2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede o doktor kafayı yemiş.ne demek 4 kilo fazla . sonuçta içeride su var bebeğin eşi var.mümkün mu 4 ten az kiloda olmak.
bu arada kızlar kızıldenizden haberi olan varmı?uzun süredir yok.oğluşu kendisi nasıl acaba?

slm millet .ya herkes benim canımı mı sıkıyor yoksa benmi çok asabiyim klava: offf of.bu arada ben 7 kilo aldım.ne 4 kilosu dr fazla diyordu ama olsun ben kendimi biliyorum.bence normal.

enelcim hani su bebegin esinden bahsediyorlar ya.. o tam olarak ne oluyor bi bilgin varmi??

bebeğin beslenmesini sağlayan kan pıhtısı şeklinde birşey olarak biliyorum.yani plesentadan besinler bebeğe gitmeden ona uğruyor bir kez daha zararlıları ayrılarak bebeğe geçiyor.doğumdan 5-10 dk içinde oda çıkıyor.ufak top şeklinde birşey daha da büyük olabiliyormuş.annemden edindiğim bilgiler bunlar canım.

tesekkür ederim canim..
ne güzel bi sistem kurulu ya
:1rolleyes:

tesekkür ederim canim..
ne güzel bi sistem kurulu ya
:1rolleyes:

ve bebek eşini sürekli korurmuş canım.helede ters döndüğü doğuma yakın olduğu zamanlarda yer daralınca bacaklarının arasına alırmış eşini.harika birşey,muhteşem.az önce okudum nette sanada atayım burdan oku canım.

çerezcim eş denen şeyin diğer ismi plesenta.bebeği besliyor ve enelin de söylediği gibi zaralı maddeleri anneye geri gönderiyor.bebeğin anneyle madde iletimini sağlıyor bir nevi.bebeğğin bacaklarının arasına alarak koruduğu göbek kordonu diye biliyorum ki zaten eşi bacaklarının arasına alamaz çünkü bebek kadar büyüklüğü var hemen hemen ve bebek ona yaslanmış durumda oluyor.ekteki resimde plesentayı gösteriyor canım.

Eklentiler

• $37haftavf5.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 18
enelim süheylam sagolun ikinizde..
neler oluyor icimizde ya.. kurulu bi düzen.. makina gibi isliyor icerisi

Geçmiş olsun canım. Benimde kaburgalarım batıyor. Zor oturuyorum. Bakalım dr.a gidince söyliycem ne diycek.

Sabah banada oldu o. Ritmik bir şekilde sol kasığımın üstünde attı. Bende oturuyodum acaba sıkıştımıki dedim. Demek hıçkırıkmıymış. kaydirigubbakcemile3
Ay ne alemiz yaa ödümüz patlıyo bişey mi olduki vs... kıyamayz bebişlerimize biz.
Allah bebişlerimizi bize bağışlasın.:Saruboceq:

kızlar kendinize çok dikkat edin lütfen.çok kötü hastalandım.mecburen antibiyotik alıyorum. öksürmekten karnım acıyor.korkuyorum oğluuma bir şey olacak diye..
herkes emerhaba nasılsınız kızlar ben kötüyüm grip hoşafımı çıkardı umarım bebeişime xzararı olmaz bu arada bugün tetenoz aşımı oldum acıyormu sonradan
acıbiber,che geçmiş olsun arkadaşlar. Acil şifalar diliyorum ikinizede canlarım.

Anaaaaaaaaaam o ne zeka kız öyle maaşallah. Valla şimdiki nesil bizi şaşırtıyo çok. Yandık ki ne yandık. :tomato:

sarı bölge olarak işaretlenen yerde bebeğin bacakları arasına alıp koruduğu yazıyor bende ilk defa orda okudum canım.bilmiyordum.

ciddimisin??
bisey demiyorum.
. :1closedeyes:

dur enelim sakin ol bak modlar ilgilendi kendisi su an kapsama alani disinda..
bosver takma
:1hug:

yani canım.ben kendisini tanımam etmem.sitede herşeye elimden geldiği kadar dikkat etmeye kimseye zarar vermemeye ve kırmamaya kurallara uymaya çalışan biriyim.bir anda saldırı gibi bu ne anlamadım.

yani canım.ben kendisini tanımam etmem.sitede herşeye elimden geldiği kadar dikkat etmeye kimseye zarar vermemeye ve kırmamaya kurallara uymaya çalışan biriyim.bir anda saldırı gibi bu ne anlamadım.
boşver kıız takma arada çıkar böyle.bebeişler ilginç hayatını sürdürecek şeyleri biliyor ve koruyorlar demekki.aferin onlara akıllı minişler :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…