2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off bizde de var bundan bi tane kaydirigubbakcemile3
esimin 3 yasinda bi kuzeninin kizi var sude, allahım asik resmen esime.
simdi napicak bebegi gorunce cok merak ediyorum bende :jeyyar:

cok hos oluyorlar. hanimefendi gecen soruyor bana o bebegi oraya kim koydu diye.. Allah koymus canim dedim.. ne zaman cikcak dedi.. daha var dedim.. nasil cikcak dedi.. ordan annesi makasla karnini acacaklar alip geri kapatcaklar dedi.. kücük hanim kayboldu.. aradan zaman gecti.. elinde makasla gelmis.. hadi cikaralim sevelim.. doktor görmeden geri yerine koyariz dedi :roflol::roflol::roflol: cok tatlilar ya
iyi iyi bol bol pratik yaptır sonradan işine çok yarıyacaksırnaşık şey

hic acimiyorum zaten.. ilaydayi bana gelmesiyle esime yönlendirmem bir oluyor kaydirigubbakcemile2

selam kızlarrrr,
acı biberim geçmiş olsun tatlım. ilaç kullanmaya kıyamıyoruz sonra gerçekten zor oluyor inşallah çabucak atlatırsın.
sibsercim bende bi dolu soruyla gidiyorum teker teker siliyorum soruları. sende öyle yap cevaplamazsa k.kcılar olarak toplaşır döveriz.
gülşahcım hoşgeldin özlettin kendini.
kötü şeyler düşünmek yok tatlişkolar iyi düşüncez iyi olcak hepinizi öpüyorum. uyuycam azcık.

çerezcim ilahi çok hoş sölemiş yaa doktor görmeden yerine koymak ii fikir :)

ne güzel olur aslinda dimi azicik sevsek koklasak sonra kimseler görmeden geri yerine koysak..
hani cocukken arefe günü heycanla bayrami beklenir ya.. sabah olsada bayramliklarimizi giysek diye.. dolabi acar acar bakarsin.. onun gibi bisi iste

cok gecmis olsun canıum yaa, odum kopuyor benimde hasta olucam diye.

:roflol::roflol::roflol:
ahahah hakli kardesim cocuk, duz mantik bakip yerine koyacak sırnaşık şey

herkes emerhaba nasılsınız kızlar ben kötüyüm grip hoşafımı çıkardı umarım bebeişime xzararı olmaz bu arada bugün tetenoz aşımı oldum acıyormu sonradan

hasta arkadaşlar dikkat edin kendinize.......çok geçmiş olsun sizlere....
ağrılarla benimde sorunum var biraz ama fazla takmamaya çalışıyorum.doğaldır diye kabule diyorum...
ben iki gündür başladım diyete bakalım nasıl olacak....biraz daha dikkat ediyom yediklerime....
ay kızımın maşallahı var bugün hareket etmedi diye düşünüyorum az önce şimdi öyle bi hissettiriyoki kendini tam ortadan bi tempik...şimdi kalkıp tuvalete gitmem gerekiyor...sığamıyor kerata evine sanırım..

denizcim dün bende vuruldum aşımı ikincisini bugün hafiften bi ağrı var oda dokununca filan hissediyom..yeri biraz morardı ama geçer bir iki güne....

nazancım bendede aynı çarpıntıdan var.seninki neden oluyormuş öğrenebildinmi?bana dr kansızlıktan olabilir dedi.sana ne dedi.sırt ağrısı bendede feleket bir şekilde.ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum

canim benim kanima baktilar normalmis, kandaki tum degerler normal, guatra baktilar yok, kardiyologa gonderip kalp grafigime baktilar normal, hamilelik hormonlarin yuksek olabilir ondandir deyip ciktilar isin icinden

ben doktora gifdiyorum kızlar.
bebişimi görmeye.
inşallah sımayl bir lavukluk yapıp tekrar koparmazsa bağlantıyı hem gelince yazdıklarınızı okucam hemde bebişimle ilgişli haberleri vericem.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

canim benim oglan isi cozmus vallahi, gecen gun bana yine soruyor dogru soyle anne bebekler nerden cikiyor diyo, karnini kesiyolar dedim ya oglum dedim , karnindan aliyorlar, sen beni kandiriyosun diyor, ben filmlerde goruyorum kadin bagiriyor, bacaklari acik yatiyor sonra bacaklarinin arasindan cikariyolar bebegi , kadinlarin kutusundan cikiyo iste bebekler kandiriyorsun beni demezmi:1shok:iyide nasil cikiyo ordan kutunuzumu kesiyolar diyo:1shok: simdiki cocuklari kandirmak coooook zor

ne kadar uysal bi cocukmusum.. hic böyle sorularla zorlamamisim annemi.. kaydirigubbakcemile
diyorum ya zamane cocuklarindan korkulur ..
da..
kutunuzumu kesiyorlarda iyi bi versiyonmus.. zaten korkmuyordum dogumdan oglun icime su serpti
:mymeka:

acibiber ve deniz geçmiş olsun canlarım kendinize iyi bakın allah bol şifalar versin inşallah
çerezcim valla koptum ilayda ne güzel düşünmüş zeki kız maşallah :))
gülşahcım hayırlı haberlerle gel canım merakla bekliyoruz

nazancım bir tane sezeryan videosu aç görsün bakalım karın kesiliyormuymuş kesilmiyormuymuş zamane çocukları tümden yalancı yerine koydu bizi ya :))) leylekler getirdi deseydik ne yapacaklardı :)) hiç olmazsa biz bir nevi doğru söylüyoruz dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…