2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazancım bizim bebişler daha da zamane çocukları olucak yandık kandırmak zor olucak vallaha.

benim buyuk oglanda kesmislerdi sahidende, cikmamisti koca kafasi bir turlu:roflol: bakalim bunda ne olacak, kesselerde acimiyoki canim igne vuruyolar orana kocaman bir tane:roflol: sonra kesiyolar ama dikerlerken cok acimisti bunu itiraf etmeliyimkaydirigubbakcemile3

dügün gecesi gibi bacaklarimi kapatip acmicam diye korkarim dogumda..
gözümü korkutmak icin diyosun bilioyrum ben..
sus.. karsi gelme..
ben epidural istiyorum.. agrisiz sizisiz.. igneden korkan kim .. peeeeh

rabbim hepimize yardım etsin.bir çırpıda kurtarsın inşallah.kesme dikme fazla olmasın diyorum.suni sancıyıda çekmeyiz inşallah.

rabbim hepimize yardım etsin.bir çırpıda kurtarsın inşallah.kesme dikme fazla olmasın diyorum.suni sancıyıda çekmeyiz inşallah.

canim sen kesme dikme suni sanci falan ciddi ciddi düsünemye baslamissin..
ben daha oralara gelmedim..
ama takma kafana fazla.. bir avazda kurtulcaz insallah..
gülsahimizdaki gizli formülüde ögrendikmi is tamamdir
:lepi:

mrb kizlr benim moral bozuktu gittim disari gezdim ve geldim belim cok agriyor cok ayakta duruncada bacaklarima krampflar giriyor diye birde bilgisayar önündeyim bütün gün iste onun icin parali izne erken ayrilacaktim ama benim geri zekali doktor onun bile vermedi bana baska bir doktora gönderdi ben birdahaki sefere benim kocayla gideyim galiba doktor benim kocadan korkuyor sert sert baktigi icin

Kizlar dün tvde bir dogumu izledim ve kadin hep bacaklarini kapatiyordu doktoru birden demezmi : Ac bacaklarini hamile kalirkende bacaklarin kapali degildi *Annemlerdeydik birde babamda karsimizda oturuyor $a$ Kaldim birden*

Simdi soracaksiniz babanlarla oturup dogummu bakiyorsunuz baktigimiz normal bir filmdi ve iceriginde birden dogum esnasida vardi

Son düzenleme:
Herkese merhaba doktordan geldik.Ayrıntılı usg vardı.Çok tatlıydı bebeişim ama iki elini yüzüne koymuş göstermedi bize yüzünü yaramaz.Bir de 4 kilo almışım toplamda.Bu haftaya kadar sizce normal mi?

Çok şükür atlattık.Darısı şeker yüklemesine.O da bayramdan sonraki hafta inşallah.

hayatcım hoşgeldin.
bence harika 4 kilo,bebişte iyiymiş.ben 7 kilo aldım.senin maşallahın var.
sağol çerezcin inşallah canım.

Ben tatlı yiyemiyorum herhalde ondan.Hamilelikten önce götürürdüm şimdi tatlı yiyince midem bulanıyor.Bir de çay , kahve, zeytin, turşu ve hamur işi yok.Midemi bulandırıyor hepsi.Şans işte :)))

Herkes bizim klilolar diyor arkadaşlar doktor buna bile fazla dedi ve bundan sonra ayda bir kilo al dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…