kızlar şimdi bir yerde okudum..
bizim zamanımızdan kibele vardıya dış gebelik geçirmişti.tekrar hamileymiş..
bir araştırayım..ayy ne sevindim anltamam.
cok ozluyorum ben cayi yaa.
elifcim ben çay bazen içiyorum açık oluyor oda..1 fincan..bazen içimiyorum...bu aralar ıhlamur+kuşburnu karıştırıp içiyorum genelde..siyah çayın yerini tutmuyor ama napalım..
günaydın kızlar yarın şeker yüklemesi ve idrar tahlili yapılacak biraz gerginim çok kilo aldım inşalllah şekerle ilgili bi sorun çıkmaz
zakkumcum gozun aydin cok sevindim canım..günaydın güzel anneler...
yaklaşık 5 gündür giremiyorum. dün eşimin yanında son sayfalara baktım biraz.
pazartesi ayrıntılıya gittin. maşallah sağlıklıymış prensesim:)) yüzünü de gördük ama teyzesine benzetti dr. ayakları babasına benziyo, çatık kaşlı, alt dudağı kalın bi bebek gördüm. su içti, dilini çıkardı... çok güzel bişey yaaaa....
Çay konusu benim de moralimi bozdu, normalde çayı 1 bardak içiyodum. çok açık. ablam gelince içtim valla. ama 2 gün önce çarpıntı başladı. kalbim yerinden çıkıcak sanki. yeniden vazgeçtim içmekten. Allah hepimize sağlıklı bir dönem geçirmeyi nasip etsin.
ne oldu bu takvimlere.benimkide görünmüyor
cok ozluyorum ben cayi yaa.
icmiyorum iste ozellikle Gülşahın bahsettigi demiri baglama konusu yuzunden.kansizlik var bende.
off neyse tek eksigimiz cay olsun canım napalim. sagligimiz yerinde olsunda.
esime diyorumki hep, doğum biter bitmez, ben dogumhaneden cikar cikmaz cafeden buyuk boy bir cafe latte getireceksin bana diyorum.
cokacimcoook
ben görüyorum takvimleri ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?