Çerez Hanım Çerez Hanım huuuuu;
uyan ayol oglen oldu kaydirigubbakcemile
nazancımmmmmmmm çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et öyle iş miş yapma bilirim ben seni evi kazırsın bak acısı çıkıyo şimdi
Canım çok geçmiş olsunnnnnnnnnn
Açılmanı nasıl anladılar senin şikayetin mi vardı?Yada enfeksiyon kaptığını?
canim ya belimin agrisindan duramiyorum fazla, sizlere bakip cikiyorum oturuyorum 2 dk sonra agriyo, kalkiyorum ayni, yatiyorum ayni, kizlar sicak su torbasi koyuyorum belime, iyi geliyor ama dun bir komsum yapma erken dogum yaparsin dedi korktum, ilacta icemiyorum eee ne yapcam 3 ay gecermi boyle
JNM GEÇMİŞ OLSUN....
a.s.
alisverislerinizide fazla gec kalmadan yapin derim kizlar, agirlastikca gezemiyor insan, soguklarda git gide bastiriyor, Allahin izniyle bundan sonra bebislerimize birsey olmaz, hazirlayin odasini artik , tecrube konusuyor-tatlicadiarzu-
takvimim atlamis sahidende bende bakiyorum takvimde bir tuhaflik var diyemegersem 7. aya atlamis:sm_cool:
Beni heyecan bastı. Bebişimş görmeye gidicem bugün. 16:30 da randevum var.4 hafta oldu gideli.
Tabi korku da bastı. Dr.um ne diycek bakalım kilolara. Tartıda görücem kaç kilo almışız.
Kocişim süslenmeye başladı bile gideyim bende süsleneyim bari.
Birazdan çıkarız. Azcık gezeriz hem.
BENİM TAKVİMİM GÖZÜKMÜYOR CADIARZU
JNM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ.:Saruboceq:
selam kızlar.
acıbiberim geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda çıkarsınız sağsağlim.ama keyfinize diyecek yok.
nazanım geçmiş olsun.dikkat et.sen çok tezcanlısın anladığım kadarıyla.
buketcim güzel haberlerle gel canım.
h.geldin fistikim, hemde nasil valla sorma, aynisini bugun annemde soyledi, babamla tartismislar, babamda kizin gibi tezcanlisiniz oleceksiniz acelenizden diyormus:roflol:
bukeetttt iyi haberler le gel canım a.s.
Hacer evet sekerim aynen, iste o bulasik suyuna benzeyen sey icin vicdan azabi cekiyorum.
Lavinya doktoruna sormadinmi canım? 140 ust sınır diyorlardi, diger arkadaslar daha iyi bilir ben daha yaptirmadim ama normal hrealde seninki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?