcak enistem sadece beni parka götrecek diyor..
esimde pratik yapmis oluyor iste parkta cocukla :ecrin_bebek:
evet.. yeri apayri benim icin.. bildircinim benim..
ama karnimin sis olmasiyla pek barisik degil :CüvCüv:
esimi olacak bebeden cok kiskaniyor. o evde kalcak enistem sadece beni parka götrecek diyor..
esimde pratik yapmis oluyor iste parkta cocukla :ecrin_bebek:
slm kizlar, benimde bugun ebede kontrolum vardi, bebisimin kalbini dinledi iyiymis, carpintimin devam ettigini soyedim hamilelikten , dogum yapana kadar surecekmis, birde belim cok agriyo , kopuyor, onun icinde fizik tedaviye gonderdi
cerezcim senin dedigin gibi gogsumun altinda sanki morarmis gibi bir yer cok aciyo, esime dedim bak bakayim burasi morarmismi diye, yok diyo, demekki herkezde oluyor, o batmalardan birde sirtimda var, dun tum gun ovdu esim ama gecmiyor ya, batmasindan oturamiyorum yatamiyorum off offffff
birde bana bebegin asagida duruyor, erken dogmasin felan dediler ebeye sordum, hicte degil gayet normal olmasi gerekn yerde duruyor dedi:) daha uc ayin var az daha cikacak yukari dedi, poposu yukarda basi asagida duruyormus, yerim ben aslan oglumuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?