Teşekkür ederim cerezcim. söyleyim de hemen içsin bari...
canım ben hamileliğimde kabız olmamıştım..ama düne kadar 6 gün çıkamamıştım çatlayacaktım..dr a gittim ilaç yazdı...bitkiselmiş hiç yan etkisi yokmuş..rahat ettim valla..ilacın adı becunis...tavsiye ederim
canım ben hamileliğimde kabız olmamıştım..ama düne kadar 6 gün çıkamamıştım çatlayacaktım..dr a gittim ilaç yazdı...bitkiselmiş hiç yan etkisi yokmuş..rahat ettim valla..ilacın adı becunis...tavsiye ederim
6 günmü :1shok:
iyi dayanmissin .. aboooooo :1shok:
Geçmiş olsun sana da. ayrıca cevabın için teşekkür ederim. Arkadaşımın durumunda şöyle bir farklılık var, o kabız olmuyor aksine sık çıkıyor tuvalete buna rağmen oldukça büyük ve rahatsız edici bir hemoroide sahip. Oturup kalkamıyor. Biz bağırsaklarını daha fazla hareketlendirmeden hemoroidin kendisini ortadan kaldıracak veya rahatlatacak br çözüm arıyoruz...
sorma ağlayacaktım artık..hiçbişey kar etmedi..kayısıymış üstüne sıcak suymuş rezeneymiş hikaye geldi valla...
afedersiniz ama içim boşaldıktan sonra tam 1.5 kilo fark çıktı tartıda:roflol::roflol:
hımm öylesini ilk defa duydum valla..ama bende kaan kocatepenin kalın kitabı var orda yazar okuyayım..çözüm yolu varsa yazarım yine
sorma ağlayacaktım artık..hiçbişey kar etmedi..kayısıymış üstüne sıcak suymuş rezeneymiş hikaye geldi valla...
afedersiniz ama içim boşaldıktan sonra tam 1.5 kilo fark çıktı tartıda:roflol::roflol:
offffffff.. ama sonrasi ne güzel bi duygudur.. icin bosalmis.. tarti 1,5 kg az gösteriyor ..
kaydirigubbakcemile3
canım baktım..biraz ayıp ama yazacağım artık kusura bakmayın kızlar
ilk önce kabızlığın giderilmesi diyor..o zaten yokmuş..
ikinci olarak tuvalete gittikten sonra hemoroid memeleri dışarı çıkarmış...temizledikten sonra elini vazelinleyip içeri sokacakmış:tomato:
son alarakta kejel egzersizleri diyor..kejel egzersizlerini biliyorsunuzdur herhalde..zaten bol bol yapmamız lazım normal doğum istiyorsanız kolaylaştırıyormuş...vajinanızı sıkacaksınız idrarınızı tutar gibi 10 a kadar sayacaksınız..günde 50 kere yapılacakmış..kan hareketlerini hızlandırdığından hemoroide de iyi gelirmiş...
canım ya Allah analı babalı büyütsün.isteyenlerin olması daha güzel oluyor.biz o kadar hazır hissetmiyoduk mesela,ben baya bi şaşırmıştım ama çabuk adapte oldumhani olursa da olsun artık diyoduk çünkü.Allah sağlık versin hepimizinkine.şimdi dört gözle bekliyoruz a.sselam kızlar bende yazayım ilk günümü.
ben mart ayında adet olduktan sonra 2 ay adet olmadım ama biliyordum birşey olmadığını sonra doktora gittim kist var dedi prolaktin yüksek çıktı testesteron yüksek östrojen düşük çıktı ama nasıl stresli günler anlatamam. farlutal kullanıp adet oldum 14 haziran akşamı. adetimin 3. günü gittim doktora kist gitmiş doktora bebek istediğimizi söyledim şimdi olmaz korunman lazım dedi ben istemiyorum korunmam dedim. neyse sen bilirsin dedi bana glukofen verdi yumurta kalitesini arttırıcı bir ilaç. kilolu insanlara veriyorlar genelde. korunmadık o ay. neyse 18 temmuz gününün sabahı 4 gün geçmiş adetimin üstünden ama ben adet sancısı çekiyorum nasıl dedim yok bişey gittim bir güzel dişçide dişimi yaptırdım. sonra eczaneden test aldık. eşimin memleketinde kız kardeşinin evindeydik. ben hadi şu testi yapayım ama yok biliyorum dedim. lavaboya girdim testi yaptım baktım tek çıktı amaan dedim ben biliyom ki olmadığını neyse üstümü başımı topladım testi aldım çöpe atayım bi baktım bir çizgi daha elim ayağım birbirine dolandı kalbim yerinden çıkacak gibiydi yanlış gördüm heralde diye büyük görümcemi çağırdım o teste baktı gözünüz aydın dedi direk eşimi çağırdık ben nasıl ağlıyorum anlatamam. eşim sırıtıyor nasıl hemen apar topar gittik hastaneye kan testi veee sonuç pozitif anacığımı aradım dedi ki ben rüyamda gördüm bu gece gün boyu senden bu haberi bekledim dedi kurban olurum anam sanaaaa. ya böyle işte onların ilk torunu olunca sevinçleri farklı oldu. allahım herkese nasip etsin.
adayco çok şirinsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?