off bizde de var bundan bi tane kaydirigubbakcemile3
esimin 3 yasinda bi kuzeninin kizi var sude, allahım asik resmen esime.
simdi napicak bebegi gorunce cok merak ediyorum bende :jeyyar:
iyi iyi bol bol pratik yaptır sonradan işine çok yarıyacaksırnaşık şey
çerezcim ilahi çok hoş sölemiş yaa doktor görmeden yerine koymak ii fikir :)
sehnazcim hala türkiyedemesin canim?
ne zaman döneceksin?
hamilelikte hast aolmak zor siz çok dikkatli olun kızlar.geçen gece hiç uyuyamadım nefesim tıkandı.oğluşumda gece boyu tekmeledi. canım kıyamam ona m ı üzüleyim yoksa kendimemi bilemedim.zaten doktorum antibiyotik verdi.b katagorisindeydi kıyamadım kullanmadım ama başıma daha çok iş açtı...
cok hos oluyorlar. hanimefendi gecen soruyor bana o bebegi oraya kim koydu diye.. Allah koymus canim dedim.. ne zaman cikcak dedi.. daha var dedim.. nasil cikcak dedi.. ordan annesi makasla karnini acacaklar alip geri kapatcaklar dedi.. kücük hanim kayboldu.. aradan zaman gecti.. elinde makasla gelmis.. hadi cikaralim sevelim.. doktor görmeden geri yerine koyariz dedi :roflol::roflol::roflol: cok tatlilar ya
:roflol::roflol::roflol:
ahahah hakli kardesim cocuk, duz mantik bakip yerine koyacak sırnaşık şey
bu arada kızlar esma bir süre giremiycekmiş bilgisayarı tamire gidiyormuş.Haber vermemi istedi...
ya kızlar esma nerde yani boddim görünmüyoda hiç
nazancım bendede aynı çarpıntıdan var.seninki neden oluyormuş öğrenebildinmi?bana dr kansızlıktan olabilir dedi.sana ne dedi.sırt ağrısı bendede feleket bir şekilde.ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
cok hos oluyorlar. hanimefendi gecen soruyor bana o bebegi oraya kim koydu diye.. Allah koymus canim dedim.. ne zaman cikcak dedi.. daha var dedim.. nasil cikcak dedi.. ordan annesi makasla karnini acacaklar alip geri kapatcaklar dedi.. kücük hanim kayboldu.. aradan zaman gecti.. elinde makasla gelmis.. hadi cikaralim sevelim.. doktor görmeden geri yerine koyariz dedi :roflol::roflol::roflol: cok tatlilar ya
hic acimiyorum zaten.. ilaydayi bana gelmesiyle esime yönlendirmem bir oluyor kaydirigubbakcemile2
canim benim oglan isi cozmus vallahi, gecen gun bana yine soruyor dogru soyle anne bebekler nerden cikiyor diyo, karnini kesiyolar dedim ya oglum dedim , karnindan aliyorlar, sen beni kandiriyosun diyor, ben filmlerde goruyorum kadin bagiriyor, bacaklari acik yatiyor sonra bacaklarinin arasindan cikariyolar bebegi , kadinlarin kutusundan cikiyo iste bebekler kandiriyorsun beni demezmi:1shok:iyide nasil cikiyo ordan kutunuzumu kesiyolar diyo:1shok: simdiki cocuklari kandirmak coooook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?