bebek alışverişine çıkacak olanlar(GENEL ALINACAKLAR LİSTESİ)
*4 adet zıbın set,5-6 çorap,3 adet değişik kalınlıkta battaniye,2 adet penye yelek,3 adet banyo havlu(şapkalı),4-5 eldiven,kışsa yün patik,7-8 zıbın,bolca ağız silme bezi,önlük,6-7 ayaklı tulum
*2 adet biberon,2 adet emzik,stebilizör,konak tarağı,kulak çöpü,doğal lifli banyo süngeri,popo silme mendilleri,banyo küveti,bebek bezi,burun aspiratörü,yan yatma yastığı,nemlendirici
*yatak,puset,araba koltuğu
ayrıca emzirirken sütünüzü arttırmak için bolca su,ısırgan ve rezene çayı(günde 2 bardak)
özellikle kara üzüm kompostosu,tahin helvası,boza,salep
HASTANE İÇİN :kapı süsü,ziyaretçi anı defteri,
kendinize:önden açılabilir gecelik-pijama,sabahlık,göğüs pedi,göğüs kremi,normal ped,beli yüksek iç çamaşırı,emzirme sütyeni ,5-6 adet atlet(terleme fazla olacağı için),kağıt havlu ve mendil,2 çift çorap,
yanınıza alacağınız komposto,rezene ve nane çayı(gaz olmaması için)varsa fotograf makinesi,kamera,cep telefonu ve şarz cihazı,kolonya,
*gelen misafirler için çikolata
HAZIRLIKLAR YAVAŞ YAVAŞ BAŞLIYORRRRRRRRRRRR
gülşahcım bu kadar olur yani :)) tam aklımdan geçiyordun doktora gittiğini yazmışsın o aklıma geldi hoşgeldin yazacaktım sana senin mesajını gördüm :)) gözün aydın ne güzel haberler getirmişsin bizlerehoşgeldin fundacım.Şeniz:
şimdi takvimine gözüm takıldı..
kalan zaman baktım..
sadece 98 gün kalmış ya..
ne kadar heyecanlı..
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan.kizlar esim nekadar gec olsada bana hediye almis hamilelik hediyesi .biraz gec oldu ama sonunda sagolsun bizi cok düsünür babasi ... bende annemin handysiyle dayaniyordum kendi ceptelefonumu kirdim hamileligin verdigi sinirle kötükedihüsohihoyyyt:CüvCüv:
Geçmiş olsun canım. Oooh kızının keyfinede maaşallah.günaydın kızlar ya dünden beri kulak ağrısından öldüm sabah hemen doktora gittim inş iltihab değildir dedi gerçektende iltihab yoktu çene kemiklerimden dolayı ağrırmış ordan kendi doktoruma gittim kızımı gördüm bacaklarını üstüste atmış elleriyle yüzünü kapamıştı şekerim benim ya arkadaşlar doktor kulağım içim ağrı kesici olarak minoset verdi içsem mi içmesem mi kararsızım kendi doktoruma da sordum çok ağrın olursa iç dedi
Hoşgeldin canım. Maaşallah kuzun 1 kiloya doğru gidiyo.kızlar ben geldim.inaşşalh gitmem bi daha..
şu internetsizlik beni mahvetti.
dün kızımı gördüm.herşeyi iyiydi şükür.yine cd ye çekti doktor amcası.
boyu 34 cm,kilosu da 894 gr olmuş.
uyuyordu gene..bir ara depik attı:)
işte böyle canlarım.
siz nasılsınız.
artık aranızdayım inşallah
Dipcik gibiyiz canım kaydirigubbakcemile3gadasını aldıklarım nasılsınız?
elifcim ne yaptın canım toplantın nasıl geçti bi sorun yoktur umarım
yaa arkadaşlar takvimimi yaptığım site iptal... Bu nedenle takvimsiz kaldım. Başka sitelerden yaptığım takvimlerin linklerinin tamamını sırayla denedim ama olmuyor. Bir tanesi çalışıyor, o da günleri yanlış hesaplıyor, normalde olmam gerekenden 4-5 gün geride gösteriyor beni. Napıcam yaa, taktım valla saatlerdir uğraşıyorum olmuyorr!!! Biri bana yardım etsin nüffeennnnn!!!
canım malesef bende kendim yapmadim.
anlamiyorum bu islerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?