ne kadar uysal bi cocukmusum.. hic böyle sorularla zorlamamisim annemi.. kaydirigubbakcemile
diyorum ya zamane cocuklarindan korkulur ..
da..
kutunuzumu kesiyorlarda iyi bi versiyonmus.. zaten korkmuyordum dogumdan oglun icime su serpti :mymeka:
benim buyuk oglanda kesmislerdi sahidende, cikmamisti koca kafasi bir turlu:roflol: bakalim bunda ne olacak, kesselerde acimiyoki canim igne vuruyolar orana kocaman bir tane:roflol: sonra kesiyolar ama dikerlerken cok acimisti bunu itiraf etmeliyimkaydirigubbakcemile3
rabbim hepimize yardım etsin.bir çırpıda kurtarsın inşallah.kesme dikme fazla olmasın diyorum.suni sancıyıda çekmeyiz inşallah.
Herkese merhaba doktordan geldik.Ayrıntılı usg vardı.Çok tatlıydı bebeişim ama iki elini yüzüne koymuş göstermedi bize yüzünü yaramaz.Bir de 4 kilo almışım toplamda.Bu haftaya kadar sizce normal mi?
Herkese merhaba doktordan geldik.Ayrıntılı usg vardı.Çok tatlıydı bebeişim ama iki elini yüzüne koymuş göstermedi bize yüzünü yaramaz.Bir de 4 kilo almışım toplamda.Bu haftaya kadar sizce normal mi?
Herkes bizim klilolar diyor arkadaşlar doktor buna bile fazla dedi ve bundan sonra ayda bir kilo al dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?