Geçmiş olsun canım.İnşallah biran önce iyileşirsin.günaydın kızlar.şu an bir hastane odasındayım.hasta oldum derken enfeksiyon kapmışım.doktorlar hamileyim diye gözetim halimde tutuyorlar.dün bebişimi gördüm.çok sağlıklıydı..5 günde 100 gram almışama öksürmekten veya neden bilmiyorum 1 cm açılmam olmuş.ama şimdilik korkulacak bir şey yokmuşş.odam çok güzel birde dün gece bir saat oğluşumun kalp atışlarını dinledik. çok normaldi.ama oğluşum sinir oldu.kaç defa aletin üstüne tekme attı..:sm_cool: ama bayreamda memlekete gitmem iptal oldu.buna çok üzüldüm.senağlama dualrınızı eksik etmeyin benden..
Maaşallah canım. Gözünaydın.kızlar buarada bende iyi haberimi vereyim şeker yüklemem vardı çok şükür temiz çıktı kanıma idrarım filan hepsi temiz çıktı şükürler olsun .darısı yaptırmayan diğer arkadaşlarıma olsunnnn
Maaşallah canım. Herkese benzetmiş sana neresi kaldı kuzunun yawf şakkıdı.günaydın güzel anneler...
yaklaşık 5 gündür giremiyorum. dün eşimin yanında son sayfalara baktım biraz.
pazartesi ayrıntılıya gittin. maşallah sağlıklıymış prensesim:)) yüzünü de gördük ama teyzesine benzetti dr. ayakları babasına benziyo, çatık kaşlı, alt dudağı kalın bi bebek gördüm. su içti, dilini çıkardı... çok güzel bişey yaaaa.... Allah hepimize sağlıklı bir dönem geçirmeyi nasip etsin.
gunaydin kizlarrr,herkez iyidir inslh, benim bel agrilarim, kaburga ve kalca agrilarim disinda iyiyim, dun bebek odasina perdeyle, cibindirik almaya gittim 1 saat gezdim tum gun komalik yattim, iyiki alisverislerimi erken yapmisim son aylara biraksaymisim yapamiycakmisim valla , birde bebisimin odasini boyayip temizleseyip, yerlestirseydim
deniz,hacer,esma,rabiş,ayşe gelin kızlar siz de neredesiniz yawf füsun da yuk hem tebessüm de yuk ortalarda??????
ya kızlar sizleri böyle alışveriş yaparken gördükçe ben stres yapmaya başladım acaba geçmi kalıyom diye....ben daha doğru düzgün bişey almadım yaa....bu hafta sonunu değerlendiricem mobilya bakayım diyom ama bakalım ne yapıcam...c.tesi acaba çarşıyamı gitsem ama pazar günüde masko açıkmıdır....üff yaaaa....
aqy burası çok güzel wiress var bende lap top umu getirdim lcd televizyonum car.göğüs hastalıklarından yattım ama diyetisyen bile geldi saolsunlar 5 yıldızlı otelde prenses hesabındasyım.oğluşumda var ya hemşireler dört dönüyo:CüvCüv:Herkese günaydın,
Acıbiber çok geçmiş olsun canım... Hastanede bilgisayarı nerden buldun? :))
günaydın kızlar.şu an bir hastane odasındayım.hasta oldum derken enfeksiyon kapmışım.doktorlar hamileyim diye gözetim halimde tutuyorlar.dün bebişimi gördüm.çok sağlıklıydı..5 günde 100 gram almışama öksürmekten veya neden bilmiyorum 1 cm açılmam olmuş.ama şimdilik korkulacak bir şey yokmuşş.odam çok güzel birde dün gece bir saat oğluşumun kalp atışlarını dinledik. çok normaldi.ama oğluşum sinir oldu.kaç defa aletin üstüne tekme attı..:sm_cool: ama bayreamda memlekete gitmem iptal oldu.buna çok üzüldüm.senağlama dualrınızı eksik etmeyin benden..
aqy burası çok güzel wiress var bende lap top umu getirdim lcd televizyonum car.göğüs hastalıklarından yattım ama diyetisyen bile geldi saolsunlar 5 yıldızlı otelde prenses hesabındasyım.oğluşumda var ya hemşireler dört dönüyo:CüvCüv:
KIZ HİÇ HASTAYIM DEME O ZMN KALK ÇABUK :mymeka: AAAAAAAA ARKADAŞ KRALİÇE OLMUŞ HASTA OLDUM DİYOOOORRR.:1rolleyes: a.s.
Nazanım nerelerdesin eskisi kadar sık girmiyosun nete..
Valla millet bide diyo ya son ay gider alırsın hepsini birden falan diye. Olmuyo işte şimdiden yoruluyoruz çabucak nasıl gezelim o zaman. Fırsat buldukça yavaş yavaş tamamlamak lazım..
Bu arada takvimin atlamış. süpeeeerrrr:teytey::dance:
aqy burası çok güzel wiress var bende lap top umu getirdim lcd televizyonum car.göğüs hastalıklarından yattım ama diyetisyen bile geldi saolsunlar 5 yıldızlı otelde prenses hesabındasyım.oğluşumda var ya hemşireler dört dönüyo:CüvCüv:
Beni heyecan bastı. Bebişimş görmeye gidicem bugün. 16:30 da randevum var.4 hafta oldu gideli.
Tabi korku da bastı. Dr.um ne diycek bakalım kilolara. Tartıda görücem kaç kilo almışız.
Kocişim süslenmeye başladı bile gideyim bende süsleneyim bari.
Birazdan çıkarız. Azcık gezeriz hem.
canim ya belimin agrisindan duramiyorum fazla, sizlere bakip cikiyorum oturuyorum 2 dk sonra agriyo, kalkiyorum ayni, yatiyorum ayni, kizlar sicak su torbasi koyuyorum belime, iyi geliyor ama dun bir komsum yapma erken dogum yaparsin dedi korktum, ilacta icemiyorum eee ne yapcam 3 ay gecermi boyle
alisverislerinizide fazla gec kalmadan yapin derim kizlar, agirlastikca gezemiyor insan, soguklarda git gide bastiriyor, Allahin izniyle bundan sonra bebislerimize birsey olmaz, hazirlayin odasini artik , tecrube konusuyor-tatlicadiarzu-
takvimim atlamis sahidende bende bakiyorum takvimde bir tuhaflik var diyemegersem 7. aya atlamis:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?