2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın günaydınnnn kocaman bir günaydın:Şeniz:
bugün tetanoz aşımın 2.dozu var..
ayağım hiç çekmii..kaçmak için yer arii nerdeyse.. :)

günaydın kızlar.şu an bir hastane odasındayım.hasta oldum derken enfeksiyon kapmışım.doktorlar hamileyim diye gözetim halimde tutuyorlar.dün bebişimi gördüm.çok sağlıklıydı..5 günde 100 gram almış ama öksürmekten veya neden bilmiyorum 1 cm açılmam olmuş.ama şimdilik korkulacak bir şey yokmuşş.odam çok güzel birde dün gece bir saat oğluşumun kalp atışlarını dinledik. çok normaldi.ama oğluşum sinir oldu.kaç defa aletin üstüne tekme attı..:sm_cool: ama bayreamda memlekete gitmem iptal oldu.buna çok üzüldüm.senağlama dualrınızı eksik etmeyin benden..

acibiber cok gecmis olsun canım ya uzuldum sabah saba :a015:
cok dikkat et zaten hastanedesin mutlaka iyi olacaksin rahat ola.s.

inşallah iyi olurum.hiç sorunsuz bir hamilelik geçirmiştim.ama nasip napalım...bana burada iyi bakıyorlar..acıbademdeyim özel odada...otel gibi birde saolsn hemşireler çok iyi..işte napayım moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum.sakın ama sakın nezle grip kimseyle aynı mekanda bulunmayın.çok dikkat edin..

canım iste nasil aynı mekanda bulunmayacaksin ki insanlarla.
bizim ofis mesela 3 kisiyiz, o kadar da genis degil. yada servise biniyorum sabah aksam.
insanlardan izole edemem ki kendimi.
allaha emanetiz artik.
hangi acibademdesin sen?

kocaeli acıbademdeyim.evet sorma bende nasıl olduda kaptım bu enfeksiyonu bilmiyorumç.evde de çıkmıyorum.ay napalım ya.doktorum 36 haftamda falan çok rahat doğum yapabileceğimi söyledi.benimkisi züğürt teselli işte..

acibibercim geçmiş olsun canım aklına hiç kötü birşeyler getirme bak doktor gözetimi altındasın doktorun sorun yok diyorsa kendini ve oğluşunu üzme

acıbibercim çok geçmiş olsun canım..
hiç kalkma yat dinlen sürekli.oğluşun iyi olmasına çok sevindim.
canım vitamin al.meyve ye..
ohh hastane odasında internet bu da güzel..
ama lütfen bağlantıyı koparma sürekli yaz bize..

arkadaslar diger baslikta bizim kizlar cay simit muhabbeti yapmista aklima geldi.
ne zamandir sorayim kizlara diyordum.
siz ne kadar cay iciyorsunuz gunde?

ya ben max. bir fincan acik iciyorum, onu da icer icmez pisman oluyorum. oglumun hareketleri cay icince yavasliyor gibi geliyor psikolojik galiba
benneyaptımki

herkeze günaydın sevgili arkadaşlar
acıbibiberim canım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme evde olsan daha kötü olurdun bak şuan gözetimdesin allahın izniyle geçecek annesi oğluşun üzmeyecek bi ufak yaramazlıklar yapıyorlar arada bu sıpalar çook fenalar yaaaaa
kızlar buarada bende iyi haberimi vereyim şeker yüklemem vardı çok şükür temiz çıktı kanıma idrarım filan hepsi temiz çıktı şükürler olsun
darısı yaptırmayan diğer arkadaşlarıma olsunnnn

elifim ben içiyorum.çayı çok da sıkmıyorum..
demiri tutuyor diyorlar benim kanım fazla olduğu için hiç engellemene gerek yok demişti doktorum.

aslıcım seninde günün çok güzel geçsin inşallah..
umudumcum ükürler olsun..darısı yaptırmayan arkadaşlarımızın başına.
:Şeniz:

kızlar şimdi bir yerde okudum..
bizim zamanımızdan kibele vardıya dış gebelik geçirmişti.tekrar hamileymiş..
bir araştırayım..ayy ne sevindim anltamam.

ayy gülşahcım ne güzel bi haber bu evet biliyorum hatta bir topic açmıştı dış gebelik tüpümü de götürdü diye ayy ne güzel bi haber

günaydın kızlar...güzel bir gün bizimle ve bebişlerimizle olsun...
acıcibercim geçmiş olsun inşallah çok çabuk atlatırsın canım...
umudum seninde gözünaydın herşeyin normalmiş..bende haftaya cuma gideceğim kan idrar tahliline..
elifcim ben çay bazen içiyorum açık oluyor oda..1 fincan..bazen içimiyorum...bu aralar ıhlamur+kuşburnu karıştırıp içiyorum genelde..siyah çayın yerini tutmuyor ama napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…