ege-deniz ;gaviskon tabletlerde var bende şurup sevmediğimden gaviskonun emilen tabletini kullanıyorum tavsiye ederim.
saol canim bu arada annen nezaman geliyo. vize basvurunuz nekadar zamanda onaylandi biz 2 hafta once pazartesi basvurduk annem icin daha ses yok onaylanir onaylanmaz 2 gun sonra burda olcak bende cok heyecanliyim. :sm_cool:
canim kismetse 13 ocakta geliyor, annem gecen cuma basvurdu ertesi gun vizesi gelmis postayla, 1 gunde geldi yani, ama her ulkeninki baskadir belki, inslh gelebilirler ya dort gozle bekliyorum yani annemi
canım çoook geçmiş olsun. dikkat et kendine en iyisini yapmışsın gözetim altında olmak güzel.günaydın kızlar.şu an bir hastane odasındayım.hasta oldum derken enfeksiyon kapmışım.doktorlar hamileyim diye gözetim halimde tutuyorlar.dün bebişimi gördüm.çok sağlıklıydı..5 günde 100 gram almışama öksürmekten veya neden bilmiyorum 1 cm açılmam olmuş.ama şimdilik korkulacak bir şey yokmuşş.odam çok güzel birde dün gece bir saat oğluşumun kalp atışlarını dinledik. çok normaldi.ama oğluşum sinir oldu.kaç defa aletin üstüne tekme attı..:sm_cool: ama bayreamda memlekete gitmem iptal oldu.buna çok üzüldüm.senağlama dualrınızı eksik etmeyin benden..
umudum canım çok sevindim şekerin normal çıkmasına darısı bize dediğin gibi.herkeze günaydın sevgili arkadaşlar
acıbibiberim canım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme evde olsan daha kötü olurdun bak şuan gözetimdesin allahın izniyle geçecek annesi oğluşun üzmeyecek bi ufak yaramazlıklar yapıyorlar arada bu sıpalar çook fenalar yaaaaa
kızlar buarada bende iyi haberimi vereyim şeker yüklemem vardı çok şükür temiz çıktı kanıma idrarım filan hepsi temiz çıktı şükürler olsun
darısı yaptırmayan diğer arkadaşlarıma olsunnnn
bebişin sağlıklı olmasına çooook sevindim tatlım demek dudakları kalın he tam istediğin gibi. o dilini yerim ben onun minik cadııı.günaydın güzel anneler...
yaklaşık 5 gündür giremiyorum. dün eşimin yanında son sayfalara baktım biraz.
pazartesi ayrıntılıya gittin. maşallah sağlıklıymış prensesim:)) yüzünü de gördük ama teyzesine benzetti dr. ayakları babasına benziyo, çatık kaşlı, alt dudağı kalın bi bebek gördüm. su içti, dilini çıkardı... çok güzel bişey yaaaa....
Çay konusu benim de moralimi bozdu, normalde çayı 1 bardak içiyodum. çok açık. ablam gelince içtim valla. ama 2 gün önce çarpıntı başladı. kalbim yerinden çıkıcak sanki. yeniden vazgeçtim içmekten. Allah hepimize sağlıklı bir dönem geçirmeyi nasip etsin.
şekeri hallettiğine sevindim. bulantın için geçmiş olsun kontrolün sorunsuz geçmesi de güzel.SLM KIZLAR HAST NEDEYDİM.ŞEKER ÖLÇÜMÜM VARDI AMA ONU ÖZEL HAST YAPTIRDIM ZUBEYDEDE BEKLEMEKTENSE SEVMİYORUM ZATEN 1 SAAT SONRA KOÇİŞ SONUCU ALCAK BAYILACAKTIM2,5 BARDAK ŞEKERLİ SU İÇTİM VE 1 SAAT AÇ KALDIM.... NEYSE SONUÇUMUZ İİİ OLSUNDA DAYANDIK ARTIK.AMA HAST SAĞLAM İNSANI HASTA YAPAR. OKADAR TIRSIYORUM YANİ
Saruboceq CİM SEN İŞ KONUNU NE YAPTIN.Bİ SÜRE GİREMEDİM.BULANTILARIMIZ ÇOKTU DÜZELMEKTE VE HAST GİTMEMEKTE ISRAR EDİNCE BOL BOL ISTIRHAT EDİP IHLAMUR İÇTİK GEÇEN GÜNLERDEDE KONT VARDI İİİ OLDUĞUMUZU ÖĞRENDİK RAHATLAYINCA GİRDİM YANİ...AMA SENİ ÇOK MERAK ETTİM ANLATSANA...NE YAPTIN
pek bi muhabbetliymiş burası herkes iyice kaynaşmış ne güzel.bende martta 2.bebişimi bekliyorum allahın izniyle.hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
wayy bee 1 gunde mi super olmus ama dedigin gibi ingiltereye sorun cikartiyorlar bakalim christmas a yetisse bari degisiklik olur onun icinde :) evet insallah sag saglim gelirler benim annem hayatinda ilk kez ucaga bincek cok ta panik bi kadindir bakalim nasil yapicak :)
kizlar ya size birsey daniscam, ben bebisin esyalarinin bir kismini mavi, bir kismini yesil aldim, mesela perdesi, cibindirigi duvar susleri felan yesil, banyo kuveti bazi malzemeleri ise mavi yani buyuk oglumdan kalanlar onlar atmak istemedim kombine ettim, simdi duvarini boyuycaz ne renge boyasam sizce, ben turguaz dusundum ama ne dersiniz?
Bodrun mavi, defne yapragi, okyanus mavi cok güzel olur bence ?
christmasa gelirse dogumunu gorebilecekmi canim 3 ayliginami gelecek annen
aynen benimkide cok panik nasil binicem ben ucaga deyip duruyor, olmazsa binmeden once bir sakinlestirici igne vurulsunlar bari:)
ya kızla rbenim çizelge neden görünmüyor ya
ya kızla rbenim çizelge neden görünmüyor ya
kizlar odanin renginden falan konusuyoruzda..
hemencene ayri odayami yatircaksiniz??
BENCE KÜÇÜK YAŞTA ALIŞMASIN BİZ NASIL RAHAT EDCEZ SONRA...Bİ MUDDET AYNI ODAD KALIR ..SONRA BEN ODAYI AYIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM...DÜŞÜNSENİZE KOÇİŞLE ARANIZDA UYUMASINI BEKLİYECEKSİNİZ naniknanik HİÇ BANA GÖRE DİİL.şakkıdı
BELİRLİ Bİ SÜRO TORPİLLLL OKADAR...:jeyyar: hihoyyyt
bende aynen öyle düsünüyorum canim..
yani 3-4 ay yanimizda.. sonra tipis tipis odasina gecek hanimefendi..
yoksa yanimizdan ayirmasi zor olur..
esim yok duymayiz öbür odada diyor ama duyurur kizim kendini eminim :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?