2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

jnmlarım onlar kısmetiyle gelir siz güzel jnınızı sıkmayın bi kapı kapanır ise bi kapı açılır ...allah kolaylığını kısmetini verir onun hiç tasalanmayın...siz kalbinizi ferah tutunda bebişlerinde jnını sıkmayın.:1hug:

aslinda bende böyle düsünüyorum..
ama ya duymazsam diye icime kurt düstü

gerçekten bebekle aranda bi bağ oluşyo o uyanmadan bile hissediyorsun inanılmaz bişey hatta bebek acıktığında daha uyanmadan sütün bile gelebiliyor anlıyorsun bebeğin kalkacağını.o telsizlerle ilgili memnun olmayanlar var her sesi yansıtıp bebeği bile uyandırıyomuş kullanmadım ama kullananlardan duyduğum kadarıyla.

ben bazen soruyorum anneme anne bu bebek geceleridemi bizimle kalacak diye kaydirigubbakcemile3
esim diyo anneme , anne bunun uykusu derin bu duymaz..mirmirmirmir
annemde her zaman senin dedigini diyor.. anne hisseder.. daha gece bebek kipirdamaya baslamadan uyanir.. hazir olda bekler diye..
icgüdüsü demekki..
rabbim icimize ne güzel ne degisilmez bi sevgi yerlestiriyor
:asigim:

kesinlikle katılıyorum uykusu en ağır arkadaşlarım bile bebeklerinin en ufak mızırdanmasını bile duyarlardı ben de kızmda kuloalanmadım telsiz hatta başta itibaren kendi odasında yattı gerçekten bebeğin uyanmasına yakın süt geliyor:ecrin_bebek:

ne müthiş bi duygu o zamn bu kızlar ben bişi itiraf ediyim mi
ben hala bebişe alışamadım ne yapcam bilmiyorum hiç bişi hissetmiyorum resmen odun oldum...hiç kıpırtı fln yok içimde.sadece sağlıklı olduğunu duyunca mutlu oluyorum alışamadım.bide ultrasyonda görünce kıpır kıpır oluyo içim o kadar duygularımı mı saklamaya çalışıyorum bilmiyorum ama resmen odun oldum bu konuda... ne dersiniz.

bütün gece defalarca uyansak bile hiç bir zaman bebeği ihmal etmiyorsun annelik inanılmaz bir duygu çok şanslıyız

lavinacım onu kucağına aldığında herşey bambaşka olacak dünyaya bebeğin için gelmişsinde sadece onun için varsın gibi hissediyorsun doğsunda o zaman böyle söylemezsin.:ecrin_bebek:

sen bebişini bi kucağına al kokusunu bi duy dünyanın en güzel şeyi anne olduktan sonra kendi anneme daha bi abağlandım onun beni ne kadar sevebileceğini daha iyi anladım

bavse cim şu an kabullenemiyorum sanki bilmiyorum baştan beri de öyleydi.tekme atınca değişir duygularım fln diyodum ama yok hala aynı duygular içinde yim neden bilmiyorum sanki her konuda beni engelliyecek gibi geliyor.yada bakamayacakmışsım gibi.
ya ben civciv tutamıyorum kemikleri elime batıyodu... bebek nasıl tutcam yiğenime bile dokunamıyodum allah yardımcımız olsunnnn....

Bence endişelenecek birşey yok. Henüz doğmadığı için böyle hissetmen gayet normal... Ben de zaman zaman senşn gibi hissediyorum. :teselli:

arkadaşlar 100gr.lık yükleme sonucumda yüksek çıktı, yani gebelik şekeri tanısı kondu. moralim çok bozuk, eşim aldı sonucu dr. la görüşmüş salı günü kontrol var zaten o gün ayrıntılı konuşuruz demiş. diyet listesi vermiş. akşama getirecek eşim.şimdilik bu kadar ama çok üzüldüm.

evet şu an belki böyle hissediyor olabilirsin ama doğduğunda herşey tamamen değişecek ağladığında birtek sen kucağına alınca otomatikman susacak.bebeğin senin için sende bebeğin için çok ama çok değerli oluacağını hissedeceksin.

kızlar geçen yıl arkadaşım ani doğum yaptı..sezeryan tarihinden önce geldi suyu..anneside daha gelmemişti..o gün ben durdum yanında...o kadar değişik bir duyguki..bebek gık demeden uyanıyordum resmen.kıpırdadığını hissediyordum ki ben annesi değilim düşünün..onu emzirtmeye çalışıyordum annesine dikişlerinde doğrulamıyordu emziremiyordu..sonra uyutup yatıyordum..bütün gece uyanık kaldım nerdeyse...sabah 6 dan sonra sustu çocuk bende dalmışım..odaya hemşireler girmiş hasta bakıcılar girmiş çıkmış ben hiç birşey duymadım..sonra bebek ağlamış kalkmışım onu uyutup geri yatmışım..arkadaşım diyor...kendimde değilim ama sadece bebeğin sesine programlanmışım gibi..kimbilir kendi çocuklarımıza nasıl olacağız..

Neler konusuyorsunuz baHim ? Ben geldim cine... Is yerinden arkadasim geldi sagolsun beni görmeye birde is yerindeki yeni olaylari anlatmaya *hehe* simdi gitti oturuyorum öyle evde..

ne bilim bebişte onu istemiyom gibi anlamaz dimi ? kendi kendime kafayı da yicem .çıldırmazsam ii dirrr.babası benden fazla konuşuyo onunla ben cidden gamsızlaştım... hisleri aldırdım sanki ... hiç bişi hissetmiyorum

adayadayi gecmis olsun canim..
endiselenme.. verdigi diyet listesine göre beslenirsen düzelir insallah tatlim

jnm benim geçmiş olsun takma kafanı a.s. :1hug: dr dediklerini uygula bi sorunun kalmaz inş :Saruboceq:

üzülme canım geçmiş olsun diyetine dikkat et, bana da yarın şeker yüklemesi yapılacak şimdiden sıkıntısı bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…