2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz bebisle yürüyüse cikiyoruz.var mi gelen.disarda günes var.burda günesi yakalamak kolay degil.görüsürüz.herkese iyi muhabbetler.

nazancim doktor banada gaviscon verdi surubunu, ama cok kotu tadi bende oyle emilen bi hap falan istiyorum ariyimda bi sorayim bari,

canim ben sana ozel mesajla kullandigim hapin adini yazayim, burda yazmak yasakmi bilmiyorum, ama ilacin cok faydasi var hic zararida yok tadida guzel seker gibi

tmm yaww ne kiziyon küccüH bebege.. Geldim iste naSSin ?

@hekat iyi yürüyüsler cnm...

biz topik olarak cümleten iyiyiz allaha sükür.. sizleri sormali efendim kaydirigubbakcemile3
bu aralar kendimi tavsan gibi hissediyorum.. elimden havuc hic düsmüyor.. bi oturusta 4-5 tane..
kaydirigubbakcemile2

Kızlar açlık kan 85
tokluk 109 normal mi acep?

Canım gayet normal değerlerin hatta süper... açlık kan şekerinde üst sınır 100 diye biliyorum. Toklukta da 140 ın üzerine çıkmaması gerekiyor. Benimki de açlık 89, tokluk 117 idi. Doktorum çok güzel demişti. Seninki daha da güzel!!! maşallah.

kizlar ya size birsey daniscam, ben bebisin esyalarinin bir kismini mavi, bir kismini yesil aldim, mesela perdesi, cibindirigi duvar susleri felan yesil, banyo kuveti bazi malzemeleri ise mavi yani buyuk oglumdan kalanlar onlar atmak istemedim kombine ettim, simdi duvarini boyuycaz ne renge boyasam sizce, ben turguaz dusundum ama ne dersiniz?

nazancim doktor banada gaviscon verdi surubunu, ama cok kotu tadi bende oyle emilen bi hap falan istiyorum ariyimda bi sorayim bari,

ege-deniz ;gaviskon tabletlerde var bende şurup sevmediğimden gaviskonun emilen tabletini kullanıyorum tavsiye ederim.

bende iyiyim bebisin atislarini sayiyorum dün burda biryerde okudum günde en az 20 tekme atiyorsa saglikliymis diye garantisi yoh ama denemekte fayda var degiLmi saat 5:40dan bu yana 10 tekme atti daha önümüzde koca bir gün var ...

bende havuc aliyorum cnm cok cekiyor ama yemiyorum evde sonrada nedense ? bende su is var : ben ne alirsam alayim benim önüme gelmeli ben gidip kendime getirip yemem manyaHliH iste...

sultanlik yapiyorsun yani..
kiz kalk ye.. ne güzel sulu sulu.. ayagina gelmesini bekleme.. getirme beni oraya kaydirigubbakcemile

Bodrun mavi, defne yapragi, okyanus mavi cok güzel olur bence ?

sultanlik yapiyorsun yani..
kiz kalk ye.. ne güzel sulu sulu.. ayagina gelmesini bekleme.. getirme beni oraya kaydirigubbakcemile

tmm tmm yerimde simdi etrafi toplamam gerekiyor ben 10dakika icinde burdayim sizden eksik olmiyim biraz hizli bir Gaciyimdir ... :roflol: isime gelmeyen cogu seyi hizli yaparim :1rolleyes::roflol:

canim ben sana ozel mesajla kullandigim hapin adini yazayim, burda yazmak yasakmi bilmiyorum, ama ilacin cok faydasi var hic zararida yok tadida guzel seker gibi

saol canim bu arada annen nezaman geliyo. vize basvurunuz nekadar zamanda onaylandi biz 2 hafta once pazartesi basvurduk annem icin daha ses yok onaylanir onaylanmaz 2 gun sonra burda olcak bende cok heyecanliyim. :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…