2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben renklerin enerjisine cok inaniyorum , o yuzden renk secimi cok onemli bence

bir siteden yazi kopyaliyorum
Çocuk odaları için önerim zaten genelde mavi yeşil veya turkuaz oluyor. Mavi sakinleştirici etki oluştururken yeşil huzur ve güven veriyor. Turkuazın ise özellikle bebeklik çağındaki çocuklar üzerinde zeka gelişimine katkıda bulunduğu yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Turkuaz aynı zamanda mavi ve yeşilin karışımından oluştuğu için size önereceğim renk bebek mavisi değil turkuaz olacaktır

Bunun yanı sıra özellikle bebeklik çağındaki çocukların odasında hemen her renk enerjisine ihtiyaç var. Aynı güneş enerjisine ihtiyaç olduğu gibi. Ancak kırmızı turuncu gibi güçlü renkleri küçük objelerde kullanmanızı tavsiye ederim.

Bebeğinizin kıyafetlerinde ve nevresim takımlarında opal (yani açık) renkleri kullanmaya dikkat edin. Çok renklilikten kaçının keza komplemanter olmayan renkler bebeğinizin teninde değdiğinde onu rahatsız edebilir.

Özellikle nevresimlerinde açık lila kullanırsanız lila enerjisi ile uykusunun düzenli olmasına yardımcı olacaktır.
ALINTIDIR...

ege-deniz ;gaviskon tabletlerde var bende şurup sevmediğimden gaviskonun emilen tabletini kullanıyorum tavsiye ederim.

aaa biliyorum onlari gordum ama onlar yutuluyo saniyorum ben emildigini bilmiyordum. benim tablet yutma sorunum varda. demir ilaci almaya basladim bin bir turlu torenle yutuyorum midem bulaniyo. madem emiliyo onuda deniyim/ cok saol canimkaydirigubbakcemile3

xnazanx; Aşırı parlak renkler huzursuzluk yaratır, koyu renkler ise üzüntü hissi verir. Pastel tonda sarı güneşi, pastel tonda mavi ise yazın gökyüzünün aldığı rengi hatırlatır. Çocuk odasında açık yeşilin de unutulmaması gerekir çünkü çocuğun gelişim süresinde bu rengin ona pozitif etkisi vardır.

Sıcak renklerin uyarıcı etkisi vardır:
Kırmızı: Canlandırıcı ve hayat dolu bir renktir.
Turuncu: Duyguları uyarıcı bir renktir.
Sarı: En neşe veren renktir.

Soğuk renklerin sakinleştirici bir etkisi vardır:
Yeşil: Dengeleyici ve sakinleştirici bir renktir.
Mavi: Yeşil gibi sakinleştirici bir renktir ve uykuya dalmayı kolaylaştırır.
Menekşe Rengi: Sakinleştirici ve huzur verici bir renktir.

saol canim bu arada annen nezaman geliyo. vize basvurunuz nekadar zamanda onaylandi biz 2 hafta once pazartesi basvurduk annem icin daha ses yok onaylanir onaylanmaz 2 gun sonra burda olcak bende cok heyecanliyim. :sm_cool:

canim kismetse 13 ocakta geliyor, annem gecen cuma basvurdu ertesi gun vizesi gelmis postayla, 1 gunde geldi yani, ama her ulkeninki baskadir belki, inslh gelebilirler ya dort gozle bekliyorum yani annemi

canim kismetse 13 ocakta geliyor, annem gecen cuma basvurdu ertesi gun vizesi gelmis postayla, 1 gunde geldi yani, ama her ulkeninki baskadir belki, inslh gelebilirler ya dort gozle bekliyorum yani annemi

wayy bee 1 gunde mi super olmus ama dedigin gibi ingiltereye sorun cikartiyorlar bakalim christmas a yetisse bari degisiklik olur onun icinde :) evet insallah sag saglim gelirler benim annem hayatinda ilk kez ucaga bincek cok ta panik bi kadindir bakalim nasil yapicak :)

canım çoook geçmiş olsun. dikkat et kendine en iyisini yapmışsın gözetim altında olmak güzel.
umudum canım çok sevindim şekerin normal çıkmasına darısı bize dediğin gibi.
bebişin sağlıklı olmasına çooook sevindim tatlım demek dudakları kalın he tam istediğin gibi. o dilini yerim ben onun minik cadııı.
şekeri hallettiğine sevindim. bulantın için geçmiş olsun kontrolün sorunsuz geçmesi de güzel.
pek bi muhabbetliymiş burası herkes iyice kaynaşmış ne güzel.bende martta 2.bebişimi bekliyorum allahın izniyle.hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...

