2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi doktora gidiyorum şeker yüklemem var benimde nedendir bilmem ama bi korku var içimde inşallah düşük bir değer çıkar
dualarınızı bekliyorum
geldiğimde yazarım size hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın

hadi iyi haberlerinle canım.gelince mutlaka yaz bize olurmu

vallla haklısın
sormadık nedesn haklsın canım ee nasılsın
kızın nasıl iyimi annesi
banada zaman hiii geçmiyor valla ne güzel sana

Sagol canım olabilir napalım hepimizin derdi basından askın zaten...
İyiyim canım ben Allaha sükür kızım da....Artık hareketleri daha hissedilir oldu Allaha sükür hele gece 11 bucuktan sonra bir baslıyor elimi karnıma koyunca sanki dalga dalga atıyor gibi oluyor karnım....
Ben de istanbuldayken sıkılıyordum zaman geciremiyordum ama burda inan vakit yetmiyor...Herkes evine davet ediyor sagolsun Tugba gitmeden bir görelim diye daha annemle oturup da basbasa kalamadık...

korkma bitanemmm Fundacimm.
sende bebeginde iyisiniz insallah.
gelince yaz.

biz o filmi protesto icin izlemiyoruz izlemiycez.gerci bu konu baska topikteydi.dayanamadim yazdim

hadi selence olumlu düsün ve iyi sonuclarla gel canim

biz o filmi protesto icin izlemiyoruz izlemiycez.gerci bu konu baska topikteydi.dayanamadim yazdim

valla ccan dündarı çok beğenirim filmidde gerçekten merk ediyorum acab eleştiirildiği kadar kötümü yoksa aksine çokmu güzel

GÜZEL SOÇLARLA GEL İNŞ.
BİŞİDE MERAKTA BIRAK MA :1hug::1hug:

evet ya bende mustafayı çok seviyorum arada sarı zeybeği izlerim her defasında ağlarım ama filmde gerçekten çok hatalar varmış bende tarhiçi olduğum için değerlendireyim bi diyorum CADIARZU

gunaydin koca gobekliler:)) oku oku anca bittti yaw :)
Acibibercim cok gecmis olsun ama ne guzel baya bi konforlu hastaneymis tadini cikar dinlen bol bol.
doktoro giden arkadaslar hayirli haberlerle gelin insallah
benimde yuzumun agrisi gecti ama berbat mide yanmalari basladi soguk sut iciyorum bi kac yudum kesiyo bi sureligine aklinizda olsun. sizin de onerebileceginiz bisey varsa yazin lutfen sekerler.

bende de cok yanma var,seker gibi emilen bir hap var ben onu kullaniyorum cok iyi geliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…