2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dünüüüür.. fazla dolanma sen ayak altinda iyi bak damadima..
otur iki dakika ya.. nasil kaynana olcan sen kizima bilmem.. ben kizimi tembel alistirim bari.. kaynanamiz yapicak zaten herseyi anlasilan

kaynanin sagligi yerinde olsa yapar, zaten cok ozeniyorum gelinlerine kizindan ustun davranan kaynanalara, ama boyle giderse gelinimin yatalak bir kaynanasi olacak ay Allah korusunnnnn:Saruboceq:

kaynanin sagligi yerinde olsa yapar, zaten cok ozeniyorum gelinlerine kizindan ustun davranan kaynanalara, ama boyle giderse gelinimin yatalak bir kaynanasi olacak ay Allah korusunnnnn:Saruboceq:

benim kayinvalidem özendigin kayinvalidelerden :icecream:
sende öyle olursun eminim.. ne o yatalak falan.. allah korusun.. aman herkesin sagligi yerinde olsunda ben vazgectim tembel kiz azimli kaynana ikilisinden.. ben kizimin basina dürte dürte ögretirim yeterki sen iyi ol dünür
:1hug:

kaynana demisken dun kaynanama uyuz oldum az cekistireyim:) esimin askerlik parasi odenecek, kaynanam diyoki odedinizmi, yok dedim hani para neyle odeyelim, bozdur 2-3 bileziginide odeyin diyor:roflol: 10 milyar para 2-3 bilezikle odenirmi dedim, setinide bozarsin diyor ayy kafayi yicektim cahil cahil konusuyokaydirigubbakcemile sonradan pisman oldum yaw keske ben bileziklerimi vereyim sende kolundaki burmalari ver odeyelim deseydimsırnaşık şey

tsk ederim aslan dunurum:) ayy kiz ben onlara kiyamam, biz iki dunur ne gerekirse yapariz, yeterki evlatlarimiz mutlu olsun kaydirigubbakcemile5

selam söyle kayinvalidene.. o bileziklet setler falan benim kizima takilcak.. aile yadigari olacak.. bi zahmet kendi kolundakileri bozduruversin.. :1closedeyes:

selam söyle kayinvalidene.. o bileziklet setler falan benim kizima takilcak.. aile yadigari olacak.. bi zahmet kendi kolundakileri bozduruversin.. :1closedeyes:

bizimki bitini vermez, birak bilezigini versin, daha biz versekte onlar alsa, altinlarima dokundurmam kusura bakmasinlar , dedigin gibi onlar gelinlerimin:lepi:

selam kizlar.
acibiber gecmis olsun canim.
tickershack sitesinden alinan takvimler gözükmüyo cünkü o sitede sorun var.ben simdi degistircem takvimimi.
nazan sana da gecmis olsun oglunun odasi simdiden hayirli olsun güle güle kullansin.

bizimki bitini vermez, birak bilezigini versin, daha biz versekte onlar alsa, altinlarima dokundurmam kusura bakmasinlar , dedigin gibi onlar gelinlerimin:lepi:

para mal mülk destek konusuna girmeyelim..
toz kondurmadigim kayinvalidemi bu konuda kayinbabamla birlikte bir kasik suda bogabilirim yoksam.. demedi demeyin :jeyyar:

dünürüm birileri bizi gözetliyor.. o kadar kisi topicte yazan yok..
huuu hanimlar.. parmaklarinizi calistirin azicik
klava:

pek bi muhabbetliymiş burası herkes iyice kaynaşmış ne güzel.bende martta 2.bebişimi bekliyorum allahın izniyle.hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...

pek bi muhabbetliymiş burası herkes iyice kaynaşmış ne güzel.bende martta 2.bebişimi bekliyorum allahın izniyle.hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...

hosgeldin sende aramiza ..
allah saglikla kucaginda görmeyi nasip etsin insallah..
kacinci haftandasin.. cinsiyeti bellimi ??

Kızlar askolsun yaaaa.....Ne zamandır yazmıyorum hic merak eden olmamıs prensesimle annesinii((((((((((((((((((((((((Kızım küstü size söyliyim..
Yaklasık 1 haftadır Ispartadayım...Annemin yanına geldim...Keyfim yerinde valla herkes el üstünde tutuyor..Zaman nasıl geciyor anlamıyorum..Bayramdada burdayım bayramdan sonra dönecegim evime insallah...

Simdilik tek sıkıntım kocisimden ayrı kalmıs olmam......

tsk canim , kiz valla aklima hep sen geliyorsun, biz bir tanesini tasiyamiyoruz, belim , kicim deyip duruyoruz, bu kiz ucunu birden nasil tasiyor diye, Allah senin yardimcin olsun valla helal olsun

tsk canim , kiz valla aklima hep sen geliyorsun, biz bir tanesini tasiyamiyoruz, belim , kicim deyip duruyoruz, bu kiz ucunu birden nasil tasiyor diye, Allah senin yardimcin olsun valla helal olsun

ya sen karistiriyorsun ya ben..
ama ücüz bekleyen arkadas mehlika degilmiydi??
:uhm:

kiz nazan karistirinsırnaşık şey
o ben degilim benimkine tek dedi doktor.ücüz olan mehlikaydi galiba

hosgeldin sende aramiza ..
allah saglikla kucaginda görmeyi nasip etsin insallah..
kacinci haftandasin.. cinsiyeti bellimi ??

hoşbulduuuuk...ben salı günü gittimdoktora 24 hafta 4 günlük dedi.15 aylık bi oğlum var benim gelecek minişde erkek.

vallla haklısın
sormadık nedesn haklsın canım ee nasılsın
kızın nasıl iyimi annesi
banada zaman hiii geçmiyor valla ne güzel sana

canım geçmiş olsun allah şifanı versin kendine iyi bak
ben de sabahları açık bir bardak o kadar canım zaten önceden beri pek aram yoktu çayla şimdide içmesem aramıyorum bile ama sabahları kuru kuru olmuyor
kızlar hamile^..kibele.
5+3 günlük.
Allahım tamamına erdirsin bu kez inşallah:Saruboceq:
ne kadar çok sevindim :teytey:allahım bu bebişe uzun ömürler versin inşallah gözü aydın kibelenin :)
hayırlı haberlerle gel canım
Kızlar açlık kan 85
tokluk 109 normal mi acep?
bildiğim kadarıyla çok normal değerlerin sınır 140 diye biliyorum
çok sağol canım aramıza hoşgeldin aynı dilekler bizden sanaa.s.

benim kocişe bakın hele uyuz mustafa filmi bugün sonmuş sinemada nedese beğenirsin ben gidem sana anlatırım suna bak hele hadi ordan hurşik dedim
ben gitmiyorsam sende gitme benide götür aranbab yokmuş bahaeye bak banane gitti du bakalım gelecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…