2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim çayla pek aram yok zaten ama kahvwyi çok severim onuda haftada 1 veya iki fincanla sınırladım bazen çok canım çekiyor kendimi zor tutuyorum

ben hiç içmemiştim geçende çok istedi canım 3ü bir aradalardan içtim:lepi:çok özlemişim onu farkettim..ama ben zaten üniversiteden sonra kahve içmeyeceğim demiştim...bölüm zor olduğundan sabaha kadar uyumadığım olurdu...en büyük kupada türk kahveleri az mı içtim...çok selülit oldu..ahdım vardı üniversite bitince bırakacağım kahveyi diye...çok nadir içerdim...geçende istedi canım napıyım amaiçtim bendegamyoncuiremsu
hadi ben lahana sarması yapmaya gidiyorum..günlerdir canım istiyor...yanına kuru patlıcan dolması ve sarma var...yemeğe buyrun bayanlar...silelim süpürelim ortalığıcokacimcoook:jeyyar:

kahve benimden okuldan kalma bi alışkanlığım ama hiç vazgeçemedim selülit sorunu da yaşamadım çok şükür içindeki kafein miktarı beni düşündürüyor şimdi ama çikolatada bile kafein var yine de sınır getirmek lazım tabi bebişlerimiz için

ayyy senn ne yaptinn
kuru patlican dolmasi filan.
ruhumu teslim ediyorum canlar yetisin :jeyyar:

üniversitede içtiğim kahvelerden bolcana selülitim kaldı bende vize final zamanı bardak bardak içerdim zift karası kahveleri :) ama hamillelikten sonra ağzıma bile alamıyorum o kadar soğukluk geldi

ya o soğukluk bana hiç gelmedi işte ne ilk hamileliğimde ne de şimdi hatta kızımı emzirirken bile kahve içmemiştim kendimi tutabiliyorum ama yine arada keyif yapıyorum kendimi de şımartmam lazım

canım bende eskiden çayı sevmezdim şimdi her akşam eşime demlediğimden canım çekiyor içiyorum 1 küçük bardak açık çay bu arada sabah kahvaltılarında hazır meyve sularından içiyorum katkılıymış onlar diyorlar ama çay içmeyince mecbur meyve suyu içiyorum

kendin portakal sıksana evde öykücüm.
hazir seylerin icinde cok kimyasal var -tatlicadiarzu-

SLM KIZLAR HAST NEDEYDİM.ŞEKER ÖLÇÜMÜM VARDI AMA ONU ÖZEL HAST YAPTIRDIM ZUBEYDEDE BEKLEMEKTENSE SEVMİYORUM ZATEN 1 SAAT SONRA KOÇİŞ SONUCU ALCAK BAYILACAKTIM2,5 BARDAK ŞEKERLİ SU İÇTİM VE 1 SAAT AÇ KALDIM .... NEYSE SONUÇUMUZ İİİ OLSUNDA DAYANDIK ARTIK.AMA HAST SAĞLAM İNSANI HASTA YAPAR. OKADAR TIRSIYORUM YANİ

Saruboceq CİM SEN İŞ KONUNU NE YAPTIN.Bİ SÜRE GİREMEDİM.BULANTILARIMIZ ÇOKTU DÜZELMEKTE VE HAST GİTMEMEKTE ISRAR EDİNCE BOL BOL ISTIRHAT EDİP IHLAMUR İÇTİK GEÇEN GÜNLERDEDE KONT VARDI İİİ OLDUĞUMUZU ÖĞRENDİK RAHATLAYINCA GİRDİM YANİ...AMA SENİ ÇOK MERAK ETTİM ANLATSANA...NE YAPTIN

ben çay içmem zaten malum karadenizliler çok çay tüketir diye bilinir ama çernobil olduğunda çay içmedik ondan sonra da bize çay yerine ıhlamur içirdiler ben bayağı uzun bir süre çayın ıhlamurla yapıldığına inanmıştım.:)o anlamda şanslıyım.ayrıca hem türk kahvesini hem de kahveyi sewmem zaen yanında sigara da içemeyeceğim için hiç mi hiç sewmem bu hamileleik beni çok kısıtlamadı cinsel hayatım dışında:)))))))))

deniz,hacer,esma,rabiş,ayşe gelin kızlar siz de neredesiniz yawf füsun da yuk hem tebessüm de yuk ortalarda??????

JNM GEÇMİŞ OLSUN ..DİKKAT ET ŞİMDİ ESKİSİNDEN DAHA FAZLA HASAS BÜNYEMİZ.MIKLATIS GİBİ ÇEKERİZ ALLAH KORUSUN.... AMA İİİSİN DİMİ JNM SEN JNINI SIKMA DR LARIN ELİNDESİN ONLAR SANADA BEBİŞEDE ÇOK İİİ BAKAR SONUÇTA BİZLERDE YANINDAYIZ.Şeniz

Herkese günaydın,
Acıbiber çok geçmiş olsun canım... Hastanede bilgisayarı nerden buldun? :))

Yaa dün gece çay simit muhabbeti yapan benim.!!!
Bak yine aklıma getirdiniz, olsa da yesek...
Valla ben günde birkaç bardak (4-5) çay içiyorum, vazgeçmem mümkün değil!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…