2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canim bende 3 ay diye dusundum ama bunun yanisira 3 aya kadarda sadece geceleri bizle yatcak gunduzleri odasinda yatircam adapte olmasi kolay olur. hacercim bebek telsizi oneririm duymazsin bide sesini yazik bebise.

duyulmazmi acep??
ne bilim.. odasi hemen bizim yatak odamizin yaninda..
sesleride gür.. o kadarcik olamlai yaniltiyo.. valla cok cikiyo sesler..
ama telsiz iyi fikir.. bi düsüneyim ben

yaw benim kocis beni oldurecek aradi simdi aksam bilgi yarismasina katiliyormusuz bilgilerini hazirla diyor :))))) dedim ne is, yardim vakfi duzenliyomus yarismayi hem egleniriz hem yardimimizi yapariz diyor alem adam ya. umarim gebelikle ilgili bi kac soru cikar :)))

duyulmazmi acep??
ne bilim.. odasi hemen bizim yatak odamizin yaninda..
sesleride gür.. o kadarcik olamlai yaniltiyo.. valla cok cikiyo sesler..
ama telsiz iyi fikir.. bi düsüneyim ben

hacer gecen ay arkadasa gitmistim etraftan garip bi ses geliyo biz mutfaktaydik dedim bu ne bebek uyuyo onun sesi dedi megersem telsizden geliyormus yani sadece aglamalari degil cikarttiklari garip seslerde cok net duyuluyor bence cok onemli kusar falan uyurken ne bileyim al bacim sen ondan.

kızlar bebeğin odasını erken ayırmakta geç ayırmakta özgüven eksikliğine neden oluyo en uygun zamansa geceleri kalkmadan kesintisiz yattığı dönemde ayırın bu da bebekten bebeğe değişyor en geç bir yaşına kadar sürebilir ancak çok fazla kucağa alıştırmayın yeni doğduklarında kucağınızda yatırmamaya dikat edin kendi yatağında yatırmaya özen gösterirseniz odasını ayırdığınızda çok zorlanmazsınız.

kiz dur pimpiriklendirme beni.. ayirman cocugu yanimdan 1-2 yasina kadar..
ben bi ufak arastirma ypaimda alim bari .. sagol
:1hug:

kızlar bende telsiz almayı düşünüyorum .hatta düşünmeklede kalmıcam inş.kayınvalidem(annemle)altlı ustlu oturduğumuz için uyur bıkarım telsizide yanına koyarım ağladığını fln duyarım.şart yaniii..oda olmazsa olmazlardan masraf çoookkkk kızlar ... ama değer beeeeeeeeee hemde en kralı değer....

tecrübe konusuyor şutarafagitti

Arkadaşlar, peki bu bebek telsizini hangi marka alıcaz? Çok çeşitli marka model ve fiyat var. Philips'i duydum, onun fiyatları fena değil... Başka iyi bildiğiniz marka var mı?

ben soriyim o arkadasa onunki ne marka diye cunku ben kesin onunkinden alicam nerdeyse nefes alis verisi bile duyuluyordu su anda calisiyo arayamam aksama bi ariyim sonra sizede yazarim en azindan fikir olur.

tecrübe konusuyor şutarafagitti

cerezcim yalnış anlama canım, ben ukalalık olsun diye değil sadece nacizane fikrim tecrübe belki ama gelişim psikolojisi okudum bide bunlara dikkat edince gerçekten çok kolay oluyo çevremde 6-7 yaşında çocuğuyla yatan insanlar var gerçekten önemli bi konu .

vALLA TELSİZ FELAN BENİ AŞAR ALAMA DURUMUM MÜSAİT DEĞİL ama almak isterdim şahsen

belki bebek telsizine hiç ihtiyacınız olmıyacak bazı şeyleri bebek doğduktan sonra ihtiyacınız olduğundada alabilirsniz.anne olunca bebeğin her sesi duyulur.

vALLA TELSİZ FELAN BENİ AŞAR ALAMA DURUMUM MÜSAİT DEĞİL ama almak isterdim şahsen

alirsin belki denizcim ya niye oyle diyon bebek kismetiyle gelirmis gun dogmadan neler dogar. ama haklisin yani cok masrafli oluyomus bu bebek isi olsun annesi deger onlar icin evimize mutluluk bereket getircek onlar sen guzel canini sikma.

bence gerekli çocuk uyuyacak telsizi al yanına çık üst kata otur çay iç ağlayınca inersin ikide bir kont edip diken üstünde mi oturcaz jnm.rahatlık bizimde hakkımız.hakkımızı söke söke alırz....:lepi:

valla ben de soruyom ama hiç de durumum olduğundan falan değil... Hani belki birileri bişeye ihtiyaç var mı diye sorar; arabayı yatapı falan aldık, onlara telsizimiz yok deriz belki diye düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3
Ayy ne ayıp di miiii?
Ama napıyım, zaten hamilelikte işsiz kaldım, hiç hesapta yokken, bitim valla bittim. Daha bunun bebek doktoru, bezi maması falan var. Valla düşündükçe delirecek gibi oluyorum.

yok canim ben öyle bisi demek istemedim zaten..:çok üzgünüm:
ne münasebet..
hani tecrübelisin bi yavrun var gördün gecirdin o anlamda dedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…