aramıza hoşgeldin. allah bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

christmasa gelirse dogumunu gorebilecekmi canim 3 ayliginami gelecek annen

aynen benimkide cok panik nasil binicem ben ucaga deyip duruyor, olmazsa binmeden once bir sakinlestirici igne vurulsunlar bari:)

Nazancım bence beyaz veya açıksarı kullanabilirsin. turkuaz eşyalarla birlikte boğar gibi geldi bana. Eşyaların renginden daha açık, onları öne çıkartacak bir renk olmalı. Karteladki renkler ggüzel ama hepsi koyu gibi geldi bana. Eşim de iç dekorasyonla işiyle uğraşıyor, ona da gösterdim karteladaki renkleri boyarsa bebek odası için koyu olur dedi. Temel eşyalar yeşil olduğu için, yeşile uygun boyamanı öneriyor. Küvetin rengi vs. boya seçimi için önemli değil dedi. :) Naçizane fikir vermek istedim canım. mirmirmirmir

christmasa gelirse dogumunu gorebilecekmi canim 3 ayliginami gelecek annen

aynen benimkide cok panik nasil binicem ben ucaga deyip duruyor, olmazsa binmeden once bir sakinlestirici igne vurulsunlar bari:)

yani ben isterim 3 ay kalsin ama annem sikilir burda zaten kardesimde 8 ocakta izmire gitcekmis yalniz birakmiyim diyor yani ocakta gitcek subatin sonunda yine gelcek simdilik plan bu. igne konusunda sanmiyorum bizimki ondanda korkar :roflol:

slm herkese oku oku zor bitti yaa.
sabahları olmadığım için sohbetinize dahil olamıyorum ben gelene kadar da sohbet bitiyor. ben sana çooooook açık bir yeşil tavsiye ederim nazancım.
koyu renkler odayı karanlık gösterdiği için ben sevmiyorum. bu da benim fikrim.

Kızlar bi takvim yapım dedim neler olmuşşşş neler .... Yürüyüşe çıkanlarrr boya seçimleri ...ohhhh

bence boya seçimde açık renkler her zaman daha geniş ve fehah gösterir.küçük bi alansa açık renk tercihini öneririm kapalı renk uyum sağlar ama alanı olduğundan daha küçük daha kutumsu hava verir.

ya kızla rbenim çizelge neden görünmüyor ya

Canım o sitede sorun var. aşka bir siteden takvim yapıp onu eklemeye çalış. ben de dün gece saatlerce onun için uğraştım. Ancak bazı siteler günü yanlış hesaplıyor, eskisi gibi olmuyor. Dikkatli olmanı tavsiye ederim.

kizlar odanin renginden falan konusuyoruzda..
hemencene ayri odayami yatircaksiniz??

BENCE KÜÇÜK YAŞTA ALIŞMASIN BİZ NASIL RAHAT EDCEZ SONRA...Bİ MUDDET AYNI ODAD KALIR ..SONRA BEN ODAYI AYIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM...DÜŞÜNSENİZE KOÇİŞLE ARANIZDA UYUMASINI BEKLİYECEKSİNİZ naniknanik HİÇ BANA GÖRE DİİL.şakkıdı
BELİRLİ Bİ SÜRO TORPİLLLL OKADAR...:jeyyar: hihoyyyt

bende aynen öyle düsünüyorum canim..
yani 3-4 ay yanimizda.. sonra tipis tipis odasina gecek hanimefendi..
yoksa yanimizdan ayirmasi zor olur..
esim yok duymayiz öbür odada diyor ama duyurur kizim kendini eminim
:icecream:

bende aynen öyle düsünüyorum canim..
yani 3-4 ay yanimizda.. sonra tipis tipis odasina gecek hanimefendi..
yoksa yanimizdan ayirmasi zor olur..
esim yok duymayiz öbür odada diyor ama duyurur kizim kendini eminim
:icecream:

aynen canim bende 3 ay diye dusundum ama bunun yanisira 3 aya kadarda sadece geceleri bizle yatcak gunduzleri odasinda yatircam adapte olmasi kolay olur. hacercim bebek telsizi oneririm duymazsin bide sesini yazik bebise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…