dünüüüür.. fazla dolanma sen ayak altinda iyi bak damadima..
otur iki dakika ya.. nasil kaynana olcan sen kizima bilmem.. ben kizimi tembel alistirim bari.. kaynanamiz yapicak zaten herseyi anlasilan
kaynanin sagligi yerinde olsa yapar, zaten cok ozeniyorum gelinlerine kizindan ustun davranan kaynanalara, ama boyle giderse gelinimin yatalak bir kaynanasi olacak ay Allah korusunnnnn:Saruboceq:
benim kayinvalidem özendigin kayinvalidelerden :icecream:
sende öyle olursun eminim.. ne o yatalak falan.. allah korusun.. aman herkesin sagligi yerinde olsunda ben vazgectim tembel kiz azimli kaynana ikilisinden.. ben kizimin basina dürte dürte ögretirim yeterki sen iyi ol dünür :1hug:
kaynana demisken dun kaynanama uyuz oldum az cekistireyim:) esimin askerlik parasi odenecek, kaynanam diyoki odedinizmi, yok dedim hani para neyle odeyelim, bozdur 2-3 bileziginide odeyin diyor:roflol: 10 milyar para 2-3 bilezikle odenirmi dedim, setinide bozarsin diyor ayy kafayi yicektim cahil cahil konusuyokaydirigubbakcemile sonradan pisman oldum yaw keske ben bileziklerimi vereyim sende kolundaki burmalari ver odeyelim deseydimsırnaşık şey
selam söyle kayinvalidene.. o bileziklet setler falan benim kizima takilcak.. aile yadigari olacak.. bi zahmet kendi kolundakileri bozduruversin.. :1closedeyes:
bizimki bitini vermez, birak bilezigini versin, daha biz versekte onlar alsa, altinlarima dokundurmam kusura bakmasinlar , dedigin gibi onlar gelinlerimin:lepi:
pek bi muhabbetliymiş burası herkes iyice kaynaşmış ne güzel.bende martta 2.bebişimi bekliyorum allahın izniyle.hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
tsk canim , kiz valla aklima hep sen geliyorsun, biz bir tanesini tasiyamiyoruz, belim , kicim deyip duruyoruz, bu kiz ucunu birden nasil tasiyor diye, Allah senin yardimcin olsun valla helal olsunselam kizlar.
acibiber gecmis olsun canim.
tickershack sitesinden alinan takvimler gözükmüyo cünkü o sitede sorun var.ben simdi degistircem takvimimi.
nazan sana da gecmis olsun oglunun odasi simdiden hayirli olsun güle güle kullansin.
tsk canim , kiz valla aklima hep sen geliyorsun, biz bir tanesini tasiyamiyoruz, belim , kicim deyip duruyoruz, bu kiz ucunu birden nasil tasiyor diye, Allah senin yardimcin olsun valla helal olsun
tsk canim , kiz valla aklima hep sen geliyorsun, biz bir tanesini tasiyamiyoruz, belim , kicim deyip duruyoruz, bu kiz ucunu birden nasil tasiyor diye, Allah senin yardimcin olsun valla helal olsun
hosgeldin sende aramiza ..
allah saglikla kucaginda görmeyi nasip etsin insallah..
kacinci haftandasin.. cinsiyeti bellimi ??
Kızlar askolsun yaaaa.....Ne zamandır yazmıyorum hic merak eden olmamıs prensesimle annesinii((((((((((((((((((((((((Kızım küstü size söyliyim..
Yaklasık 1 haftadır Ispartadayım...Annemin yanına geldim...Keyfim yerinde valla herkes el üstünde tutuyor..Zaman nasıl geciyor anlamıyorum..Bayramdada burdayım bayramdan sonra dönecegim evime insallah...
Simdilik tek sıkıntım kocisimden ayrı kalmıs olmam......
pek bi muhabbetliymiş burası herkes iyice kaynaşmış ne güzel.bende martta 2.bebişimi bekliyorum allahın izniyle.hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
canım geçmiş olsun allah şifanı versin kendine iyi bakgünaydın kızlar.şu an bir hastane odasındayım.hasta oldum derken enfeksiyon kapmışım.doktorlar hamileyim diye gözetim halimde tutuyorlar.dün bebişimi gördüm.çok sağlıklıydı..5 günde 100 gram almışama öksürmekten veya neden bilmiyorum 1 cm açılmam olmuş.ama şimdilik korkulacak bir şey yokmuşş.odam çok güzel birde dün gece bir saat oğluşumun kalp atışlarını dinledik. çok normaldi.ama oğluşum sinir oldu.kaç defa aletin üstüne tekme attı..:sm_cool: ama bayreamda memlekete gitmem iptal oldu.buna çok üzüldüm.senağlama dualrınızı eksik etmeyin benden..
ben de sabahları açık bir bardak o kadar canım zaten önceden beri pek aram yoktu çayla şimdide içmesem aramıyorum bile ama sabahları kuru kuru olmuyorarkadaslar diger baslikta bizim kizlar cay simit muhabbeti yapmista aklima geldi.
ne zamandir sorayim kizlara diyordum.
siz ne kadar cay iciyorsunuz gunde?
ya ben max. bir fincan acik iciyorum, onu da icer icmez pisman oluyorum. oglumun hareketleri cay icince yavasliyor gibi geliyor psikolojik galiba benneyaptımki
ne kadar çok sevindim :teytey:allahım bu bebişe uzun ömürler versin inşallah gözü aydın kibelenin :)kızlar hamile^..kibele.
5+3 günlük.
Allahım tamamına erdirsin bu kez inşallah:Saruboceq:
hayırlı haberlerle gel canımBeni heyecan bastı. Bebişimş görmeye gidicem bugün. 16:30 da randevum var.4 hafta oldu gideli.
Tabi korku da bastı. Dr.um ne diycek bakalım kilolara. Tartıda görücem kaç kilo almışız.
Kocişim süslenmeye başladı bile gideyim bende süsleneyim bari.
Birazdan çıkarız. Azcık gezeriz hem.
bildiğim kadarıyla çok normal değerlerin sınır 140 diye biliyorumKızlar açlık kan 85
tokluk 109 normal mi acep?
çok sağol canım aramıza hoşgeldin aynı dilekler bizden sanaa.s.pek bi muhabbetliymiş burası herkes iyice kaynaşmış ne güzel.bende martta 2.bebişimi bekliyorum allahın izniyle.hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?