2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun acibiberim..
ama keyfine dicek yok anlasilan..
biraz daha nazlan.. sonra cik evine git gel bize katil bize oldumu canim
:1hug:

Çerez Hanım Çerez Hanım huuuuu;
uyan ayol oglen oldu kaydirigubbakcemile

kiz sen benim bekcimmisin ..
geldik patlama.. oku oku bitmiyor anacim yazdiklariniz.. şakkıdı
tutturmussunuz cay-kahve gidiyorsunuz..
ben aksamlari bir bardak iciyorum esime eslik etmek icin..
acik cay ictigim icinde.. cok cok acik .. esim her defasinda bulasik suyuna benziyor senin ictigin cay diyor
-tatlicadiarzu-

nazancımmmmmmmm çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et öyle iş miş yapma bilirim ben seni evi kazırsın bak acısı çıkıyo şimdi

saol canim benim, yok canim ya nerdeee evi bir supursem sevindirik oluyorum, vallahi evde cok is var can atiyorum kalkip yapmak icin ama gucum yok, fizik tedaviye basliucam bu gidisle galiba, esim bugun rabdevu alacak bakalim

Canım çok geçmiş olsunnnnnnnnnn
Açılmanı nasıl anladılar senin şikayetin mi vardı?Yada enfeksiyon kaptığını?

canım ben bir hafta önce doktora gittim bir şey yoktu.sonra boğazım şişti 3 gün çok şiddetli öksürdüm.sonra doktora gittik göğüs hastalıklarına.doktorumda lan tahlili yaptı..kanda enfeksiyon çıktı.o da bebişim için beni hastaneye yatırdı.birde hamileyim diye kadın doğuma yönlerdirdiler.orada öğrendik.

BENİM TAKVİMİM GÖZÜKMÜYOR CADIARZU

JNM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ.:Saruboceq:

bende anlatam bari
biz korunuyorduk
ama ne olduysa o ay sanki
hamileyim gibi geldi
adetime 2 gün vardı
neyse bi test yapam dedim ucuz bi test aldım yaotımaa pozitif şok oldum
işte o günden beri hamileyim hahaha

selam kızlar.
acıbiberim geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda çıkarsınız sağsağlim.ama keyfinize diyecek yok.
nazanım geçmiş olsun.dikkat et.sen çok tezcanlısın anladığım kadarıyla.
buketcim güzel haberlerle gel canım.

güzel haberlerle gel buketcim..
benim randevularimda hep 1 ay arayla.. pazarteside ben görcem..
biz ikimiz hep vardiye degistiriyoruz

h.geldin fistikim, hemde nasil valla sorma, aynisini bugun annemde soyledi, babamla tartismislar, babamda kizin gibi tezcanlisiniz oleceksiniz acelenizden diyormus:roflol:

dünüüüür.. fazla dolanma sen ayak altinda iyi bak damadima..
otur iki dakika ya.. nasil kaynana olcan sen kizima bilmem.. ben kizimi tembel alistirim bari.. kaynanamiz yapicak zaten herseyi anlasilan

bukeetttt iyi haberler le gel canım a.s.

Hacer evet sekerim aynen, iste o bulasik suyuna benzeyen sey icin vicdan azabi cekiyorum.

Lavinya doktoruna sormadinmi canım? 140 ust sınır diyorlardi, diger arkadaslar daha iyi bilir ben daha yaptirmadim ama normal hrealde seninki.

buketciğim, sana bol keyifli anlar diliyorum, hatta eşin de çekim yapsın görüntüleri:)

nazancığım, çok geçmiş olsun, ben de dr.a sordum kuyruksokumu ağrılarımı ki okuldayken bana oturma simidi vermişlerdi(hep sorunlu, ağrılı bir belim ve kuyruk sokumum olmuş) şimdi ise sol tarafıma yapmamı ve ayakta çok durmamamı söyledi doktor. bi dene bakıyım. ama diğer zamanlarda ağrıları olan herkese öneririm oturma simidini mükemmel bişi.

h.geldin fistikim, hemde nasil valla sorma, aynisini bugun annemde soyledi, babamla tartismislar, babamda kizin gibi tezcanlisiniz oleceksiniz acelenizden diyormus:roflol:

aman böyle kaynana da zor vallaha laelaelaelaelae yandın çerezim.kapmışınız bütün oğluşları kızıma kalmadı.:1hug:
neyse şaka bir yana nazancım dikkat et canım.ne olur ne olmaz.
ben çıkıyorum kızlar teyzeme gidiyoruz.akşama görüşürüz.hepinizi kocaman öpüyorum.

JNM CIM BANA DA 140 I GEÇERSE TEKAR GÖRZ DEDİ AMA BEN TECRÜBELİ ANNİŞLEREDE SORIYIM DEDİM SAĞOLUN.:1hug:

elif.. bendeki düz mantik.. sakinilan göze cöp girer.. o yüzden sakinmiyorum.. kücük bi önlem alip allaha emanet ediyorum .. kafam rahat yani..:lepi: tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…