2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebek alışverişine çıkacak olanlar(GENEL ALINACAKLAR LİSTESİ)
*4 adet zıbın set,5-6 çorap,3 adet değişik kalınlıkta battaniye,2 adet penye yelek,3 adet banyo havlu(şapkalı),4-5 eldiven,kışsa yün patik,7-8 zıbın,bolca ağız silme bezi,önlük,6-7 ayaklı tulum
*2 adet biberon,2 adet emzik,stebilizör,konak tarağı,kulak çöpü,doğal lifli banyo süngeri,popo silme mendilleri,banyo küveti,bebek bezi,burun aspiratörü,yan yatma yastığı,nemlendirici
*yatak,puset,araba koltuğu
ayrıca emzirirken sütünüzü arttırmak için bolca su,ısırgan ve rezene çayı(günde 2 bardak)
özellikle kara üzüm kompostosu,tahin helvası,boza,salep
HASTANE İÇİN :kapı süsü,ziyaretçi anı defteri,
kendinize:önden açılabilir gecelik-pijama,sabahlık,göğüs pedi,göğüs kremi,normal ped,beli yüksek iç çamaşırı,emzirme sütyeni ,5-6 adet atlet(terleme fazla olacağı için),kağıt havlu ve mendil,2 çift çorap,
yanınıza alacağınız komposto,rezene ve nane çayı(gaz olmaması için)varsa fotograf makinesi,kamera,cep telefonu ve şarz cihazı,kolonya,
*gelen misafirler için çikolata
HAZIRLIKLAR YAVAŞ YAVAŞ BAŞLIYORRRRRRRRRRRR

Arkadaşlar kara üzüm kompostosu feci kalorili birşey. Bu nedenle kilo problemi olanların pek tercih etmemesi gerekiyor. Sütün hiç olmaması durumlarında başvurulacak bir acil durum planı olarak bakabiliriz kendisine... Verdiğim bilgi tecrübe edenlerden alınmıştır. :))

iyi akşamlar fıstık anneler
ne çok kaynatmışsınız ya saatlerdir okumak için çabalıyorum bazen sayfaalr açılmıyor arada da komşularım uğruyor zar zor bitirdim
hayır okumasam içimde kalıyor merak ediyorum
neyseki çok şükür herkes iyi

hoşgeldin fundacım.Şeniz:
şimdi takvimine gözüm takıldı..
kalan zaman baktım..
sadece 98 gün kalmış ya..
ne kadar heyecanlı..

enelcim canım eşime rezene çayını söyledim dün poşettekileri almış gelmiş sen onlar iyi değil dedin diye kullanmadım. ama sorun hala devam ediyor. neyseki yarın doktorda randevum var şeker yüklemesi yapılacak bunu da soracağım belki diğer arkadaşların doktorları gibi bitkisel içerikli bir ilaç tavsiye eder. eğer vermezse doktor çıkışında bi aktara uğrayacağım artık ne yapalım

hoşgeldin fundacım.Şeniz:
şimdi takvimine gözüm takıldı..
kalan zaman baktım..
sadece 98 gün kalmış ya..
ne kadar heyecanlı..
gülşahcım bu kadar olur yani :)) tam aklımdan geçiyordun doktora gittiğini yazmışsın o aklıma geldi hoşgeldin yazacaktım sana senin mesajını gördüm :)) gözün aydın ne güzel haberler getirmişsin bizlere
tombiş kızını öpüyorum maşallah allah nazarlardan saklasın
yarın bende gideceğim bakalım kaç gram oldu bizim cimcime :ecrin_bebek:
ikimizin günleri aynı ben de mesaj yazmadığım zamanlar seninkine bakıyorum :)) 100 den az kaldı gelecek ay yeni bir topic açıp şafak saymaya başlayalım bizde heyecan olur valla :))):sm_cool:

selam birinci sorum neden rezene kullanıyorsunuz bebek içinmi ikinciside bu gün arkadaşlar dr duymuş ayvada süt yapıyormuş aklınızda bulunsun he bide ısrgan otu çayı süt yapıyor bilgilerinize arz ederim

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan.

Geçmiş olsun canım. Oooh kızının keyfinede maaşallah.

Hoşgeldin canım. Maaşallah kuzun 1 kiloya doğru gidiyo.

gadasını aldıklarım nasılsınız?
Dipcik gibiyiz canım kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaşlar takvimimi yaptığım site iptal... Bu nedenle takvimsiz kaldım. Başka sitelerden yaptığım takvimlerin linklerinin tamamını sırayla denedim ama olmuyor. Bir tanesi çalışıyor, o da günleri yanlış hesaplıyor, normalde olmam gerekenden 4-5 gün geride gösteriyor beni. Napıcam yaa, taktım valla saatlerdir uğraşıyorum olmuyorr!!! Biri bana yardım etsin nüffeennnnn!!!

canım malesef bende kendim yapmadim.
anlamiyorum bu islerden

Aaaaa, oldu valla, sonunda benim de çalışan bir takvimim oldu!!! Nasıl sevindim yaa! Delirdim herhalde ben kızlarrr...

canım malesef bende kendim yapmadim.
anlamiyorum bu islerden

Canım sağol, ben daha öncekini de kendim hazırlamıştım ama bu sefer talihsizlik peşimi bırakmadı... hasbel kader linkin bir kısmını kesip kalanını yapıştırınca işe yaradı... hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…