kızlar şimdi doktora gidiyorum şeker yüklemem var benimde nedendir bilmem ama bi korku var içimde inşallah düşük bir değer çıkar
dualarınızı bekliyorum
geldiğimde yazarım size hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın
vallla haklısın
sormadık nedesn haklsın canım ee nasılsın
kızın nasıl iyimi annesi
banada zaman hiii geçmiyor valla ne güzel sana
kızlar şimdi doktora gidiyorum şeker yüklemem var benimde nedendir bilmem ama bi korku var içimde inşallah düşük bir değer çıkar
dualarınızı bekliyorum
benim kocişe bakın hele uyuz mustafa filmi bugün sonmuş sinemada nedese beğenirsin ben gidem sana anlatırım suna bak hele hadi ordan hurşik dedim
ben gitmiyorsam sende gitme benide götür aranbab yokmuş bahaeye bak banane gitti du bakalım gelecekmi
dualarınızı bekliyorum
kiz nazan karistirinsırnaşık şey
o ben degilim benimkine tek dedi doktor.ücüz olan mehlikaydi galiba
biz o filmi protesto icin izlemiyoruz izlemiycez.gerci bu konu baska topikteydi.dayanamadim yazdim
dualarınızı bekliyorum
kiz hekat belkide bana Allah soyletti seninki ucuz, kandirmis seni doktorşakkıdı
gunaydin koca gobekliler:)) oku oku anca bittti yaw :)
Acibibercim cok gecmis olsun ama ne guzel baya bi konforlu hastaneymis tadini cikar dinlen bol bol.
doktoro giden arkadaslar hayirli haberlerle gelin insallah
benimde yuzumun agrisi gecti ama berbat mide yanmalari basladi soguk sut iciyorum bi kac yudum kesiyo bi sureligine aklinizda olsun. sizin de onerebileceginiz bisey varsa yazin lutfen sekerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?