enelcim hani su bebegin esinden bahsediyorlar ya.. o tam olarak ne oluyor bi bilgin varmi??
bebeğin beslenmesini sağlayan kan pıhtısı şeklinde birşey olarak biliyorum.yani plesentadan besinler bebeğe gitmeden ona uğruyor bir kez daha zararlıları ayrılarak bebeğe geçiyor.doğumdan 5-10 dk içinde oda çıkıyor.ufak top şeklinde birşey daha da büyük olabiliyormuş.annemden edindiğim bilgiler bunlar canım.
tesekkür ederim canim..
ne güzel bi sistem kurulu ya :1rolleyes:
Geçmiş olsun canım. Benimde kaburgalarım batıyor. Zor oturuyorum. Bakalım dr.a gidince söyliycem ne diycek.merhaba annisler.. bebisler.. nasilsiniz??
ben pek iyi hissetmiorum kendimi.. sag tarafimda düzenli sürekli batmalar var.. hani bi yeriniz morarirda parmaginizla üzerine bastinizmi acir.. aynisi iste..dün gece cok fenaydi sizisi.. bi yandan bi yana dönerken.. üzerimi degistirirken hep acidi..bende sabaha kadar gecer diye yattim.. gecmedi.. ama azalmis.. hafiften hafiften var ama yinede..
sabah annemle konustum ic karnin gensliyor yirtiliyorsa indan olabilir dedi.. acaba ondanmidirki?? doktorum almaz randevusuz.. zaten hafifledide.. offf
ilk defa dün gece bebegimi kaybetmekten korktum.. nasil korkunc bisey oldugunu düsündüm.. hatta düsünemedim bile.. rabbim kimseyi böyle bi aciyla sinamasin insallah ..
canım boş yere üzmesene kendini..aklına kötü şeyler getirme nolur...eee büyüyorlar artık kolaymı içinde bir varlığın büyümesi..oramısı sıkıştıracak buramızı daraltacaklar..olur bunlar..ben de bu sabah ilk defa bişey hissettim...kalp atışı gibi 2 saniyelik arayla düzenli olarak hareket ediyordu..dakikalarca sürdü...öyle olunca korktum napıyor bu diye..valla ödüm koptu..acaba bişey olduda can mı çekişiyor diye...sonra bir prof.un kitabı var ona baktım,hıçkırık olabilirmiş...artık hıçkırıklarını da hissedermişiz...offf yaaa aklımızı başımızdan alıyor veletler
kızlar kendinize çok dikkat edin lütfen.çok kötü hastalandım.mecburen antibiyotik alıyorum. öksürmekten karnım acıyor.korkuyorum oğluuma bir şey olacak diye..
acıbiber,che geçmiş olsun arkadaşlar. Acil şifalar diliyorum ikinizede canlarım.herkes emerhaba nasılsınız kızlar ben kötüyüm grip hoşafımı çıkardı umarım bebeişime xzararı olmaz bu arada bugün tetenoz aşımı oldum acıyormu sonradan
Anaaaaaaaaaam o ne zeka kız öyle maaşallah. Valla şimdiki nesil bizi şaşırtıyo çok. Yandık ki ne yandık. :tomato:canim benim oglan isi cozmus vallahi, gecen gun bana yine soruyor dogru soyle anne bebekler nerden cikiyor diyo, karnini kesiyolar dedim ya oglum dedim , karnindan aliyorlar, sen beni kandiriyosun diyor, ben filmlerde goruyorum kadin bagiriyor, bacaklari acik yatiyor sonra bacaklarinin arasindan cikariyolar bebegi , kadinlarin kutusundan cikiyo iste bebekler kandiriyorsun beni demezmi:1shok:iyide nasil cikiyo ordan kutunuzumu kesiyolar diyo:1shok: simdiki cocuklari kandirmak coooook zor
enel verdiğin linkin en altında bebeğin ultrason resmi var ya işte o resmi bir arkadaş ismini vermiyim kendi bebeğinin ultrason resmi diye bebeklerimizin resimlerini koyduğumuz sayfaya koymuş.uzuzn zaman önce görüp şaşırmıştım.şimdi sen verince tekrar aklıma geldi.bu insanlar neden böyle bişey yapar ki?yani neden bir başka bebeğin resmini kendi bebeği diye koyar.bana çok tuhaf geldifisfisfis
enel verdiğin linkin en altında bebeğin ultrason resmi var ya işte o resmi bir arkadaş ismini vermiyim kendi bebeğinin ultrason resmi diye bebeklerimizin resimlerini koyduğumuz sayfaya koymuş.uzuzn zaman önce görüp şaşırmıştım.şimdi sen verince tekrar aklıma geldi.bu insanlar neden böyle bişey yapar ki?yani neden bir başka bebeğin resmini kendi bebeği diye koyar.bana çok tuhaf geldifisfisfis
dur enelim sakin ol bak modlar ilgilendi kendisi su an kapsama alani disinda..
bosver takma :1hug:
boşver kıız takma arada çıkar böyle.bebeişler ilginç hayatını sürdürecek şeyleri biliyor ve koruyorlar demekki.aferin onlara akıllı minişler :ecrin_bebek:yani canım.ben kendisini tanımam etmem.sitede herşeye elimden geldiği kadar dikkat etmeye kimseye zarar vermemeye ve kırmamaya kurallara uymaya çalışan biriyim.bir anda saldırı gibi bu ne anlamadım.
yok o kadar olamaz eğer bakarsan sende farkedersin zaten.4 boyutlu foto ayrıntılı.çok şaşırdım görünce.ama ultrasyon fotolari birbirine benziyor olamazmi ?
boşver kıız takma arada çıkar böyle.bebeişler ilginç hayatını sürdürecek şeyleri biliyor ve koruyorlar demekki.aferin onlara akıllı minişler :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?