2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlarrr,herkez iyidir inslh, benim bel agrilarim, kaburga ve kalca agrilarim disinda iyiyim, dun bebek odasina perdeyle, cibindirik almaya gittim 1 saat gezdim tum gun komalik yattim, iyiki alisverislerimi erken yapmisim son aylara biraksaymisim yapamiycakmisim valla , birde bebisimin odasini boyayip temizleseyip, yerlestirseydim

Günaydın fıstıklaaaar.

Geçmiş olsun canım.İnşallah biran önce iyileşirsin.

Maaşallah canım. Gözünaydın.

Maaşallah canım. Herkese benzetmiş sana neresi kaldı kuzunun yawf şakkıdı.
Ayyy dilinimi çıkardı yeriz onun dilini

oo nazancım maşallah oğluşunun odasını ayarlamışsın inş içinde oynadığı günleri de görürsün kendini de çok fazla yorma canım

Nazanım nerelerdesin eskisi kadar sık girmiyosun nete..
Valla millet bide diyo ya son ay gider alırsın hepsini birden falan diye. Olmuyo işte şimdiden yoruluyoruz çabucak nasıl gezelim o zaman. Fırsat buldukça yavaş yavaş tamamlamak lazım..
Bu arada takvimin atlamış. süpeeeerrrr:teytey::dance:

NAZANCIM HIZLISIN KISS.MAŞALLAH İŞLERİNİ BİTİRDİN BİLE.BEBİŞİN İYİ GÜNLERDE SAĞLICAKLA KULLANSIN...
ALIŞVERİŞ KONUSUNDA KATILIYORUM AMA DÜN BİŞİLER ALDIK AMA ÖLDÜM GEBERDİM BÜTÜN POŞET TAŞIMADIM AMA O GEZME JNIMA YETTİİİ YANİİ.ÇOK ZOR MUŞŞŞ ÇOOOK. ama beklenen gün gelecekse çekilen dert kutsaldır. dimi...BEN BU KIZI DOĞUNCA DÖVME KONUSUNDA HALA ISRARCIYIM.EN AZINDAN 1 TOKAT ATICAM KİMSE ELİMDEN ALAMAZ MAF ETTİ BENİ YAAA.MAFFF.

ya kızlar sizleri böyle alışveriş yaparken gördükçe ben stres yapmaya başladım acaba geçmi kalıyom diye....ben daha doğru düzgün bişey almadım yaa....bu hafta sonunu değerlendiricem mobilya bakayım diyom ama bakalım ne yapıcam...c.tesi acaba çarşıyamı gitsem ama pazar günüde masko açıkmıdır....üff yaaaa....

masko pazarlari da acik.
ama stres yapma. doktorlar 28. haftadan itibaren tavsiye ediyor alisverisi.

Herkese günaydın,
Acıbiber çok geçmiş olsun canım... Hastanede bilgisayarı nerden buldun? :))
aqy burası çok güzel wiress var bende lap top umu getirdim lcd televizyonum car.göğüs hastalıklarından yattım ama diyetisyen bile geldi saolsunlar 5 yıldızlı otelde prenses hesabındasyım.oğluşumda var ya hemşireler dört dönüyo:CüvCüv:

cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine, Allah beterinden korusun

KIZ HİÇ HASTAYIM DEME O ZMN KALK ÇABUK :mymeka: AAAAAAAA ARKADAŞ KRALİÇE OLMUŞ HASTA OLDUM DİYOOOORRR. :1rolleyes: a.s.

canim ya belimin agrisindan duramiyorum fazla, sizlere bakip cikiyorum oturuyorum 2 dk sonra agriyo, kalkiyorum ayni, yatiyorum ayni, kizlar sicak su torbasi koyuyorum belime, iyi geliyor ama dun bir komsum yapma erken dogum yaparsin dedi korktum, ilacta icemiyorum eee ne yapcam 3 ay gecermi boyle

alisverislerinizide fazla gec kalmadan yapin derim kizlar, agirlastikca gezemiyor insan, soguklarda git gide bastiriyor, Allahin izniyle bundan sonra bebislerimize birsey olmaz, hazirlayin odasini artik , tecrube konusuyor-tatlicadiarzu-

takvimim atlamis sahidende bende bakiyorum takvimde bir tuhaflik var diyemegersem 7. aya atlamis:sm_cool:

Beni heyecan bastı. Bebişimş görmeye gidicem bugün. 16:30 da randevum var.4 hafta oldu gideli.
Tabi korku da bastı. Dr.um ne diycek bakalım kilolara. Tartıda görücem kaç kilo almışız.
Kocişim süslenmeye başladı bile gideyim bende süsleneyim bari.
Birazdan çıkarız. Azcık gezeriz hem.

Canım çok geçmiş olsunnnnnnnnnn
Açılmanı nasıl anladılar senin şikayetin mi vardı?Yada enfeksiyon kaptığını?

bu arada bugunde gidicem oglumun odasina boya alicam, hafta sonu esim boyasin, perdemiz icinde perde demiri alayim , aldigim perde kornise takilmiyor, 10 gune kadar odamiz tamamlanir inslh, bitmis halini gosteririm sizehihoyyyt

ayy canim benim hadi guzel haberlerle gel inslh

nazancımmmmmmmm çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et öyle iş miş yapma bilirim ben seni evi kazırsın bak acısı çıkıyo şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…