2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elifcim ben çay bazen içiyorum açık oluyor oda..1 fincan..bazen içimiyorum...bu aralar ıhlamur+kuşburnu karıştırıp içiyorum genelde..siyah çayın yerini tutmuyor ama napalım..
cok ozluyorum ben cayi yaa.
icmiyorum iste ozellikle Gülşahın bahsettigi demiri baglama konusu yuzunden.kansizlik var bende.
off neyse tek eksigimiz cay olsun canım napalim. sagligimiz yerinde olsunda.
esime diyorumki hep, doğum biter bitmez, ben dogumhaneden cikar cikmaz cafeden buyuk boy bir cafe latte getireceksin bana diyorum.
cokacimcoook

günaydın kızlar yarın şeker yüklemesi ve idrar tahlili yapılacak biraz gerginim çok kilo aldım inşalllah şekerle ilgili bi sorun çıkmaz

günaydın güzel anneler...
yaklaşık 5 gündür giremiyorum. dün eşimin yanında son sayfalara baktım biraz.
pazartesi ayrıntılıya gittin. maşallah sağlıklıymış prensesim:)) yüzünü de gördük ama teyzesine benzetti dr. ayakları babasına benziyo, çatık kaşlı, alt dudağı kalın bi bebek gördüm. su içti, dilini çıkardı... çok güzel bişey yaaaa....

Çay konusu benim de moralimi bozdu, normalde çayı 1 bardak içiyodum. çok açık. ablam gelince içtim valla. ama 2 gün önce çarpıntı başladı. kalbim yerinden çıkıcak sanki. yeniden vazgeçtim içmekten. Allah hepimize sağlıklı bir dönem geçirmeyi nasip etsin.

acibiber canım geçmiş olsun..inşallah çabucak atlatırsın..

elifcim ben her gün olmasada hafta sonu veya bazı akşamları açık ve şekersiz 2 bardak içiyorum..ince belli bardakta fincan filan değil yani...kan sorunumda yok yani bi kısıtlama gelmedi bana..sadece diyetten dolayı şekeri bıraktım...

umudum hadi geçmiş olsun bi tetkik daha bitti....Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip ettirsin hepimize....ben artık bayramdan sonra görücem kızımı...

hepimize güzel bol tekmeli günler diliyorum.....

günaydın kızlar yarın şeker yüklemesi ve idrar tahlili yapılacak biraz gerginim çok kilo aldım inşalllah şekerle ilgili bi sorun çıkmaz

insallah sorun cikmaz canım, panik yapma.
aynen yaa bu kilolar yuzunden resmen stress yaptim doktora gitmekten odum patlayacak.
daha bide bayramda anneme gidiyorum neler pisirecek acaba neler cokacimcoookcokacimcoook
zakkumcum gozun aydin cok sevindim canım..
cay bende icmeyecegim artik tamamen kesiyorum
cektigim vicdan azabi daha buyuk yaa icmeyiveririm napiim

adaşım sevindim iyi olmanıza...maşallah kızınada......ya dokunuyorsa tabiki içmeyin çayları....sağlık ve bebeklerimiz daha önemli....

kızlar ben hamilelikten önce diyet yapıyordum..çok araştırıpta yaptım yalnız ezbere değil..yediklerime çok dikkat ettim...bende oldum olası kansızlık vardı..ne zaman dr a gitsem çok düşük çıkardı...annem diyet yaparken falan çok kızdı kansızlık olacak diye..ben ufak detaylara dikkat ettim ve hedefime ulaştıktan sonra çalışmalara başladık ve hamile kaldım..kan testinde değerlerim çok iyi çıktı o kadar şaşırdım ki..dr süper dedi..demekki dikkat ettiğim şeyler gerçekten işe yaramış...
demir içeren yiyeceklerle yoğurt yemeyin...mesela en çok yaptığımız ıspanak+yoğurt....yoğurt demir emilimini azaltırmış....valla zorda gelse yoğurtsuz yiyorum..onun yerine üzerine limon sıkıyorum..c vitamini demir emilimini arttırırmış çünkü...
et,ciğer yerken yanında yoğurt ayran tüketmeyin..bol yeşillikli salata tüketin..c vitamini içerir onlarda..
mesela kahvaltıda pekmez yiyorsanız süt içmeyin...kuşburnu çayı için yada taze portakal suyu için..sütü ara öğünlerde telafi edersiniz...

elifcim bunlara dikkat edersen kendini çok kasma...kahvaltıdan 2 saat sonra keyif çayı yaparsın...

demir bebeğin oksijeni daha çok alması için önemliymiş...zaten haplarlada telafi ediyoruz değilmi...bişey olmaz allahın izniyle

rehavetcim yazdiklarin icin tesekkurler, cogunu biliyorum bende,
hamileligimin basinda diyetisyene de gitmistim.
cok sagol yine de bende illa canım cok istediyse arada yani 10 gibi filan iciyorum.

benim çayla pek aram yok zaten ama kahvwyi çok severim onuda haftada 1 veya iki fincanla sınırladım bazen çok canım çekiyor kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…