benim çayla pek aram yok zaten ama kahvwyi çok severim onuda haftada 1 veya iki fincanla sınırladım bazen çok canım çekiyor kendimi zor tutuyorum
ben hiç içmemiştim geçende çok istedi canım 3ü bir aradalardan içtim:lepi:çok özlemişim onu farkettim..ama ben zaten üniversiteden sonra kahve içmeyeceğim demiştim...bölüm zor olduğundan sabaha kadar uyumadığım olurdu...en büyük kupada türk kahveleri az mı içtim...çok selülit oldu..ahdım vardı üniversite bitince bırakacağım kahveyi diye...çok nadir içerdim...geçende istedi canım napıyım amaiçtim bendegamyoncuiremsu
hadi ben lahana sarması yapmaya gidiyorum..günlerdir canım istiyor...yanına kuru patlıcan dolması ve sarma var...yemeğe buyrun bayanlar...silelim süpürelim ortalığıcokacimcoook:jeyyar:
ben hiç içmemiştim geçende çok istedi canım 3ü bir aradalardan içtim:lepi:çok özlemişim onu farkettim..ama ben zaten üniversiteden sonra kahve içmeyeceğim demiştim...bölüm zor olduğundan sabaha kadar uyumadığım olurdu...en büyük kupada türk kahveleri az mı içtim...çok selülit oldu..ahdım vardı üniversite bitince bırakacağım kahveyi diye...çok nadir içerdim...geçende istedi canım napıyım amaiçtim bendegamyoncuiremsu
hadi ben lahana sarması yapmaya gidiyorum..günlerdir canım istiyor...yanına kuru patlıcan dolması ve sarma var...yemeğe buyrun bayanlar...silelim süpürelim ortalığıcokacimcoook:jeyyar:
kendin portakal sıksana evde öykücüm.canım bende eskiden çayı sevmezdim şimdi her akşam eşime demlediğimden canım çekiyor içiyorum 1 küçük bardak açık çay bu arada sabah kahvaltılarında hazır meyve sularından içiyorum katkılıymış onlar diyorlar ama çay içmeyince mecbur meyve suyu içiyorum
günaydın kızlar.şu an bir hastane odasındayım.hasta oldum derken enfeksiyon kapmışım.doktorlar hamileyim diye gözetim halimde tutuyorlar.dün bebişimi gördüm.çok sağlıklıydı..5 günde 100 gram almışama öksürmekten veya neden bilmiyorum 1 cm açılmam olmuş.ama şimdilik korkulacak bir şey yokmuşş.odam çok güzel birde dün gece bir saat oğluşumun kalp atışlarını dinledik. çok normaldi.ama oğluşum sinir oldu.kaç defa aletin üstüne tekme attı..:sm_cool: ama bayreamda memlekete gitmem iptal oldu.buna çok üzüldüm.senağlama dualrınızı eksik etmeyin benden..
arkadaslar diger baslikta bizim kizlar cay simit muhabbeti yapmista aklima geldi.
ne zamandir sorayim kizlara diyordum.
siz ne kadar cay iciyorsunuz gunde?
BENİM JNM İSTEDİKÇE İÇİYORUM Bİ SINIRLAMAM YOK AMA AŞIRIYADA KAÇMAMAYA ÇALIŞIYORUM ...
[
deniz,hacer,esma,rabiş,ayşe gelin kızlar siz de neredesiniz yawf füsun da yuk hem tebessüm de yuk ortalarda??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?